Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hlasy pro morgana bych jeste chapal, ale jestli mam vybirat mezi rymovackou a poezii tak jasnej hlas pro vrrn!
jacquelin z tvyho projevu hadam ze by te tam ani nepustili, prece nepojede do amstru naka nafoukana sestnactka
zasad to do hovna a svit na to vanocnim stromeckem
diky za podporu hosi
Takze uz jsem si vyhlidl tatoo studio kde jsou ochotni mi to udelat s docela velkou slevou./znami kumpani/
Asi se pokeruju i kdyz nevyhraju.
Ano, kontrolovali jsme ji v deset. Vítězem se stává Vezírek Rybářův, nechť mě kontaktuje skrze PM ohledně převzetí vstupenek...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
chell : Moje chyba, mela jsme to uzavrit, protoze me o to carlos poprosil, ale nevedel, ze nejsme u pocitace a ze to tedy udelam az druhy den.
Navic jsou souteze nase dobrovolne aktivity, takze si s tim nemusis delat starosti a tim mene neco resit Preji hezky den.
Morgane: myslim, ze bych vas opravdu nezahanbila, pestuju uz celkem dlouho, chvili jsem tu byla mod-to jsem ovsem vzdala-boj s vetrnymi mlyny a ted se zabydluji na OG-jinak protoze ten pro koho jsem tu basen psala, se mnou nemohl jet-venovala jsem listky Hellboyovi a jeho a mymu khamikovi-maji vic, penez, casu a Hellboy udela urcite vybornou reportaz, ze?
Ja se do Amstru podivam v lete..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Jacquelin: nevim jak Vezirek, ale ja se to dozvedela na posledni chvili, ze pritel nemuze+se objevily nejake komplikace, ale to nevadi, jsem rada, ze jsem je ziskala uz jenom proto, ze jsem je mohla venovat nekomu o kom vim, ze udela sahodlouhou skvelou reportaz pro vsechny tady velice stavnatou a zajimavou-proste nekdo kompetentni
Z ostatnich soutezicich se mi totiz nejevil kompetentni nikdo krome Dub-Teasera- myslim, ze jemu by to bylo feer i vzhledem ke kradezi jeho kytek by mu to udelalo radost-psala jsem mu jako prvnimu,
ale nepocital s tim, tudiz nemel cas..:/
Hellboy: Nezapomen na ty houby a seminka s venovanim od Bushy Old Growera hehe
je mně celkem jedno kdo pojede , protože čas na "c. cup" jsem si hlídala ještě před týdnem a teď už mám v tomto termínu jiné povinnosti. jen doufám, že ta reportáž, jestli nějaká bude, bude stát zato. vím jakou jsem chtěla udělat já.
Na závěr musím poznamenat, že celá soutěž a její průběh ukázal, že se u nás pěstuje a kouří opravdu kvalitní konopí jen, tak dál o tom to tady přece je.
P.S. mně ji ukradli dokonce z bálkónu paneláku
Původní příspěvek od vrrn Jacquelin: nevim jak Vezirek, ale ja se to dozvedela na posledni chvili, ze pritel nemuze+se objevily nejake komplikace, ale to nevadi, jsem rada, ze jsem je ziskala uz jenom proto, ze jsem je mohla venovat nekomu o kom vim, ze udela sahodlouhou skvelou reportaz pro vsechny tady velice stavnatou a zajimavou-proste nekdo kompetentni
Z ostatnich soutezicich se mi totiz nejevil kompetentni nikdo krome Dub-Teasera- myslim, ze jemu by to bylo feer i vzhledem ke kradezi jeho kytek by mu to udelalo radost-psala jsem mu jako prvnimu,
ale nepocital s tim, tudiz nemel cas..:/
Hellboy: Nezapomen na ty houby a seminka s venovanim od Bushy Old Growera hehe
Tak nevim co si mam vybavit pod slovem kompetentni.Asi to bude tim ze mi jeste nebylo 13
Ale jinak jsem ok.