Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-> xerthon: máš toho fakt hodně (to nemůžu říct ), možná by ses měl zamyslet, jestli by nebylo lepší si zařídit web, kam bys všechno uložil do nějakejch kategorií a apk sem hodil jenom link. jinak K+ za tolik zajmavejch fotek...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
miris: si nejake kalhotky kup-tanga jsou jeste levnejsi.No jinak srandovni napad.Az se zhulim a budu mit fetish naladu.Nafotim ti pradylko od me pritelky a dam to sem. :-)
vlastním po pradědečkovi kompletní edici pravidelného týdeníku Zpravodaj od roku 1937 - 1945 naštěstí je to svázáno po ročnících .. například inzeráty na jablka a mléko jsou velice vydařené ...
"Krome zverstev,ktere se v techto ustavech dely s arijsky vypadajicimi zenami(odmeny pro arijsky vypadajici valecniky)!tam mohla prijit kterakoliv ceska zena,vyuzit moderni zdravotnicke pece(odrodit)a jit domu i s ratolesti. !"
TAK S TÍMHLE NESOUHLASÍM ŽE SI TAM MOHLA ODRTODIT A JÍT DOMŮ - VÍM TO! MOJE BABČA BYLA PORODNÍ SESTROU A POMOHLA NĚKOLIKA (v tý době) holkám zdrhnout Fuck Nazi - jo jinak mám na vyměnu nebo něco část německý hliníkoví identifikační známky(polovinu) a nevim co eště dřív sem to zbíral a Rest In Peace Babčo
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
já nevim napiš pm od kud si já se po ní mrknu jestli jí mám tady f tom bordelu někde - jinak nechal sem si taky udělat napodobeninu na krk z nerezu ale až natáhnu brka tak jí asi nikdo nerozlomí wu
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
Naposledy upravil k.o.h.o.u.t. 03-07-2005 v 16:12 PM