Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Janxu jezis haluzaku, to myslis jako tou kmerou ktera snima teplo??? thermo nevim jak dal. se dyz tak vymluvis na troubu treba. a jen tak do domu ti asi tezko vlitnou, povoleni k prohlidce jentak nedostanou.
peace
nie sme v USA aby tu lietali len tak policajne helikoptery s termokamerou. aspon u nas sa nasadi specialny vrtulnik ministerstva vnutra s termokamerou vacsinou ked sa patra po niakom malom dietati. toho by som sa nebal. skor velkeho odberu elektriky a dochodcov ak ti to vonia po celom baraku
2HALUZAK: ved samozrejme, ze ju nebudes presviedcat...zasadis to bez toho, aby o tom vedela. A ked pride na lamanie xleba, mozes tvrdit, ze prave ona sadila ganju a to co Ti rastie v zahrade je nasledok prenosu semien vtakmi. A aby to bolo dokonale, budes na jej pozemku raslinky pekne zastrihavat. Ked pride k samotnemu dokazovaniu, upozornis na to. Ved kto by sa precizne staral o svoje ratolesti bez toho, aby vedel co pestuje. Ale ze si sa o ne staral prave Ty, Ti nikto nedokaze. Ak sa na to nepride, zoznes urodu
pildo:Nemyslím zrovna termokameru ale určite aspon nejako z dalekohladmi sa po zahradkach kukaju.Cez leto teda aspon u nas každú chvílu lieta nejaká helikoptéra a lietajú dosť nízko.ale možno sú to len moje paranoické haluze
u nas lietaju max tak zdravotnicke helikoptery a vysadkary. miekde vyclenia peniaze na letecku kontrolu ale to raz za leto preletia a maju po rozpocte. aj tak si myslim ze ked je vedla rastlin aj ina zelen tak to nerozoznaju. z toho by som si hlavu nelamal, skor snoriek a corkarov
no, me se stalo jednou, ze sem sel ke svymu poli a nad nim preletaval vrtulnik s polepem, tusim kofola?? nevim uz si to nepamatuju, ale byl takovej do hodne tmavy hnedy a nejakej napis pripominajici napis kofola. no, sel sem ke kytkam potom jednou, byly pocakany nejakou modrou srackou a byly schnili, hadam ze je to asi udusilo, nebo nevim, ale dost me to nasralo, ale uz se to stalo.
peace
jumper: Neviem nebudu potom moc vysoke?Ja by som bral skôr taku rastlinu ako som mal minuly rok,viď moja GALERIA.Lan si ma trošku vystresoval tym že ked to dam medzi tu kukuricu že nebude mať dole dostatok svetla.Vieš xem byť čo najviac nenapadny preto nexem isť moc do výšky
haluzak: ja mel kytky strihnute po 8 pak po 11 a 14 patre , vypadaly tak ze ve vysce zhruba od 1 do 2 m byly palice do metru jenom stonek si to predstav ako to vyzera, stejne dole nebyvaji palice zadna slava a vysokou ji budes mit jak chces,musis zastrihovat a roztahovat do boku, akorat jsem je s blizici se sklizni musel podeprit jak se stonek pod tou tihou prohybal :-o