Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na ja arone...... pěkný pěkný K4U, sice jsem toho názoru že růst v roce 2002 trošku přibrzdí (dostupnost internetu a jeho provoz je pořád nic moc), ale roste to a to je důležité. Eště před rokem bych byl shopen klidně pěstit pod žárovkou a dnes....... jsem zase o kus dál!
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
nemam tuseni, jak jsi to delal, zda jsi prochazel "cleny" a datum jejich prihlaseni, ale s poctem clenu co tu je, by to zabralo asi peknou chvilku... at tak ci tak, ta prace zaslouzi oceneni...
Tak to by mě taky zajímalo, kolik je tady lidí,,, mohlo by se to on-line ukazovat přímo na všech stránkách,,,
Chtělo by to udělat celostátní sraz,, takovejch pár tisíc huličů,,, to by byla paráááda
Ahoj lidi! Když má tedy Grower to výročí, připravil jsem zase pár grafíků. Asi to k ničemu není, ale holt lidská přirozenost je už taková, že kdykoli někde vidíme názorný obrázek, hned máme pocit, že se tak nějak lépe orientujeme a jsme víc v obraze, i když je to mnohdy úplná blbost.
Takže: nejprve známý graf počtu uživatelů podle data registrace. Kromě klasického počtu registrovaných uživatelů jsou tu nově další tři křivky odstupňované podle aktivity uživatelů: křivka uživatelů s alespoň jedním, alespoň 10 a alespoň 100 příspěvky.
Tohle je poměr počtu aktivních uživatelů (s alespoň 1 příspěvkem) vůči celkovému počtu přihlášených uživatelů v závislosti na čase. Je to spočítané až od 100. uživatele, protože pro malé počty to hrozně lítá. Všimněte si mírného poklesu; podle mého názoru jej lze přičíst jednak tomu, že čím víc lidí o Groweru ví, tím více se sem přihlásí lidí i jen tak (lze předpokládat, že na začátku to bylo spíš o nadšencích, kteří mají asi i větší sklon k aktivitě), jednak tomu, že lidé přihlášení později měli (zatím) méně času napsat svůj první příspěvek.
Poslední kousek je možná o něco kryptičtější: jedná se o aditivní počet příspěvků, tedy víceméně integrál předchozího grafu. Osa y vyznačuje všechny napsané příspěvky, na ose x jsou uživatelé opět podle aktivity. Každý bod na křivce určuje na ose y počet příspěvků, který napsali všichni uživatelé stejně nebo méně aktivní než uživatel na ose x. Všimněte si, že nějakých 50 nejaktivnějších uživatelů plodí celou polovinu příspěvků fóra. Graf začíná až od 800, protože 809 přihlášených uživatelů je neaktivních (nemá žádný příspěvek).
Tos vypada to skvele. Jen jsem nevedel, ze tady je nejake graffovani. Docela jsem se tou myslenkou zabyval sam, ale jsem docela lenoch, tak by mi to trvalo dlooouho. No zkratka, jsem rad ze to zmak nekdo za me! k4u~>bro Tim
Tim> Však jsem se s tím taky včera sral přes hodinu. Nenávidím Excel 2000, hlavně automatické opravy a automatické scrollování při natahování oblasti myší!
Hele,, vono by to fakt nebylo složitý dát sem někde počítadlo, který by počítalo nový členy (v aktuálním měsíci,,)
Upozorněte někdo administrátora na tenhle příspěvek,, třeba to vezme vážně
Nebo s tím bude chtít pomoct ??