Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO: uplny_tanecnik
A ako nas ma ten antidrogovy fanatik vysliedit???
Jedine co pozna su nicky, a potom ved sa kukni kolko tu je fotiek, odkazov, ponúk na kupu semien atd...
A na nikoho sa este taky clovek nenapichol.
A nebudeme cvoci, dolezite veci sa daju povedat aj utajene, cez mail, alebo tak nejak...
jojo a este sa mi widi ze najst w ke ganjaspozitiw people nieje az taqy problemo ja som parkrat isiel newynne po xodniku a domow som skorej dolietal..nuz co nikdy nieje newhodna prilezitost na zoznamenie sa s nowymi ludmi xD
To truly find God, truth needs to be found independently from the opinions of others. The truth has to be found in our hearts.
--A.H.Almaas
jo to ze v Ke sa stava kavicka modnym doplnkom je sakra pravda...mne sice taha len na 17 ale hulim uz nejaky ten rok a to co sa v Ke deje za posledny rok je sakra v prdeli.
no ale spet k tej pozitivnejsej teme v Ke je dost dobry bankov na fajny stuff alebo proste niekde v lese. a co sa tyka podnikov tak to radsej len osobne...
recol: to akoze co si myslel ze bankov na stuff rulezz? ved to je najhorsie miesto kam sadit voleee...
na vysielaci na bankove som nebol ale bol som na bani na bankove...ale to je v podstate jedno,
ja som rodak z kosic.. myslim ze som presiel vyvojom hulenia v tomto meste (neviem presne kolko to je, asi priblizne 8 - 9 rokov). Od obdobia ked to tu nikdo nepoznal, ked boli veci(semena,drvicky,papieriky resp. pomocky ako aj samotne skunky) este tazko zohnatelne a hulili sa doost shity, v sucasnosti tu prebieha modny boom ale o to tak ani nejde... ludia skor hulia za ucelom kazdodenneho odjebania sa, malo ludi preziva ten psychicky rozvoj, tu uctu..vidia v tom obchod...a tie deti ktore chcu byt modne neratam. hnusi sa mi to.
enzo
enzo: ono nemusi nutne ani jit o modu - predstav si cloveka z jinyho kulturniho okruhu, kterej do ty doby nehulil ganju (i kdyz priznavam, ze dneska uz to je obtiznejsi ), kterymu z nejakyho duvodu imponuje hulicska kultura... Mam na mysli tu kulturu, o ktery mozna pises a ktera cim dal vic zkomira.. To nemusi bejt nutne umela snaha o to bejt zajimavej (i kdyz u dnesnich "mladejch" to tak casto je), klidne muze jit o nahle vznikly sympatie k huleni jako takovymu.. Ja jsem rad, ze huli cim dal vic lidi, prece jenom existuje sance, ze nejak dospejou a postupne ty veci pochopi. A navic tu vznikne obecny klima, kdy ganja jako takova uz nebude vnimana jako satanova droga, ale stane se spolecensky prijatelnou alternativou, jak se "zmastit"... A to pro me bude urcite prijatelnejsi, nez soucasny represe ze strany statu a jeho organu...
tak ako to ze huli dalej cim viac ludi mi nevadi...viem, ze urcite dospeju aj terajsi "mladi" a bude to vsetko fajn ak by sa to konecne bralo z ineho svetla (myslim pohlad vlady a institucii na marihuanu), ale v com je ten problem. ked budu dospievat ti "mladi"...vacsinou budu riesit ganju na ulici,cez dealerov..nie pestovanim (mam taky pocit ze v ke to nie je az take...rozsirene), tym padom sa aklimatizuju v tomto "obchodnom" svete, kde kazdy kazdeho ojebava. tu si stipnem,tomu dam menej sice je kamos, na tom si zarobim dalsie kilo, tu sa skurim tam....bude sice viac ludi ktory hulia,ale akych? ktory vobec nechapu tuto kulturu? neviem ale u tychto ludi som este nezbadal nejake dobre vlastnosti...
to je cisto moj pohlad z ulic kosic...viem ze v inych castiach slovenska, resp. cechach je tento pohlad uplne iny...
a chodec to ze si sa tu zapojil? to nevadi nikomu, G je pre vsetkych
Ja som tiez z Kosic,ale az tak velmi ludom nedoverujem lebo uz som sa parkrat popalil.Tak ako pise Enzo u nas sa pestuje za ucelom zbohatnutia.Neveril by si kolko kamosov spoznas ked ide o kavu.Tvz. kamos pestoval a kedze som kamarat tak to budem mat za dva kila.Inym dava za tri takze takto.Pokial sa to u nas nezmeni tak u nas na vychode nebudu ziadne stretavky.Ono ked to stretnutie ked ma prist tak pride.Smerom na zapad je to uplne ine,je tam vecsia dovera a tolerancia.Take stretko by bolo na zaciatku dost blbe lebo nikto nevie ze kto s akymi umyslami prichadza a tak.