Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Zpomaleni ventilatoru > snizeni hlucnosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Hyena

Udl ale nemluví o ventilátoru, ale o regulátoru otáček...

hyena,Moc by mne zajímalo,jestli jsi se,před tím,než jsi mne setřel na ty stránky podíval-samozřejmě,že tam mají regulátorů spoustu,chce to spíš hledat než kritizovat.....

Old Post 07-02-2005 v 14:03 PM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ani na Florenci ho nemaj (do 5W)... mrknu se na netu.
Coprus > Mě šlo o to, že nejenom já sem student. To znamená, že nechodim do práce a nevidělám na skříň, která je našláplá věcma z grow shopů nebo firem. Radši se zeptám a zbastlim. Ty stránky sem čet, už když sem to založil, ale nevyhovuje mi jejich řešení, tak sem se zeptal... je něco špatně?

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 07-02-2005 v 22:31 PM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Hyena
Ani na Florenci ho nemaj (do 5W)... mrknu se na netu.
Coprus > Mě šlo o to, že nejenom já sem student. To znamená, že nechodim do práce a nevidělám na skříň, která je našláplá věcma z grow shopů nebo firem. Radši se zeptám a zbastlim. Ty stránky sem čet, už když sem to založil, ale nevyhovuje mi jejich řešení, tak sem se zeptal... je něco špatně?

o.k.,ja spis myslel,podivat se,jestli nejni zbytecny to bastlit,zhodnotit,jestli ty prachy za ten bezproblemovej chod nejsou relativně v klidu

Old Post 09-02-2005 v 10:27 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatAss
Nový Člen

Karma uživatele FatAss - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to Hyena, ty SUNON větráky jsou těch 180m3/h. Určitě jsem si pořídil tyhle. Zkus se podívat na www.ges.cz

Old Post 11-02-2005 v 07:07 AM
FatAss je offline   Profil uživatele FatAss   Find more posts by FatAss   Foto galerie člena FatAss   Click here to Send FatAss a Private Message   Add FatAss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Globe
Nový Člen

Karma uživatele Globe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdarte,
potřeboval bych zkušenou radu ... 400W v cool tube - kolik by tam měl být průtok, aby so to tak nějak stíhalo chladit ... potřebuju dva - tak se mi nějak nechce dávat tisícový položky za jeden kus. Dyk.

Old Post 18-02-2005 v 09:38 AM
Globe je offline   Profil uživatele Globe   Find more posts by Globe   Foto galerie člena Globe   Click here to Send Globe a Private Message   Add Globe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Manson
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Manson - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

2* EURO 2 = 441 Kč přibližně 140m3/hod

grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění

Vědí vaši rodiče že pěstíte a jak to vzali???

Old Post 18-02-2005 v 11:15 AM
Mr. Manson je offline   Profil uživatele Mr. Manson   Find more posts by Mr. Manson   Foto galerie člena Mr. Manson   Click here to Send Mr. Manson a Private Message   Add Mr. Manson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Manson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skeezix
Nový Člen

Karma uživatele skeezix - 0% Pěstitelská

regulace sunonu 230V Příspěvek č. 23

Chtel jsem snizit vykon meho Sunonu 180m3/h. Dal jsem tam odpor 10k na 6W a vetrak se vubec neroztocil, takze budu muset koupit nejaky slabsi odpor. Nekupujte odpory na 10W, fakt se to ani nerozjede.

Old Post 24-02-2005 v 07:43 AM
skeezix je offline   Profil uživatele skeezix   Find more posts by skeezix   Foto galerie člena skeezix   Click here to Send skeezix a Private Message   Add skeezix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

skeezix>
hmm kup racej tak cca 2k na 10W... si to mylis, odpor je dolezity, nie wataz...
... akoze aj wataz je dolezita, ja len ze ked ti neroztocilo vetrak zniz odpor na tych 2000 ohm ....

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Naposledy upravil dab 24-02-2005 v 15:42 PM

Old Post 24-02-2005 v 15:35 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skeezix
Nový Člen

Karma uživatele skeezix - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

No ted jsem tam dal 2.2kilo na 6W. Jede to v pohode(otacky, hlucnost), ale ten odpor hreje jako krava. Nemuze se stat, ze by to zaclo v nejakem pripade horet? To, ze bude opaleny je jedina negativni vec?

Old Post 27-02-2005 v 11:55 AM
skeezix je offline   Profil uživatele skeezix   Find more posts by skeezix   Foto galerie člena skeezix   Click here to Send skeezix a Private Message   Add skeezix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

skeezix>
jo zmeni len face, tod vse, horiet urcite nebude! Inu prave preto tych 10W by bolo lepsich

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Old Post 27-02-2005 v 12:54 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtep-petr
Stálý Člen

Karma uživatele rtep-petr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Myslíte, že pomocí potenciometru odpovídajcí wattaže by šel regulovat ventilátor EURO 1, 2, 3 (já mám EURO 2, takže mě zajmá on)? EURO 2 má příkon 20W. Poraďte, vyzkouším a informuju!

Old Post 06-12-2005 v 15:28 PM
rtep-petr je offline   Profil uživatele rtep-petr   Find more posts by rtep-petr   Foto galerie člena rtep-petr   Click here to Send rtep-petr a Private Message   Add rtep-petr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

rtep-petr
EURA nie su ventilatory na regulovanie nevydrzali by ti nic keby si ich reguloval ja som uz pisal do www.dospel.cz a odpisali mi ze ich ziadny ventilator sa regulovat neda a samostatnym potakom nezregulujes ventilator ktory ide na 220V aspon si myslim.

ak chces regulator pozri toto
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19236

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 06-12-2005 v 15:32 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtep-petr
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

matko291:
O pár příspěvků výše se o tom píše. Proč by se nedal regulovat? Když budeš měnit vstupní napětí měly by se měnit i otáčky nebo snad ne?

Old Post 06-12-2005 v 19:43 PM
rtep-petr je offline   Profil uživatele rtep-petr   Find more posts by rtep-petr   Foto galerie člena rtep-petr   Click here to Send rtep-petr a Private Message   Add rtep-petr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

rtep-petr
neni na to ten ventilator stavany

toto je mail co som pisal do Dospelu

Dobry den
Chcem Vas v prvom rade srdecne pozdravit a chcel by som sa opytat.Planujem
kupu ventilatorou STYL s priemerom 120mm.Mozu sa tieto ventilatory s
prislusnim regulatorom otacok regulovat kvoli hluku aj ked jeho hladina
nie je az taka vysoka ale ak by bolo mozne potreboval by som este znizit
tu hladinu hluku.Dakujem

a toto je odpoved od p.Novaka pracovnika Dospelu

Re: info o STYL 120
Bohužel tento ventilátor nelze regulovat

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 06-12-2005 v 19:59 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtep-petr
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Neví někdo jaké podmínky určují jestli se ventilátor dá regulovat nebo ne?

Old Post 09-12-2005 v 23:34 PM
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Já mám taky Euro 2 a náhodou mám doma propojovaví šnůru z Ikea na regulaci osvětlení. Je myslím že je na 600Watt tak jsem ji chtěl zkisit na euro , regulace jde fajn ale během 2 minut dosáhla teplota takové vysoké úrovně že jsem to musel vypnout . ptal jsem se kámoše jak to je možné když to má 600 Watt a euro 20 Watt a on mi to vysvětli že to je jinak u motorů , prostě to není jednoduché .
Ale nevím proč by odporem nebo zapojením do serie , případně profi regulátorem nešel ovládat ?? Musí se prý ale nastavit správná velikos odpru aby se ještě bez problému rozběhl ,jinak zhoří, proto asi výrobce nechce doporučit regulaci . Určitě se jistí proti domávím kutilům , jako jsme my. Za dodržrní určitých podmínek to ale musí jít regulovat . Má tu někdo eura zapojené za sebou nebo reg. odporem ??? Pokud jo uveď zkušenosti a jakou dobu to provozuješ.

Old Post 10-12-2005 v 09:05 AM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás