Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tie skvrny fialove mam na kytkach taktiez no iba na 1 modely ostatne su f pohode,mal som ich doma a nedaval som ich na balkon s dovodu zvedavych susedov no k veci moze to byt aj nezvykom rastliny na priame slnecne svetlo (polemizujem)
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Fotka je priserna, prze je z mobilu, ale poslouzit by mela.Sem tetka v dost improvizovanejch podminkach :/
Jedna z kytek roste tak nejak "nastridacku" (foto 1). Listy ze stonku nevyrustaj po parech naproti, ale vzdycky jeden vlevo, kousek vejs jeden vpravo.Stonek takky neni uplne rovnej, ale ma zhruba /\/\/\/ tvar, pricemz ze spicky vzdy vyrusta list. Nemyslim si ze by to bylo spatne, spis bych to tipoval na druhovou charakteristiku, protoze kytka jinak vykazuje vyborne zdravi (minimalni rozestupy mezi patry, listy tmavsi nez u ostatnich kytek....). Poradi mi nejaky skusenejsi grower? Nebude to treba pure indica? )
Mimochodem zbytek kytek (fota 2 a 3) sem ma k svetu, celkem 4 uz sou presazene do finalnich 3l kvetniku, hnojim polovicni davku hnojky terrasan s guanem co mi zbyla z minulyho roku, akorat se i pri dostatku slunka docela vytahujou, lux rozestupy mezi patry ze zacatku veg sou tytam...
Edit: par detailu: kytka na obr. 2 a 3 tu uz jednou je zvetsnena jako ten zmrzlik o update vys, je videt ze mraz se odrazil na rustu a kytky takovych 10 dni staly, ale i to uz je minulosti, protoze s 22cm je to moje nejvetsi kytka momentalne.
P.S. zahradka se mi rozrostla o decela pocetnou rodinku durmanu, ale o tom az priste
Svítíčko sluní, rostlinky valí jak o život a ja fotim jak zběsilej, tudíž nebude naškodu udělat si malou procházku "zahrádkou"
1, 2 - Začneme trávou
3, 4 - Dvě žirafy, který sem přesazoval nejdřív, bezproblému poznáte. Květníky ve kterejch si hoví by mohly mít tak 5l, jedna musela dostat "límec" navíc protože původně vyrůstala ve větším květníku ze kterýho skrátka musela pryč. Dostala půdu s nejvyšším poměrem písku ( 1:1+ ), tak uvidim, jestli to bude co vert. Obě dvě sou zastřižený klasikou na čtyři vrcholy po třetim patře...
5, 6, 7 - Jako další (doufám) slečna na holení příchází mutantka Na fotkách si můžete všimnout docela nestandartního rozložení listů a asi i spec. způsobu větvení. No..."hlavně že jí u nás chutná"
klido bych to do nich valil i ve kvetu, je to fajne hnojivo, ale musel bych sekundovat necim jako je treba P-K 13 14 (bo jak)...toho fosforu ma na kvet malo.
ad foceni hehe odbornik urcite nejsem...spis nadsenec
whoa sam velky rajskozahradniktropickypestitel eNDy dikec za karmici
tu starsi daturu uz sem parkrat videl kvist...zluto-bily zvony jako krava..ten oder...parada skratka!! sem hodne zvedavej na ty malose..mam v hlave predstavu mensi durmanove steny co pokvete pokudmozno zaraz ... ale nevim nevim jestli se zadari...ale byl by to mazec!
ty zirafy....i kdyz me prijdou jako 100x hibridizovany-degenerovany, diky sekundarnimu rustu se znich tvori docela pekny keriky, ale zjistil sem dnes rano ze rustovy nepravidelnosti slecny mutantky se mi zacinaj obevovat i na vrcholech jedne ze ziraf...az to trochu poporoste tak ukazu...ale treba je to normalni...koneckoncu sem zas tak moc kytek nazivo rust/kvist nevidel, ze....