Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s tim svetlem je to pravda takhle jsem to mel taky a pak najeddnou to vyskocilo 0 10 cm za 24 hodin (byl jsem pryc a ona zatim rostla svine )) ) tak jsem se na to vysral byl to samec
To kroucení stonků je absolutly fpoho, to je důsledek ohybání a ničemu to neškodí pokud vím.. Možná bude kytka mít v namáhaných místech takové klouby, já tomu říkám svaly
S ohybáním dobrá práce! čím to děláš?
A tu lampu nevyměnils?
2 Ke-Guglimugli:Tak ta moje svaly nemáOhýbal jsem to pomocí nitě kterou jsem izolepou lepil ke květináči.Na novejch fotkách to jde vidět.Lampu jsem nevyměnil.
2 langos:Je to usporka 11W.Mno ta vatáž je hrozná já vim ale ono to na semínka bude stačit.
Semínka si vyrábim pomocí acylpyrinu,návod jsem našel tady na groweru.Prostě jsem z ní udělal hermouše.Ptejte se,kritizujte.
1.foto................detajlek
.
.
.
2.foto.................celek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3.foto...............vázání nitěma
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4.foto..............nitě detajl
.
.
.
.
.
.
.
.5.foto...............osvícení
Hello my friends
2Nakaši: Jo je to hobby ale já si zkoušim udělat sémě konopné ačkoli mi z lonska zbylo tak by pro mě nebylo odvěci udělat si jich víc.
Už se těšim až bude teplejš a začne nám ta pravá sezona
Ještě chci fšem poděkovat za karmičky které dáváte.
Tady jsem si hrál s fotáčkem tak nějaký makra.3koda že ty paličky nejsou hustší, ale to bych musel jít, jak říka Nakaši do sodíku.Kdyžtak něco napište,zkritizujte...
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
2uzel23:ten kryt sundat nejde zkoušel jsem to.Semena už vykukujou a já asi budu ???kosit??? nevim nevim,poradte.Kouknete na fotky.Reknete, co si myslite o modelu a cokoli jineho.Foto doporucuju v plne velikosti.Mejte se jak chcete.hoj
Dlouho jsem nic nepostnul.Kytka je už samo sebou usušená, semínka vypreparovaná ale kytka nezkouřená.Byl to můj první indoor tak mi jí bylo líto.Otrhal jsem listy a usušená kytka slouží jako dekorace vedle monitoru.Pohleďte, takový je její osud.
no je to docela chuderka..nechces ji na priste doprat aspon lepsi svetylko? treba takova 75w sodicek by ji chutnal vic..
a ses asi prvni kterej nezhulil to co vypestoval..
Původní příspěvek od luckyBOB no je to docela chuderka..nechces ji na priste doprat aspon lepsi svetylko? treba takova 75w sodicek by ji chutnal vic..
a ses asi prvni kterej nezhulil to co vypestoval..
jo jo.Je to takovej indoor pro zábavu.Mně ten outdoorek sedí nějak víc, ale chci mít při sobě živé kytičky i v zimě tak letos zase nějakej indoorek rozjedu.