Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja nenapsal, ze se mi nepaci, jenom tady o tom uz thread je, a tak proc sem cpat dalsi qanta stejnech threadu??? jinak nevim, jesli na slovensku a takovyhlech krajich se pise mekky i po r, a setkavam se stim doooooooost casto, to samy po k.
peace
skus zavolat do pivovaru, odkial beru chmel atd az kym sa dostanes k velkopestovatelovi a ten Ti isto za par supiek isto par rastlin preda(pripadne semien).
Já sem v sobotu ráno nebo v neděli čučel na receptář a tam ukazovali rostlinu jmenuje se japonský jakor listy sou stejně tvarovaný myslim že by se to v tom stratilo!!Je to bud nízký keřík,strom(po x letech hoodně velkej),malý stromky je toho dost!!Sice to asi nebude nejlevnější ale chtěl sem a aspoň poradit!!Museli by ste si koupit už malej stromek a nevim jestli nebudou překáže po delším pěstování kořeny toho japonskýho javoru!!
to je ale problem, jelikoz se lidi budou chtit podivat bliz co ze je to za krasnej kerik, a najednou v nem nebo za nim roste jeste hezci a ejhle ona to marihuana. prave to chce neco, co ma skoro kazdej na zahrade a neni to tak napadny, jako by si tam zasadil stoletej baobabu. podle me sou nejlepsi ty rajcata
peace
Proto že máte asi větší zahradu...ne, já bych ju tam zkusil, ale jak říkal kolega, bude to fakt trochu divný, dyž okolo sou spíš senioři s bramborama.. A ty cizokrajný rostliny na krytí - to je hezký, ale myslim, že třeba potřebujou a sou zvyklý na jiný podmínky než tady.