Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hyena
Udl ale nemluví o ventilátoru, ale o regulátoru otáček...
hyena,Moc by mne zajímalo,jestli jsi se,před tím,než jsi mne setřel na ty stránky podíval-samozřejmě,že tam mají regulátorů spoustu,chce to spíš hledat než kritizovat.....
Ani na Florenci ho nemaj (do 5W)... mrknu se na netu. Coprus > Mě šlo o to, že nejenom já sem student. To znamená, že nechodim do práce a nevidělám na skříň, která je našláplá věcma z grow shopů nebo firem. Radši se zeptám a zbastlim. Ty stránky sem čet, už když sem to založil, ale nevyhovuje mi jejich řešení, tak sem se zeptal... je něco špatně?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Původní příspěvek od Hyena Ani na Florenci ho nemaj (do 5W)... mrknu se na netu. Coprus > Mě šlo o to, že nejenom já sem student. To znamená, že nechodim do práce a nevidělám na skříň, která je našláplá věcma z grow shopů nebo firem. Radši se zeptám a zbastlim. Ty stránky sem čet, už když sem to založil, ale nevyhovuje mi jejich řešení, tak sem se zeptal... je něco špatně?
o.k.,ja spis myslel,podivat se,jestli nejni zbytecny to bastlit,zhodnotit,jestli ty prachy za ten bezproblemovej chod nejsou relativně v klidu
Zdarte,
potřeboval bych zkušenou radu ... 400W v cool tube - kolik by tam měl být průtok, aby so to tak nějak stíhalo chladit ... potřebuju dva - tak se mi nějak nechce dávat tisícový položky za jeden kus. Dyk.
Chtel jsem snizit vykon meho Sunonu 180m3/h. Dal jsem tam odpor 10k na 6W a vetrak se vubec neroztocil, takze budu muset koupit nejaky slabsi odpor. Nekupujte odpory na 10W, fakt se to ani nerozjede.
skeezix>
hmm kup racej tak cca 2k na 10W... si to mylis, odpor je dolezity, nie wataz...
... akoze aj wataz je dolezita, ja len ze ked ti neroztocilo vetrak zniz odpor na tych 2000 ohm ....
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
No ted jsem tam dal 2.2kilo na 6W. Jede to v pohode(otacky, hlucnost), ale ten odpor hreje jako krava. Nemuze se stat, ze by to zaclo v nejakem pripade horet? To, ze bude opaleny je jedina negativni vec?
Myslíte, že pomocí potenciometru odpovídajcí wattaže by šel regulovat ventilátor EURO 1, 2, 3 (já mám EURO 2, takže mě zajmá on)? EURO 2 má příkon 20W. Poraďte, vyzkouším a informuju!
rtep-petr
EURA nie su ventilatory na regulovanie nevydrzali by ti nic keby si ich reguloval ja som uz pisal do www.dospel.cz a odpisali mi ze ich ziadny ventilator sa regulovat neda a samostatnym potakom nezregulujes ventilator ktory ide na 220V aspon si myslim.
Dobry den
Chcem Vas v prvom rade srdecne pozdravit a chcel by som sa opytat.Planujem
kupu ventilatorou STYL s priemerom 120mm.Mozu sa tieto ventilatory s
prislusnim regulatorom otacok regulovat kvoli hluku aj ked jeho hladina
nie je az taka vysoka ale ak by bolo mozne potreboval by som este znizit
tu hladinu hluku.Dakujem
a toto je odpoved od p.Novaka pracovnika Dospelu
Re: info o STYL 120
Bohužel tento ventilátor nelze regulovat
Já mám taky Euro 2 a náhodou mám doma propojovaví šnůru z Ikea na regulaci osvětlení. Je myslím že je na 600Watt tak jsem ji chtěl zkisit na euro , regulace jde fajn ale během 2 minut dosáhla teplota takové vysoké úrovně že jsem to musel vypnout . ptal jsem se kámoše jak to je možné když to má 600 Watt a euro 20 Watt a on mi to vysvětli že to je jinak u motorů , prostě to není jednoduché .
Ale nevím proč by odporem nebo zapojením do serie , případně profi regulátorem nešel ovládat ?? Musí se prý ale nastavit správná velikos odpru aby se ještě bez problému rozběhl ,jinak zhoří, proto asi výrobce nechce doporučit regulaci . Určitě se jistí proti domávím kutilům , jako jsme my. Za dodržrní určitých podmínek to ale musí jít regulovat . Má tu někdo eura zapojené za sebou nebo reg. odporem ??? Pokud jo uveď zkušenosti a jakou dobu to provozuješ.