Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ no mozem ti povedat,ze kazdy zo znamych ktory siel afghana ho siel zas lebo jednoducho jeho sila bola pred vsetkymi tymito beznymi out odrodami.
Ja som ho pestoval tiez takze viem o com hovorim.
Prave,ze posledne hlavne dva roky ak neratam tento tak mali teplu a dlhu jesen takze sa dali niektore neskore veci zberat aj zaciatkom novembra(listopad) co roky pred tym nebolo mozne. Zaciatok sezony je sice trosku chladnejsi, no vynahradzuje to zas jej koniec. Neviem ci si uvedomujete ale dazdive pocasie je vcelku vyhodne pocas vegetacnej fazy. A ta teplota zas nie je taka nizka,ze by extremne brzdila rast. Horsie je sucho.
BY
Z tvého psaní usuzuji, že jsi si ním(afghanem) nad míru spokojen.S tím počasím si mě špatně pochopil.Vím, že na růstovou fázi potřebuješ vlhkost, myslel jsem vlhkost na podzim, ktyž ti začínají plesnivět pálky.To sucho je podle mě ideální ke konci zrání.Rostlina produkuje plyskeřici, aby se bránila před vyschnutím-samozřejmě to nesmí být 50 stupňů.Tuto sezónu je toho vlhka na začátek sezóny až moc příliš.Alespoň tady na JM.Uvidíme na podzim, tam se bude lámat chleba.Doufám, že zeleného potěšení budou mít všichni zahradníci spoustu a čórkaři přijdou v niveč. Jestli to budeme řešit dále, bude lepší, když si založíme jiný thread.Tohle nese přece jenom název Swiss Miss. Zatím, měj se ať se to zelená....
mam od nirvany early special,swiss miss a new purple power,takze tie ,,vcasné odrody,, je 23septembra a rastliny este len zacinaju kvitnut.sranda je ze kamarat co mal druhu polovicu semien z objednávky má uz skoro dozreté a o týzden sa to chystá skosit...moj flek je na kopci a dlho tam svieti..tak asi preto.v noci je teplota 2-6 stupnov..ale rastliny sa držia,ziadna plesen.na druhý rok skúsam urcite inú seedbanku....snád to este dozreje,.
klícivost bola dobrá z 15sem.---12 naklícilo...a jeden samec