Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hulení a učení...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
nervi
Nový Člen

Karma uživatele nervi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

drz::: no hlavně s tím sexem-))

Old Post 15-03-2005 v 07:23 AM
nervi je offline   Profil uživatele nervi   Find more posts by nervi   Foto galerie člena nervi   Click here to Send nervi a Private Message   Add nervi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ja ked som zpeceny tak na ucenie nemyslim tento rok koncim tak sa budem ucit len na skusky,ale k tematu kdyz sa zhulim a ucim tak cumim do knihy a myslienky mam niekde uplne inde

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 15-03-2005 v 07:54 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

WOW, obdivuju ty z vas, kdo se dakazou po hulu ucit... me se chce delat 1.000.000 ruznejch veci, jen k tomu uceni se ne a ne prinutit...

Old Post 15-03-2005 v 21:34 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HizballaH
Stálý Člen

Karma uživatele HizballaH - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

je to mozno cudne ale ja vzdy ked sa ucim(vecinou je to v noci) tak musim do toho kalit.. ja mam taky cudny system.. ze sa proste ucim a nieco sa naucim viac a nieco menej.. ale aby som to ako celok chapal v suvislostiach..

sranda je potom to.. ze vzdy si vytiahnem otazku ktora mi fakt sadne.. a potom je to ok.. akokeby mi ganjah ukaze co je dolezite a co nie..

lol

Old Post 16-03-2005 v 15:59 PM
HizballaH je offline   Profil uživatele HizballaH   Find more posts by HizballaH   Foto galerie člena HizballaH   Click here to Send HizballaH a Private Message   Add HizballaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Nejde to

Old Post 14-06-2005 v 09:56 AM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

... a proto je nejlepší dělat uměleckou školu, to je pak (nejen) hulení vlastně taková školní pomůcka

Old Post 14-06-2005 v 14:03 PM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elis :-i
Stálý Člen

Karma uživatele elis :-i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Já se po hulení učit nedokážu... respektive dokážu, a něco se i naučim, problém ovšem je u toho vydržet... vždyť se dá dělat tolik mnohem zajímavějších věcí... Jednou jsem se zasekla na programování a něco stvořila, ovšem zkompilovat to nešlo:/ Druhej den jsem se na to podívala, a vůbec jsem nevěděla, o co v tom kódu jde... proměnný se jmenovaly jednooky_uprchlik apod. Nakonec po mně kámoš ten kód rozluštil a říkal, že stačí poupravit pár řádků, a bude to fungovat! Takže ta základní myšlenka tam byla... ale zhulit se na programování určitě není úplně ideální Ovšem takovej Photoshop, to už je jiný kafe... ten si dávám úplně moc a vznikají zajímavy věcičky

Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."

Old Post 14-06-2005 v 17:14 PM
elis :-i je offline   Profil uživatele elis :-i   Find more posts by elis :-i   Foto galerie člena elis :-i   Click here to Send elis :-i a Private Message   Add elis :-i to your buddy list     Navštiv homepage uživatele elis :-i! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BADBITER
Nový Člen

Karma uživatele BADBITER - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

já jsem se tak strašně odpaloval při učení,až mně z toho nepustili k maturitě......takže zazářím v září........a pak už jen zbývá sklízet

Sk8 is Gr8....PEACE

Old Post 15-06-2005 v 08:15 AM
BADBITER je offline   Profil uživatele BADBITER   Find more posts by BADBITER   Foto galerie člena BADBITER   Click here to Send BADBITER a Private Message   Add BADBITER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

ja kdyz se vypalim tak nemislim na nic jineho nez jestli zas nabiju bongo :-)

Old Post 07-02-2008 v 01:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

no já ted poslední dobou nemyslim na nic jinýho,než na to až pojedu outdoor,protože se fuck těšim,takže učení mám někde mimo,bejt k tomu ještě vyhulenej,tak jen otevřu pár knih a už nevim o čem je řeč,tak si uválim další brko no
ale třeba psát seminárku nebo výkresy v AutoCadu,nebo něco takovýho,tak to je v pohodě,nebo i něco z Češtiny či Angliny,ale věci typu ,matika,elektro,tak to už nevim,jen přemejšlim jestli k maturitě zhulenej
Ve škole hulim snad jen na soustruhu,fréze,nebo ohejbačce,dá se to i na CNCčku soustruhu,ale s čistou hlavou to jde přeci jen líp ne?

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 07-02-2008 v 10:14 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

ja ked si zahulim, tak sa nedokazem biflit.
a pri logickych ulohach to zavisi od viacerych faktorov. nikedy to ide vyborne, niekedyt vobec

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 07-02-2008 v 10:52 AM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Jude: Přesně tak....mám s tím podobné zkušenosti...někdy jsem opravdu zkouřen tak, že mi to všechno jde, vše zapadá...

Ale jindy..To se prostě přistihnu, že čumím do blba, nebo to čtu a všechno chápu, jen né to učení....

Hulení a učení...kdo ví...Někdy to doufám vyšperkuju tak, že to bude 100% "učeníbudič"...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 07-02-2008 v 12:06 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Podle mýho hulení a učení o k sobě nejde, málokdy se stane, že se mi pak učí líp.

zvlast pri matice nejsem vypalenej schopnej nejak zapojit mozek a vypočítat přiklad :P a to nasere - hlavně při písemce

Old Post 07-02-2008 v 13:16 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

hehe.....matice mi ani nespominaj....vcera som mal skusku z pascalu, kde dva priklady boli o maticiach(dvojrozmerne pole) uz mi z toho sibe

As High As Usual

Old Post 07-02-2008 v 14:24 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rus
Stálý Člen

Karma uživatele rus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Da sa, ale len na logicke veci a aspon pol hodku po huleni. Pocitanie matiky a pod. Ak sa mam ucit nejake definicie napr. typu ekonomika, tak docitam vetu a uz si nepamatam jej prvu polku a nieto si ju este zapamatat Da sa, ale mi to sakra dlho trva.

Naposledy upravil rus 08-02-2008 v 00:28 AM

Old Post 07-02-2008 v 16:23 PM
rus je offline   Profil uživatele rus   Find more posts by rus   Foto galerie člena rus   Click here to Send rus a Private Message   Add rus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

hehe....co by nie

skontroluj si PM

As High As Usual

Old Post 07-02-2008 v 18:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2010 - Hulení a kompy - 22 odpovědí
14-11-2005 - Hulení v cizině - 32 odpovědí
25-08-2005 - Hulení u moře - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás