Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Piggy:napiš do zahradnickýho bazaru,určitě ti někdo odepíše,já jsem měl zájem o řízky a odepsali 2 lidé.
Tomasenkov:určitě dojdou,teď tam mají hodně zákazníků a navíc nirvana na e-maily neodepisuje. Pokud sis objednal outdoor tak ti dojde ještě 10 semen jako bonus. Mě semíka došly za 17 dní.
Ahoj. Byl jsem se mrknout na nirváně a napadlo mě, že bych si objednal Early Misty. Háček je v tom, že nemám s tímhle nejmenší zkušenosti. Můžete někdo poradit?
1) Když vlezu na stránky nirvány a chci si něco koupit, musím se u nich zaregistrovat a vytvořit si účet? Pokud ano mám tam všechny ty údaje vyplnit pravdivě? Možná jsem paranoidní, ale není to riziko?
2) EM dle jejich ceníku stojí 15 Eur. Tzn, že jim mám poslat obálku s mojí adresou a mailem spolu s 15 ti Eur nebo tam mám dát něco víc na ostatní poplatky jako třeba poštovný a tak. Případně o kolik víc?
3) Za jak dlouho mám očekávat balíček?
4) Připište prosím ještě další tipy na co si má "zelenáč" = ) jako já dávat pozor, čemu věnovat pozornost, na co nezapomenout atd. Jinak budu se sem pak budu muset chodit ptát na každou hovadinu zvlášť. Předem díky.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
- .Za poštovné platíš 5 EU.Na platenie je najvhodnejšie použiť kreditnu kartu.takže zaškrkneš platbu kreditnou kartou VISA/MASTER
-Potom ti nabehne potvrdenie objednavky skontroluješ či je všetko spravne teda tvoja adresa aprodukty ktoré si objednavaš.ked je to OK daš Potvrdit.
A to ti už nabehne posledný krok Vyplníš číslo kreditky to je to napisane tam v predu je tam aj doba do kedy ti karta platí tak to vyplníš tiež.Potom kartu otočíš a tam kde maš podpis maš cele čislo karty ako na prednej starne + 3 dalšie čísla.tie napíše do kolonky CVC code .A už iba klikneš na ano suhlasim s objednavkou a maš to.Popripade sa chod opytat do banky kde maš učet že ako to chodí s tvojou kartou ked si xeš objednať niečo cez internet.
potom ti budu chodiť na tvoj mail správy v akom štadiu je tvoja objednavka.A do 2-3 tyždnov čakaj doma v schranke malý balíček
Já jsem tam posílal peníze dvakrát a pokaždé jako ceninu. Trvalo to pokaždé tak dva až tři týdny než přišly semínka. V každé zásilce byl ještě bonus 10 semínek. Z indoor semínek se nakonec z celkového počtu 60 kusů vyklubalo 30 samců!!! Jsem zvědavý, kolik bude outdoor samců... raději nasadím co nejvíc. V bonusech byla taky polovina samců.
ja som si objednaval outdoor DP, EM a PPP a nepridali mi ziadne bonusovky pocul som o tom ze ich davaju a mne nic! skoda no mrzi ma to,mozno nabuduce...potom dam vediet kolko samic/samcov. enzo
ehm.... v zasielani je lepsi http://www.bushdoctor.at , dnes mi prisiel balik so semenami na DOBIERKU z Rakuska.Lepsie ako posielat peniaze v obalke...
mto: pocuj tento rok si ich odtial objednaval prvy krat? ja som sa o to snazil pred 3 rokmi a pred rokom, stale mi vsak tvrdili ze na slovensko nezasielaju..