Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hexa: dokonce mam pocit ze na v Blave je firma co rozesila seminka nebo rizky (nebo neco) a tusim ze prave i od salveje a vim urcite za ta neposle do cech :O(
jen ji nejsem jist jesi ma i tu salvej
ale bylo to tu neklde na groweru
no tak uz to mam odskusane hehehe
skusal som extrakt 12krat silnejsi ako listie
halusky halusky nastup ihned po cca 30 sec
uff mal som problem prist z balkona a zvalit sa do postele
a musel som sa veeelmi snazit aby som vedel co sa deje okolo mna
no a fraktali boli krasne heheheh
cele to trvalo cca 10-15 min potom velmi mekky travovy dojazt plny smiechu
ziadna kocovina hehehe
dal som si pol davky lebo som bol zvedavy a netusim ci si to zopakujem vedel som co mam asi ocakavat a halucinacie boli fakt realne
no ale nic pre mna nic neprijemne ci prijemne proste strata reality take ja nerad;-(
Koukam na to jako puk. Vypada to, ze to mysli vazne. Kazdopadne pisou, ze je to legalni ve spojenych statech, kde je jeste vetsi represe nez u nas. Fakt nevim, co si o tom mam myslet. Seminka to rozhodne nejsou, vypada to, ze fakt posilaji huleni.
Furt tam melou neco o 20 letech praxe a pestovani, kdovi, co posilaji. Myslel jsem, ze treba tech. konopi, ale ty modely technicke rozhodne nejsou.
Nenechte se nachytat,jde pouze o napodobeniny marihuany.
Neobsahují ani kousek konopí ,natož THC.
I z jejich reklam to jde poznat,nebuďte naivní že by v USA! mohl někdo prodávat legálně Ganju/mimo lékařů/
International Oddities jsou provařená firma, na OG si můžete přečíst i recenze na jejich zboží,jsou to sračky!!!!!!!!!!
Mě to nepříjde ani jako marjánka ,
bylo to v banneru na www.Hightimes.com
Nejni to křížený s nějakejma bylinkama co se daj taky kouřit?Na OG jsem viděl něco co vypadalo jako že to má palice,ale nebyla to MJH a mělo to asi 5m.
a co to teda je? Kdyz si objednam White Widow, co dostanu postou jako 1/2 lb? Jak to muzou ojebat, aby to bylo legalni a zaroven neposlat to, co pisou?