Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » zasílání semínek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

semínka Příspěvek č. 17

Piggy:napiš do zahradnickýho bazaru,určitě ti někdo odepíše,já jsem měl zájem o řízky a odepsali 2 lidé.
Tomasenkov:určitě dojdou,teď tam mají hodně zákazníků a navíc nirvana na e-maily neodepisuje. Pokud sis objednal outdoor tak ti dojde ještě 10 semen jako bonus. Mě semíka došly za 17 dní.

Old Post 10-04-2005 v 07:53 AM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sonny
Nový Člen

Karma uživatele sonny - 0% Pěstitelská

Dotaz Re: zasílání semínek Příspěvek č. 18

zdarek lidi.jak se objednava pres nirvanu,nejak se v tom neorientuju tak bych prosil nejakou radu

Old Post 10-04-2005 v 12:45 PM
sonny je offline   Profil uživatele sonny   Find more posts by sonny   Foto galerie člena sonny   Click here to Send sonny a Private Message   Add sonny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sonny
Nový Člen

Karma uživatele sonny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

zdarek,prosil bych radu jak si mam objednat seminka,nejlip pres nirvanu.diky

Old Post 10-04-2005 v 12:46 PM
sonny je offline   Profil uživatele sonny   Find more posts by sonny   Foto galerie člena sonny   Click here to Send sonny a Private Message   Add sonny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomasenkov
Nový Člen

Karma uživatele tomasenkov - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

rikate tedy ze seeds direct neodepisuje ???? co je na tom pravdy please

Old Post 10-04-2005 v 19:17 PM
tomasenkov je offline   Profil uživatele tomasenkov   Find more posts by tomasenkov   Foto galerie člena tomasenkov   Click here to Send tomasenkov a Private Message   Add tomasenkov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Ahoj. Byl jsem se mrknout na nirváně a napadlo mě, že bych si objednal Early Misty. Háček je v tom, že nemám s tímhle nejmenší zkušenosti. Můžete někdo poradit?

1) Když vlezu na stránky nirvány a chci si něco koupit, musím se u nich zaregistrovat a vytvořit si účet? Pokud ano mám tam všechny ty údaje vyplnit pravdivě? Možná jsem paranoidní, ale není to riziko?

2) EM dle jejich ceníku stojí 15 Eur. Tzn, že jim mám poslat obálku s mojí adresou a mailem spolu s 15 ti Eur nebo tam mám dát něco víc na ostatní poplatky jako třeba poštovný a tak. Případně o kolik víc?

3) Za jak dlouho mám očekávat balíček?

4) Připište prosím ještě další tipy na co si má "zelenáč" = ) jako já dávat pozor, čemu věnovat pozornost, na co nezapomenout atd. Jinak budu se sem pak budu muset chodit ptát na každou hovadinu zvlášť. Předem díky.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 11-04-2005 v 11:19 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

setth/ sonny / all čo nevedia ako nato :AKO PLATIT KREDITKOU

https://www.nirvana-shop.com/create_account.php
- Udaje vypln pravdivo ved ti to musia poslať na tvoju adresu...

- .Za poštovné platíš 5 EU.Na platenie je najvhodnejšie použiť kreditnu kartu.takže zaškrkneš platbu kreditnou kartou VISA/MASTER

-Potom ti nabehne potvrdenie objednavky skontroluješ či je všetko spravne teda tvoja adresa aprodukty ktoré si objednavaš.ked je to OK daš Potvrdit.

A to ti už nabehne posledný krok Vyplníš číslo kreditky to je to napisane tam v predu je tam aj doba do kedy ti karta platí tak to vyplníš tiež.Potom kartu otočíš a tam kde maš podpis maš cele čislo karty ako na prednej starne + 3 dalšie čísla.tie napíše do kolonky CVC code .A už iba klikneš na ano suhlasim s objednavkou a maš to.Popripade sa chod opytat do banky kde maš učet že ako to chodí s tvojou kartou ked si xeš objednať niečo cez internet.

potom ti budu chodiť na tvoj mail správy v akom štadiu je tvoja objednavka.A do 2-3 tyždnov čakaj doma v schranke malý balíček

Old Post 11-04-2005 v 16:04 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Já jsem tam posílal peníze dvakrát a pokaždé jako ceninu. Trvalo to pokaždé tak dva až tři týdny než přišly semínka. V každé zásilce byl ještě bonus 10 semínek. Z indoor semínek se nakonec z celkového počtu 60 kusů vyklubalo 30 samců!!! Jsem zvědavý, kolik bude outdoor samců... raději nasadím co nejvíc. V bonusech byla taky polovina samců.

Old Post 12-04-2005 v 20:55 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enzo
Stálý Člen

Karma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

ja som si objednaval outdoor DP, EM a PPP a nepridali mi ziadne bonusovky pocul som o tom ze ich davaju a mne nic! skoda no mrzi ma to,mozno nabuduce...potom dam vediet kolko samic/samcov. enzo

Naposledy upravil enzo 13-04-2005 v 12:13 PM

Old Post 12-04-2005 v 21:03 PM
enzo je offline   Profil uživatele enzo   Find more posts by enzo   Foto galerie člena enzo   Click here to Send enzo a Private Message   Add enzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mto
Stálý Člen

Karma uživatele mto - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

ehm.... v zasielani je lepsi http://www.bushdoctor.at , dnes mi prisiel balik so semenami na DOBIERKU z Rakuska.Lepsie ako posielat peniaze v obalke...

-= mto OUTDOOR 2oo5 =-

Old Post 19-04-2005 v 09:33 AM
mto je offline   Profil uživatele mto   Find more posts by mto   Foto galerie člena mto   Click here to Send mto a Private Message   Add mto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rief
Nový Člen

Karma uživatele rief - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

TO mto

Jenom ta nemčina mi dela problemy ale vypada to na v poho shop

Old Post 19-04-2005 v 14:20 PM
rief je offline   Profil uživatele rief   Find more posts by rief   Foto galerie člena rief   Click here to Send rief a Private Message   Add rief to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enzo
Stálý Člen

Karma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

mto: pocuj tento rok si ich odtial objednaval prvy krat? ja som sa o to snazil pred 3 rokmi a pred rokom, stale mi vsak tvrdili ze na slovensko nezasielaju..

Old Post 20-04-2005 v 12:05 PM
enzo je offline   Profil uživatele enzo   Find more posts by enzo   Foto galerie člena enzo   Click here to Send enzo a Private Message   Add enzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mto
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

2 enzo: hej,tento rok prvykrat...a mohol som to mat ZADARMO.skoro mi to dala postarka bez dobierky,nuz skoda...mohol som usetrit 89euro+postovne

-= mto OUTDOOR 2oo5 =-

Old Post 20-04-2005 v 12:17 PM
mto je offline   Profil uživatele mto   Find more posts by mto   Foto galerie člena mto   Click here to Send mto a Private Message   Add mto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1stOUTDOOR
Stálý Člen

Karma uživatele 1stOUTDOOR - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

2 mto:prosim ta za kolko dni ti to prislo.dik

Old Post 20-04-2005 v 12:57 PM
1stOUTDOOR je offline   Profil uživatele 1stOUTDOOR   Find more posts by 1stOUTDOOR   Foto galerie člena 1stOUTDOOR     Add 1stOUTDOOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mto
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

asi 10

-= mto OUTDOOR 2oo5 =-

Old Post 21-04-2005 v 09:59 AM
Frank Krank
Stálý Člen

Karma uživatele Frank Krank - 79% PěstitelskáKarma uživatele Frank Krank - 79% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 31

mto
som ti pisal,ze idem do Viedne,ale rad si si priplatil
Ake sorty si kupoval ?

ohne Risiko,kein Spass

Old Post 21-04-2005 v 13:27 PM
Frank Krank je offline   Profil uživatele Frank Krank   Find more posts by Frank Krank   Foto galerie člena Frank Krank   Click here to Send Frank Krank a Private Message   Add Frank Krank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mto
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

^ jj nakoniec som to kupoval sam,zdalo sa mi to takto jednoduhsie....
...kupoval som Passion #1 , Power Plant od DP a este nejake v packu po 5ks

-= mto OUTDOOR 2oo5 =-

Old Post 21-04-2005 v 14:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-02-2020 - Skleník vs venek? - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás