Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se přinutit nezahulit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Fermer
Stálý Člen

Karma uživatele Fermer - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ja chci prestat huli do sklizne-aby se mi obnovily mozkovy tkane,atd.Ale je to tezky kdyz ses s kamosema v hospe a vsichni dou na speka,tak je tezky odolat...Je na hovno kdyz je vokolo tebe hafo lidi a vsichni nakorek a jedinej ty v normalu..Uz hulim asi rok a pul v kuse every day a uz me to leze na mozek...

PEACE AND SMOKE FOR ALL

Old Post 11-03-2005 v 14:39 PM
Fermer je offline   Profil uživatele Fermer   Find more posts by Fermer   Foto galerie člena Fermer   Click here to Send Fermer a Private Message   Add Fermer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fermer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biscuit
Nový Člen

Karma uživatele biscuit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

mozna je dobry, vam vsem to pujde urcite stejne dobre jako me, ulitavat si na strizlivosti. je to jednoduchy, protoze vsichni zname zhulenost a muzeme porovnavat. myslim, ze strizlivost je naprosto nejlepsi stav. jeho problem je hlavne to, ze je za normalnich okolnosti porad. proto jsem mu nejak nemohl prijit na chut (myslim jako ze jsem ho uplne nedocenoval). v tomhle vidim, alespon pro me, nejvetsi prinos huleni. opravdu ma tu moc otevrit lidem oci. samozrejme jenom tem, kteri maji jeste silu premejslet

Old Post 11-03-2005 v 14:57 PM
biscuit je offline   Profil uživatele biscuit   Find more posts by biscuit   Foto galerie člena biscuit   Click here to Send biscuit a Private Message   Add biscuit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biscuit
Nový Člen

Příspěvek č. 19

2 kutas: sorry, ze te opravuju (nesnasim se za to, protoze jsem to delal uz na zakladce - opravoval jsem ucitelku a ta byla vazne nasrana - tebe tim snad nenastvu), ale VYKEND je fakt hruza. sice je to prejaty slovo, ale v originale tam zadny i neni - takze plati, ze neni ve vyjmenovanejch slovech.
jeste jednou vsem sorry za ta "moudra", ale nemoh jsem si pomoct.

Old Post 11-03-2005 v 15:01 PM
biscuit je offline   Profil uživatele biscuit   Find more posts by biscuit   Foto galerie člena biscuit   Click here to Send biscuit a Private Message   Add biscuit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Zrovna dneska chci nehulit. Už je půl deváté večer a já jsem pořád střízlivý. Ale znám se :-) takže vím, že ještě nemám vyhráno. Nemůže mě rozházet ani to, že musím zítra o půl páté ráno vstávat do práce. Hrozně rád bych dneska nehulil, ale to bych musel jít okamžitě spát...

Old Post 11-03-2005 v 19:50 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Takový problémy fakt nemám, nedělá mi problém přinutit se.

Nejhorší je plánovat, třeba tejden budu čistej a musíte to držet, lepší je si říct dám si na chvíli pokoj a koukat se jak dlouho vydržim.

Old Post 11-03-2005 v 19:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pavell
Nový Člen

Karma uživatele Pavell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

kazdopadne nutit se je nesmysl, bud se ti chce a hul treba nonstop a nebo se ti uz nechce a omezis to, treba docasne, nez zase bude chut. ja hulil tak 6let skoro porad a v posledni dobe se mi uz ani moc nechce : ))) casem se vsechno vycerpa. a i huleni ma omezeny potencial

Old Post 11-03-2005 v 20:22 PM
Pavell je offline   Profil uživatele Pavell   Find more posts by Pavell   Foto galerie člena Pavell   Click here to Send Pavell a Private Message   Add Pavell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

jaky potencial?ja spis na sobe pozoruju,ze mi staci k zhuleni porad mensi a mensi mnozstvi.
Za to moje pritelkyne ta mi dava-po 4ech letech se rozhodla to zkusit,dal jsem ji mazara,co jsem koupil(ja z jednoho prdu mimo provoz)dala sklo a zadny stav.Jen zravka a hned sla spat.Zkousel jsem to s ni asi 4x po kazde to stejne.
Kurna a ja bych tak moc chtel aby se ji to zalibilo........

Old Post 11-03-2005 v 20:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Ja hulim asi 3x tydne, byvaly casy, kdy to bylo ji 15x tydne, ale to se neda delat furt.

Ja jsem se nikdy nemusel omezovat, hulil jsem dokud to slo, a kdyz mi zacalo dochazet, ze vsechno kolem mne jde doprdele jenom kvuli tomu, ze jsem 2 mesice v kuse zhuleny, taxem prestal, dal svetske zalezitosti a starosti doporadku a zase pomalu zacal. Drzim se na 2x - 3x za tyden a nepotrubuju to delat casteji.

p s y c h o 8 4

Old Post 12-03-2005 v 11:11 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pavell
Nový Člen

Karma uživatele Pavell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

myslel jsem to tak, že po nějaké době, (u každého jiná) hulení omrzí, člověk příjde na to, že se to nedá hulit furt. znáte Futuramu ? Bender v jednom díle ujíždí na elektřině a pak uvidí kostel a řekne: maybe there's another way, no a vyleze na kostel a vycucne jim všechnu elektriku z neonového poutače. prostě je zajimave, že někdo múže hulit pořád a pohoda a někoho ganja omrzí ...

Old Post 12-03-2005 v 12:53 PM
Pavell je offline   Profil uživatele Pavell   Find more posts by Pavell   Foto galerie člena Pavell   Click here to Send Pavell a Private Message   Add Pavell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biscuit
Nový Člen

Příspěvek č. 26

to je vsechno asi hrozne individualni. urcite zalezi hodne na povaze a na tom co clovek od zivota chce a proc vlastne huli. uz jenom proto, ze normalni je nehulit. proc vlastne hulite? ja treba proto, abych si odprostil mysl od myslenek vsedniho zivota, abych se fyzicky uvolnil - docela dost mi to pomaha trebaze jsem nekdy druhej den jak zbitej, kdyz to prezenem (obvykle 5 a vic burtu ) a taky trosku bezmyslenkovite, protoze to proste mam rad a je to pro me lepsi relax, nez se nalejvat (samozrejme pivko taky rad :-)).

Old Post 12-03-2005 v 14:41 PM
biscuit
Nový Člen

Příspěvek č. 27

ja jsem ale debil ... mysl od myslenek vsedniho zivota ... ufffff

Old Post 12-03-2005 v 14:43 PM
phetacc
Stálý Člen

Karma uživatele phetacc - 57% PěstitelskáKarma uživatele phetacc - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ja si mozem v klude zahulit iba ked som vyrovnany a nemam zdiadne problemy, vtedy je to asi najlepsie, ked mam vela starosti tak vobec nemam chut.proste musim byt v pohode...

Old Post 12-03-2005 v 16:23 PM
phetacc je offline   Profil uživatele phetacc   Find more posts by phetacc   Foto galerie člena phetacc   Click here to Send phetacc a Private Message   Add phetacc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrbic
Stálý Člen

Karma uživatele vrbic - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

nejlepsi je nemit zadny hulení. Nebo odjed nekam do nejaky prdele

Old Post 12-03-2005 v 17:21 PM
vrbic je offline   Profil uživatele vrbic   Find more posts by vrbic   Foto galerie člena vrbic   Click here to Send vrbic a Private Message   Add vrbic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majkos
Stálý Člen

Karma uživatele majkos - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

huleni bylo, je a bude tkze bych to nemenil v zadnym pripade

Old Post 12-03-2005 v 18:48 PM
majkos je offline   Profil uživatele majkos   Find more posts by majkos   Foto galerie člena majkos   Click here to Send majkos a Private Message   Add majkos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nervi
Nový Člen

Karma uživatele nervi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

teda hulil sem dva roky každej den a řeknu vám málo sem měl vymleto, i když sem si říkal že sem normální. teď hulím tak dvakrát do tejdne a to někdy ani ne a větší pohoda...jag tady někdo říkal hulit z nudy je ta největší píčovina...no snad to příšlo věkem....ale když sem na akci tak to hulím někdy jag za mlada-)))

Old Post 14-03-2005 v 08:49 AM
nervi je offline   Profil uživatele nervi   Find more posts by nervi   Foto galerie člena nervi   Click here to Send nervi a Private Message   Add nervi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Kolikrát si říkám, jestli už to fakt není závislost. Jsem pevně odhodlaný nehulit a stejně to dopadne naopak. Důvod se vždycky najde.

Old Post 14-03-2005 v 21:54 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás