Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus, je fajn, ze se akce tutoho typu poradaj, strasne bych to chtel podporit svoji podporou a tak podporit celorepublikovy podporovaci program na podporu legalizace konopi :-) Ne fakt, jsem ze zapadnich cech - domazlicko a je to tam docela streka, plzen by byla schudnejsi. Planuje se teda neco v ni?
Jinak vsem tem, kteri to podpori svoji navstevou: Dekujeme,snad to pomuze a aspon ten den se o tom bude psat v mediich.... jinak to nevidim- osveta rulez_ _ _
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Ok, vemu si poradne viditelne zelenou stuzku Na predchozich rocnicich jsem tam nebyl, takze nevim, jak to bude vypadat, ale asi to bdue dost velky, co? Chci taky nekoho videt, nevite nekdo, co tam presne bude za kapely? Ja urcite pudu na V.T.Marvin, prej tam budou
Jedubabka: Jeee, ty poslouchas beat, jo? Hmmm, slyselas tam nekdy punkovej vecer?
Kdyz o tom tak uvazuju, tak je ta Praha lakava a z moc, taky kvuli tomu, ze tam budou hrat 100°C, ale hlavne kvuli ty atmosfere....zkusim sehnat lidi a udelat ten vylet.
Existujou uz nejaky plakaty??? Chci to po nasem mesto rozvesit,nalepit.....
jasný LeTmane, pojeď do Prague s rudou (zelenou) stuhou, jako správný svazák (grower) na spartakiádu (MMM 05)
myslim, že to bude v poho, rád vás potkám...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
pokusim se, ale nejdriv by to chtelo rozhlasit po vsech ceskych mestech a vesnickach a kdo ma kolo, tak muze treba zajet i na samoty k lesu At lidi vi, ze se NECO deje!!!
Cim o tom bude vedet vic lidi, tim je vetsi sance, ze jich prijede vic a tim je taky vetsi asnce, ze se o tom bude vic mluvit a tim je taky vetsi sance, ze se bude MJ legalizovat. No neni to vsechno tak jednduchy?
HLAVNE BY TO CHTELO PLAKATY !!
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Urcite se tam ukaze takova mala particka z Jesenicka.Prijedem podporit brcko zelene a juknout se na Messiah.Sikovny holky to sou.A privezem dobroty z Jesenickejch hor.