Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Deprese A Spatna Nalada???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

2Ondrash Příspěvek č. 17

No to je právě ono! Já se tím taky řídím. Když v něčem jsem snažím se si to užít, radosti i sračky, všechno člověku něco dá.
Jenže tím, že nenacházím příčiny, tím se z depek paradoxně dostávám, a pak, a to je častější - nacházím je, no a pak se vezu :-))))) deep and deeper do bahna svý duše, a následuje existenční krize a všechno co k tomu patří. Mý okolí to pozná podle toho, že začnu poslouchat Nirvánu...
Ale teď jdu vařit mlíko a je mi dobře a bude ještě líííp...
jo a díky za reakci!! :-)))

Žij a nech žít...

Old Post 12-09-2002 v 16:40 PM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Já bych u sebe tak ostrý výrazy jako je deprese nepoužil , ale je pravda, že se občas dostaví nějaký ty divný stavy . Spíš po hulení než v normálu a dá se to podchytit celkem snadno. Negativní myšlenka se zažene a nakluše za ní hned další. Ale už na tom pracuju (výhledově ), bude to asi z nezřízenýho hulení a chce to pauzu, jak mi bylo řečeno xx.
Ale možná jsi jinej případ, tak pokud nic, tak hlavně udržet depku v mezích normy, aby nám ta intrikářka něco neprovedla .

Old Post 12-09-2002 v 18:25 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pála žáhí
Stálý Člen

Karma uživatele pála žáhí - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Webindoo!! Mám to samý, co ty. Nejdřív mě to pěkně sralo, že mám chvíli supr náladu a za minutku depku jako swin. Ale tak nějak sem časem dospěl k tomu, že lidi, co to maj takhle hozený sou tak nějak citlivější, hloubavější a víc si s nima i rozumim . Sice hledám buchtu, co bude furt v pohodě, co mě dokáže vždycky rozesmát, ale nejlíp si dokážu pokecat s kámošema co sou takoví lehoučký maniodepresáci jako já a dokážu s nima probrat věci víc do hloubky. S lidičkama, co sou furt v pohodě se o takovejch věcech mluví dost blbě a většinou ňáký rádoby filozofický věci ani nechtěj řešit. Ale proč s nima takový věci řešit? Takový lidičky mám zase rád, protože je s nima furt prdel. Měl bych to asi v životě o dost lechčí(hlavně, co se buchtiček týká), kdybych nebyl tak náladovej, ale sem rád, že sem takovej jakej sem. Navíc časem neustále zdokonaluju svoje léčebný metody na depky. Pomáhá mi pustit si muziku na plný koule, jít se projet na bajku, zaplavat si, pokecat si s kámošema, udělat něco, co sem dlouho odkládal, nebo se vožrat(bohužel to mi taky pomáhá)..... Je to věda, ale de to furt líp a líp a depek je furt míň a míň. Když to neni vysloveně nemoc, tak to myslim de zvládnout a dokonce z toho i něco vytěžit... Neni to tak dávno co sem měl depku, že sem si fak myslel, že to nerozdejchám(buchta-co jinýho?), ale, když sem se z toho dostal tak sem měl mnohem větší chuť do života a rozhod sem se ze sebou něco udělat, něco pozitivního, co ze mě udělá lepčejšího člověka-rozhod sem se postavit si skříň
chce to chladnou havu lidi

Old Post 12-09-2002 v 19:57 PM
pála žáhí je offline   Profil uživatele pála žáhí   Find more posts by pála žáhí   Foto galerie člena pála žáhí   Click here to Send pála žáhí a Private Message   Add pála žáhí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2Pála žáhí,
naprostej souhlas se vším. Akurát dotaz - já žádný mě podobný lidi v reálu neznám, a když znám jsou z daleka. Vím o podobnejch :-))) třeba, Kurt Cobein, taky hledal cestu a smysl a došel k nemu, co by ne, ten už svý odpovědi našel :-). Tohle je nadnesený příklad, já vím.
Četla jsem někde vedle ve foru, že třeba máme málo práce a nudíme se a mozek nemá nad čím přemýšlet a něco v tom smyslu. Ale vážení neevěřte tomu! Já nerada marním čas, nejsem z takových. Vím, jak mám v životě málo času, a chci toho ještě poznat velkou spoustu, život je můj bůh a modla, nejvyšší posvátnost. A smyslem života je život sám. Zbožňuju hory, přírodu, music, pohyb, ráda si užívám všeho co přináší pleasure...Takže neznám nudu.
Z čeho teda pramení tyhle mý krize, to dneska nevím, ale až jednou dojdu osvícení, snad to pochopím :-))).
Jo pála žáhí a nechtěl bys udělat i něco pozitivního pro druhýho člověka? Třeba pro mně... :-))))))) Potřebuju skříň ))).

Žij a nech žít...

Old Post 16-09-2002 v 07:45 AM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Re: kdo to nezna? Příspěvek č. 21

2hlosan
díky za podporu!! O odchodu přemýšlím už delší dobu a je povzbuzující slyšet slova podpory. To samý s tou láskou...
A beru si k srdci tvoje slova prostě seru na to a basta. A čeče je to zajímavý, ale tohle ráno (po tom čtení psaní) vůbec nechápu co je deprese.......
Dceruška se tvými slovy řídí už od narození :-))) je flegma a všechno má na háku, no ale jinak v poho, vždyť má supa mámu, ne? .
Tak pěknej tejden!

Žij a nech žít...

Old Post 16-09-2002 v 07:54 AM
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Deprese znam, jsou to nechutny veci, ale je to lidska vec. Myvam je kdyz jsem unavena, tak si pak honim do postele. Jindy se to proste musi prezit (kdyz je clovek v praci atd). Rada taky jdu za kamaradama, to mi hodne pomaha, ze si povidam, dam si vinecko a brcko a zapomenu na sve nedokonalosti. Ale je to lidska vec, i mimina maji proste spatny dny. Si pamatuji, jak dcerka byla mimino a ptala jsem si mamu, proc cely den jen breci a je smutna. Mama rekla ze i mimina maji pravo mit spatny dny. Takze hlavu vzhuru, chvilku to potrva a pak to pujde tam kam to ma jit - dopryc - a bude nam zas paradne!

Old Post 16-09-2002 v 08:38 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jsix
Nový Člen

Karma uživatele jsix - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zdravím,

čítali ste knihu "Psychadelie - Trilogie o halucinogenech"? >
v časti Psychadelická skušenost je Timothy Learyho interpretácia "Tibetskej knihy mŕtvych".
To je myslím to, čo všetci hladáme. Všetkým vám ju odporúčam. Keď si prečítate túto knihu a pochopíte, určite depresie mať nebudete. Knihu vydalo nakladatelstvo KMa...

prajem veľa slnka vašim dušiam!!!

http://www.irontown.host.sk

Old Post 23-09-2002 v 17:18 PM
jsix je offline   Profil uživatele jsix   Find more posts by jsix   Foto galerie člena jsix   Click here to Send jsix a Private Message   Add jsix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jsix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

no booooooze deprese---- no to zname...
obycejny deprese ma asi kazdej, ale my nervaci a rozhozeni jedinci obcas trpime jistou poruchou "stridani nalad" - napriklad me dokaze obcas totalne rozhodit i uplna blbost a pak se dlouho davam dohromady. nekdy sem proste v jednu chvili "v pohode" a druhou "v prdeli", ze...

"A KDYBY NECO NEVYSLO, FURT JE TADY PROVAZ!"
- Drinker Hulic

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 09-10-2002 v 17:15 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Jinak, at se vsexny nazory prolnou...

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4931

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3248

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 09-10-2002 v 18:31 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Deprese...těžko říct jeslti se tomu tak říkat dá,ale občas mívám stavy který stojej pěkně za nic.Když vás nic nebaví,a hledáte něco co by jste mohli dělat,ale nevíte co,tak jdete na špeka,vrátíte se a ono stejně hovno,pořád stejný,tak si pustíte hudbu a za chvíli usnete...proberete se a už je to lepší,myslíte na něco jinýho a jeto fajn...ale jak říkám vím o tom...
Mě třeba sere jedna věc,dřív než jsem začak hulit jsem na všechno sral všechno mi bylo jedno,co dělám jak se chovám jak se směju o čem mluvím co melu za hovna co křičím co brečím....
Ale jak pán začne hulit to je pak jiný...to nad vším moc uvažujete a všechno moc řešíte...NA HOVNO!!!
konečně jsem se naučil a že mi to trvalo,moc neřešit a spíš jednat....a míň hulit...to je základ...

tak že měj te se depkaři a miň hulte a všechno bude ok... a nebo si najděte starou ta vás vykope ze sraček (a kde seš? a kdy příjdeš? a jak se máš? a proč nejseš se mnou? a máš mě vůbec rád?

Old Post 09-10-2002 v 20:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 27

Svatá pravda,tady nade mnou,Klaune.Přesně takhle jsem to vyřešil,teda spíš se to vyřešilo samo.
Potkal jsem holku,na který mi fakt záleží a to mě,zdá se říct zachránilo,prostě vytáhlo vz těch sraček,v kterejch sem se plácal.Přišlo to tak nějak samo,ale to hulení jsem tak nějak trochu omezil a je mi líp.Dřív jsem se zmašťoval denně a pak,když jsem se ocitnul sám,sem se na něčem zasek a totálně se rozebral,z čehož byla vždycky depka jako čepice.Teď hulim tak obden,užívám si to víc a déček je míň.Zhulenej člověk prostě víc přemejšlí.Včera jsem se řádně zkouřil a pak mě napadlo:
co kdyby se něco stalo a já se dostal zas do starejch kolejí?A už tu bylo padesát variant,jak by se to mohlo stát a už to jelo.
Prostě jsem měl depku,že bych moh mít depku:-))

Old Post 10-10-2002 v 07:19 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Re: _?_ Příspěvek č. 28

2time
Knihu ti seženu ráda a rychle (jak je mým zvykem ) když budeš chtít. Na deprese stejně zabere u každýho jedince něco jinýho. Nejvíc záleží na naturální či duševní podstatě osobnosti. A to se z tý potvory dostává pak každej jinak, páč v každým je něco jinýho. Někomu stačí východ slunce v červáncích a už ho nic nerozhází.
Já zjistila, že deprese je, sic drastickej, ale zaručenej mechanismus kterým mý myšlení prochází stále vejš, hloub, dál, šíř a dokonce ještě kousek za to všechno. Z deprese se dostanu jen tím, že něco novýho prokouknu, "objevím". Je to sice super, ale je to pořád těžší a těžší, pač moje mentalní stránka už narazila na hranici svejch možností :-)))). Takže deprese přicházejí dál, a jsou silnější, delší, intenzivnější....
Ale každopádně je důležitý vědet taky o lidech, který mě dokážou naplnit energií a to pak taky hodně pomůže, jenže zas dostává na frak ta moje nechutně introvertní povaha, pač ty druhý lidi potřebuju a já nikoho potřebovat nechci.............. :-))))) no už to raděj nerozvádím dál
Všem co psali dík!!! Každej má kus pravdy pač každej má svou zkušenost, díky za vaše příspěvky, budu čerpat ze všech.
luv U lidičky

Žij a nech žít...

Old Post 10-10-2002 v 08:39 AM
Earl Mrkef
Nový Člen

Karma uživatele Earl Mrkef - 11% Pěstitelská

Dotaz taky tak? Příspěvek č. 29

Caute lidicky!
Taky kdyz mate depku a zahulite, tak se vam to nezlepsi? Ja se pak nemuzu uvolnit a porat mi hlavou litaji myslenky ohledne te depky(teda ohledne te veci, ktera depku zpusobila) a musim nad tim porad premyslet. I kdyz vim, ze uvnitr sebe vim, ze nema cenu nad tim premyslet, protoze to bud nevyresim nebo uz to mam vyresene, tak mi to porad vrta v hlave:-(
Napr. vcera sem si rekl, ze si zajdu do prirody, zahulim si a bude pohodicka-omyl! Ten den, nez jsem zahulil, me neco zralo, zere me to uz nakou dobu a to, ze sem si zahulil mi rozhodne nepomohlo. Mluvil sem sam se sebou a pripadal sem si jako schizofrenik (podle me je kazdy schizous) Rikal sem si ze je to jasna vec co furt resim, ale ty depkovske myslenky se stale objevovaly...
Radeji jsem pak sel domu a zafaral do televize a pozral vsechno mozne a depka byla fuc...
Juj to jsem se rozepsal :-D
Budte zdraaaavi

Mrkef rulezz!!! :-D

Old Post 27-10-2002 v 11:23 AM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Earl Mrkef
Nový Člen

TIMEEE :) Příspěvek č. 30

tomuhle konzum nerikam....tu televizu sleduju s odstupem-divam se jake kraviny tam vysilaji a casto z toho nemuzu...
a to ze s nim na co prijdu? :-D Ty nemas po huleni zravku?

Old Post 28-10-2002 v 10:00 AM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Earl Mrkef
Nový Člen

TIME Příspěvek č. 31

Aaaaaa o tom ze sme loutky a tak sem taky premyslel a nekdy sem z toho i depkoval a pomyslel na "provaz"
A jak je to u tebe? Taky kdyz zahulis pri depce,tak je to potom jeste horsi?

Old Post 28-10-2002 v 10:02 AM
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

2Earl Mrkef Příspěvek č. 32

Zravka je - alespon pro me - jeden z tech negativnich faktoru, ve spojitosti s hulenim. Kdyz ji totiz podlehnes a sezeres, na co prijdes (obvykle jeste k tomu veci, ktery telu zrovna na zdravi nepridaji - vymetani fast-foodu apod.), tak nasleduje obvykle otlum, otupeni a pokud jsi "depkovej typ", tak zpravidla i deprese. Takze zkus alespon jednou tyhle vasni nepodlehnout a nebo ji zahnat necim "lehce stravitelnym" typu orisky, ovoce, zelenina... Od ty doby, co se timto ridim uz pro me "hulicsky dojezdy" obvykle nekonceji ani vykydnutim...

A hele, to byl muj 200. prispevek!

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 29-10-2002 v 01:30 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás