Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja ked som zpeceny tak na ucenie nemyslim tento rok koncim tak sa budem ucit len na skusky,ale k tematu kdyz sa zhulim a ucim tak cumim do knihy a myslienky mam niekde uplne inde
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
je to mozno cudne ale ja vzdy ked sa ucim(vecinou je to v noci) tak musim do toho kalit.. ja mam taky cudny system.. ze sa proste ucim a nieco sa naucim viac a nieco menej.. ale aby som to ako celok chapal v suvislostiach..
sranda je potom to.. ze vzdy si vytiahnem otazku ktora mi fakt sadne.. a potom je to ok.. akokeby mi ganjah ukaze co je dolezite a co nie..
Já se po hulení učit nedokážu... respektive dokážu, a něco se i naučim, problém ovšem je u toho vydržet... vždyť se dá dělat tolik mnohem zajímavějších věcí... Jednou jsem se zasekla na programování a něco stvořila, ovšem zkompilovat to nešlo:/ Druhej den jsem se na to podívala, a vůbec jsem nevěděla, o co v tom kódu jde... proměnný se jmenovaly jednooky_uprchlik apod. Nakonec po mně kámoš ten kód rozluštil a říkal, že stačí poupravit pár řádků, a bude to fungovat! Takže ta základní myšlenka tam byla... ale zhulit se na programování určitě není úplně ideální Ovšem takovej Photoshop, to už je jiný kafe... ten si dávám úplně moc a vznikají zajímavy věcičky
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
no já ted poslední dobou nemyslim na nic jinýho,než na to až pojedu outdoor,protože se fuck těšim,takže učení mám někde mimo,bejt k tomu ještě vyhulenej,tak jen otevřu pár knih a už nevim o čem je řeč,tak si uválim další brko no
ale třeba psát seminárku nebo výkresy v AutoCadu,nebo něco takovýho,tak to je v pohodě,nebo i něco z Češtiny či Angliny,ale věci typu ,matika,elektro,tak to už nevim,jen přemejšlim jestli k maturitě zhulenej
Ve škole hulim snad jen na soustruhu,fréze,nebo ohejbačce,dá se to i na CNCčku soustruhu,ale s čistou hlavou to jde přeci jen líp ne?
Da sa, ale len na logicke veci a aspon pol hodku po huleni. Pocitanie matiky a pod. Ak sa mam ucit nejake definicie napr. typu ekonomika, tak docitam vetu a uz si nepamatam jej prvu polku a nieto si ju este zapamatat Da sa, ale mi to sakra dlho trva.