Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » KC Brains - semena
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Obecné Crystal Paradise Příspěvek č. 17

Taxem objednal Crystal Paradise (10seeds za 165ats).Je 20.11. tak uvidíme za jak dlouho to přijde.Díky livo za překlad K4U

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 20-11-2001 v 19:13 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

to livo Příspěvek č. 18

k tve max. rozvetvene rostlince....
Predpestky letos jsem mel v kvetinaci na rovne strese. Taky se mne podarilo, ze tak jedna z peti rostlinek byla asi polovicní ale pri svych 10 cm uz mela za kazdym hlavnim listem tzv zálistek a ve finále to byly ty nejlepsi modely..........

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 28-11-2001 v 08:27 AM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomasino
Stálý Člen

Karma uživatele Tomasino - 33% Pěstitelská

Palec dolů KC Brains & Bushdoctor.at Příspěvek č. 19

Tak vážení .... je to fakt k nasrání ale tohle je pro nás už uzavřeno. Taky jsem byl jedním z těch, kdo objednávali a cca po měsící, kdy nic nepřišlo mě po telefonu (to to tam hezky funguje volala nějaká pani, že se jim zásilka již po druhé vrátila zpět do AT. Důvodem jsou naši páni celnící kteří to vracejí zpátky s odůvodněním, že tento druh zboží se do naší země nesmí zasílat ...... projel jsem lehce zákony a stanovení, která by na to mohla mít vliv a zjistil jsem následující dovézt či poslat si semínka není trestné a ani postižitelné, nicméně, jelikož se jedná o zásilku která podléhá clu mají celníci právo do ní nahlédnout (normálně rozbalit a pročuchat
takže to posléze klíďo píďo vrátí zpátky ..... mohou totiž kontrolovat, zdali cena uváděná v celní deklaraci odpovídá skutečné hodnotě obsahu zásilky. Takže se to pak celý provaří a jsme v pytli nicméně nikdo z nás s tim asi nic neudělá, takže je to v háji. Tenhle příspěvek berte jako info, aby jste se zbytečně po objednání od bushdoctor netěšili a pak nebyli smutní, jako se to stalo mě ...... to je vše přátelé mějte se

Take a peace with Joint!

Old Post 11-12-2001 v 18:08 PM
Tomasino je offline   Profil uživatele Tomasino   Find more posts by Tomasino   Foto galerie člena Tomasino   Click here to Send Tomasino a Private Message   Add Tomasino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Jo, bushdoctor je asi vháji, ale myslim že tenhle thread končit nemusí, jelikož věci od KC brains maj i v jinejch seedbankách, takže třeba http://www.seedsdirect.to funguje spolehlivě. Jo a ještě k těm ultra rozvětvenejm zakrslejm kytkám. To je věc modelu, nebo se takhle zakrsle může vyvíjet každá ? já jsem měl jedno semínko od kámoše, ze kterýho vyrostla právě takováhle zakrslá koule. Mam z ní matku a měli byste vidět ty řízky :-)).

ride hard - die free

Old Post 08-01-2002 v 12:38 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Obecné K.C. Brains Příspěvek č. 21

Zdravím.
Chtěl bych se zeptat,máte někdo zkušenosti s touhle seedbankou?Má docela dobré ceny(kvalita?).Pěstoval jste někdo od nich něco?nezdá se že mají nějak přemrštěné výnosy?třeba u modelu K.C. 36 orientační výšku rostliny udavaj 1,75cm a výnos 900g.Což mě trochu pobavilo :-)

Old Post 15-02-2007 v 00:27 AM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suicidal
Stálý Člen

Karma uživatele suicidal - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

900g to by ty seminka museli bejt zázračný čeče ...ale jinak si myslim že to bude tak 7 holek z 10 seminek ale modeli tam mají pekný žejojc kápo!!!

suicidal

Old Post 15-02-2007 v 01:02 AM
suicidal je offline   Profil uživatele suicidal   Find more posts by suicidal   Foto galerie člena suicidal   Click here to Send suicidal a Private Message   Add suicidal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suicidal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

suicidal jasný..s tým výnosem to krapet přehnali :-Dmodely se mi od nich docela páčí..asi si nějaký určitě objednám

Old Post 16-02-2007 v 10:31 AM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Chcel by som pridat skusenost so semenami od KC Brains.Kupovane cez www.drchronic.com .
Odrody Mango, Haze special, Afghani special. Kazdu jednu odrodu dostali traja rozny ludia. Z Haze special,po vyse tyzdni aj pol ziadne naklicenie,zasadene potom aj tak do zeme,vyrastla len jedna rastlina. Mango zasadene rovno do zeme, vysla jedna rastlina /neskor pri nehode o nu pestitel prisiel/. Afghani special,nevyklicilo ani jedno.
S touto bankou bohuzial nemame dobre skusenosti. Nedoporucujem!
S ostanymi semenami,z inych bank, co boli objednavane z Dr Chronic problemy neboli.

....navar mi ďalší šluk....

Outdoor 2006 (NN)

Outdoor 2007 (PW,M1,HG,TOP 44,...)

Ata Tundra -Seedsman seeds Nlite 200 W RED

Old Post 18-06-2007 v 17:51 PM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokura
Stálý Člen

Karma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Taky můžu přidat svou zkušenost.:
Semínka od K.C. Brains jsem dostal jako bonus, konkrétně se jednalo o Afghani Special. Z 5-ti zasazených semínek vyklíčily jen 2 a to asi až po 8-mi dnech, takže nic moc.....naštěstí se ukázalo, že se jedná o 2 samice.
Za 80 dní to byly opravdu krásné kompaktní palice. Předtím, než to začlo kvést, jsem udělal 6 řízků.....Teď jsou venku. Každá kytka má v průměru 1 až 1,5 m na šířku a 1,2 až 1,7 m na výšku a podle všech předpokladů by na každé téhle kouli mohlo být něco kolem 400 až 500 g. Vypadá to fakt nehorázně!!!!!
Podotýkám, že je začátek července a ještě to roste. Venku tahle odrůda vypadá opravdu fantasticky. Můžu jen doporučit....Bohužel asi u K.C. Brains pokulhává klíčivost. Kámoš dostal bonusem Northern Light Special a nevyklíčilo nic. Toť vše ode mě.

Old Post 07-07-2007 v 19:17 PM
Kokura je offline   Profil uživatele Kokura   Find more posts by Kokura   Foto galerie člena Kokura   Click here to Send Kokura a Private Message   Add Kokura to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-10-2011 - K.C. Brains Holland - TNR - 17 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás