Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Miki: Taky netvrdim, že houby jsou naprosto bez rizika, rizika tam jsou, ale tohle bylo naprosto jednostraně zaměřená reportáž... Co náboženský aspekty, spirituální růst, uvědomnění si světa....
nekoukam na novu protoze je to bullshit plny sracek a setrim si tim nervy.
snazi se vymyt mozek tzv. objektivnima zpravama a pritom je to jen posrane medium ktere stoji jen na penezich z reklam ktere stoji za hovno.
kourim a koukam se radeji na komedie.
ovsem ne na nove.
zdar
treba jejich zamer je aby jeste nezasveceni to nezkusili[napovidat bachorku a je to],protoze zasveceni uz vedi
!?co a jak?![a mozna ze jsem trochu naivni ja]
Ja si myslim, ze bavit se o objektivnosti reportazi na TV Nova je skutecne naprosto k nicemu. Nicmene moje pritelkyne tam pracuje a je tam i par lidi kteri huli a papaji houby, ale je fakt ze ve zpravodajstvi nejsou )
Je to fak pred tydnem jsem je zral a je to fak neco noveho na te nove jsem to nevidel a le slisel jsem to ze ten chlap byl tak sfetovanej ze nemohl ani mluvit tetka chodim dolesa stale za ucelem neco najit tak caute
No objektivnost reportáží ve zpravodajské relaci TV NOVA tu opravdu nebudeme řešit .... to jak to je je snad jasný každýmu nicméně je to dokonalej bubák na rodiče a funguje ... bohužel Ale pro všechny co vědi jak to doopravdy je .... houbičky jsou pohoda, ale jen když je člověk v psychický pohodě a když je na to to správný prostředí a lidi .... jinak se taky může jednat o docela solidní peklo a kdo si neni jistej sám sebou, tak ať na houbičky radši zapomene ...
* Kriminalisté se domnívají, že mladík, který se přiznal k vraždě šestnáctileté dívky, užíval lysohlávky. Jak to mohlo ovlivnit jeho chování?
„Lysohlávky obsahují halucinogenní látky. Tyto látky jsou ve svých účincích naprosto nepředvídatelné. Lidé pod jejich vlivem mohou jednat zcela v rozporu se svou původní osobností. Halucinogeny mají ještě jednu ošklivou vlastnost. Stav halucinací, bludného myšlení a podobně může přetrvávat i poté, co odezněla intoxikace touto látkou.
Tito lidé se mohou dlouhou dobu cítit pronásledovaní, vidět v někom druhém úhlavního nepřítele. I řadu dní a týdnů.
Efekt drog je nevypočitatelný. Může mít i velmi dramatické projevy. Také třeba v podobě nesmyslné agrese v rámci paranoidního vnímání.
* Mohl podle vašeho mínění případ z Číčovic souviset právě s touto drogou?
Nevylučuji, že to, co se stalo u Číčovic, mohlo být důsledkem halucinogenů obsažených v lysohlávkách. Jde však z hlediska toho, co se stalo, o výjimečný jev. Nejvíce násilných činů je totiž spácháno pod vlivem alkoholu. To zdůrazňuji.
Me by zajimalo, kdo jim dava tipy na takove reportaze (myslim tu s temi "modnimi rostlinnymi drogami" )
Mozna by nebylo od veci udelat zesmesnovaci akci Novy. Muzeme vzit nejakou znamou rostlinu (ci bylinku pro vnejsi pouziti) a predvest v reportazi, ze ma silne omamne ucinky a vytvari se na ni silna psychicka zavislost. A jeste potvrdit, ze je to ted hodne v mode a rozsiruje se to jako mor. Nejlepe nejakou rostlinu, ktera je bezne k dostani v zahradnictvi (ci v lekarne), aby to zpusobilo poprask
Timto zpusobem bychom mohli docilit zakaz prodeje vsech rostlin. Pred uzitim zvolene rostliny je ovsem dulezite zjistit si info, zda cloveku jeji koureni nemuze ublizit - pak by takova akce byla kontraproduktivni
Při konzumaci většího množství může droga působit i toxicky podobně jako šťavel kyselý - ...V listech obsahuje mírně jedovatou kyselinu oxalovou (šťavelovou) a její soli. Kyselina má škodlivé účinky zejména na ledviny. Příznakem otravy bývá nevolnost, zvracení, křeče a depresivní nálada. U otráveného je třeba vyvolat zvracení (není-li spontánní) a podat mu aktivní uhlí, v těžších případech je nutné přivolat lékařskou pomoc.
Problém je v tom, že Nova je neobjektivní a informuje nás pouze "částečně" - nikdy neřeknou všechno, ale jenom to, co lidi vyděsí. (s tím mám zkušenost, dělali se mnou rozhovor a reportérka mi pořád říkala, jestli to nemůžu podat trochu víc brutálně, aby lidi měli strach) . Preferuji zpravodajství ČT, přestože je tolik kritizované, je přinejmenším aktuální a objektivní - to potvrdilo i nezávislé zahraniční pozorování různých zpravodajství ve světě, kde ČT získala téměř maximum z možných bodů a ve světě se tím pádem zařadila k těm lepším. Naopak Nova v této studii zcela propadla (ani se nedivím, ty jejich "zvířátkové" reportáže už mě štvou). Navíc moc nemusím tu blbou blondýnu Borhyovou. Mimochodem zkuste si někdy všimnout, že když ´Borhyová domluví, ještě předtím než následuje reportáž, stihne udělat "xichtík". Někdy je to výraznější, jindy nepatrné...podívejte se sami a sledujte pozorně
Pokud to s tema houbama nikdo nepřežene,tak pohoda.Já to radši nežeru,protože bych zase něco ukrad,rozmlátil nebo dělal někde bordel a platil pokuty.Mám o tom thread na kanále.