Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Strach a hnus je masakr mám ho v knižním vydání, z filmu jsem viděl jen kousek bohužel. Větší mazec ani není možný, konečně autor knihy Hunter S. Thompson je brutalista, jezdil nějakou dobu s Hells Angels a napsal o tom knihu ... která je taky pěknej mazec.
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
jj, knížka je gut - zajímavý že tam se to překládá strach a svrab...
už sem to psal a napíšu ještě jednou - snad se filmuje další film podole Thompsonovy knížky Rum Diaries snad i s Deppem a Torciem
hele ten thread má takovej zavádějící název - copa to nějak přejmenovatz?
hells angels asi nejsou zfilmovaný že? knížku mám - mám i strach a svrab, ale rád bych anděly viděl na plátně, byť to byli zvířata a jejich kodexy správného chování jsou mi cizí. Každopádně není špatný si to přečíst je tam spousta drog sexu a starýho dobrýho násilí a jiných šíleností. Aspoň jsem zjistil že pravý motorkář se neobléká do kůže ale do pořádné prošité rifloviny, kůži nosili dřív jen gaygangy
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
Myslim že Kubrickovy filmy jsou výborný (jak Clockwork orange, Olověné vesty i ty ostatní) ale určitě by se nemělo zapomínat na mistra Lynche a jeho psy- díla. Všechna stojí za to - ty pochopitelný (Sloní muž, Duna...) i série nepochopitelných (Mazací hlava, Mullholand drive, Lost Highway
Až budete mít možnost, koukněte se na film The Doors - úžasnej zážitek; teď jsem dal brčko a koukam na to a je to perfektní, jak po umělecký, tak po příběhový stránce.
Doporučuju!
strach a hnus je mazec, když sem to viděla po 2. přivzala jsem máti, sice jeto hodně tolerantní a otevřenej člověk, ale tohle už ji tolik nevzalo
knížka zní zajímavě, myslim že sijí brzičko seženu
Jo, a zkoukněte někdy Woodstock: Three days of peace and music - záznam z prvního Woodstocku, fakt úžasnej zážitek, neni to jenom muzika, ale i to všechno okolo, má to asi 4 hodiny a je to HUSTÝ
skunka : jo, hodne dobry film , nejlepsi sou ty rychlosrtrihove pasaze s uzivanim drog..a tky super hudba tam je...
red eye: jo mullholand drive jeste pochopit jakz takz jde ale lost highway netusim co ty ? pochopil jsi to nejak?
skunka >> requiem pro sen se povedl - celkove zanecha na kazdim kdo mysli a vidi na vobrazovku, zajimavej dojem
ted se s temahle psychzamerenejma filmama roztrhl pytel a tak to normalni clovek nestiha pobirat ale kdys uz se nekdo k tomu dosstane - je zazitek tyhle filmy videt - ja vosobne na ne ciham v pa pred nebo huh po brcku
Requiem je hodne kvalni film, i kdyz jsem z neho zatim videl jen pulku...
Easy rider figuruje v me topten, stejne jako Kubrickova tvorba. Clockwork, Shining, Odysea, Eyes Wide Shut... to jsou filmy ktere opravdu muzu...
Jedine co jste uvadeli, a co se me moc nelibi, je Fear and Loathing In Las Vegas. Natocenyho je to perfektne, je to mozna tim ze kdyz jsem se dival tak jsem nemel tu spravnou naladu, ale uz tak od pulky filmu jsem se nudil.
Dalsi psycho filmy co jste jeste neuvadeli? Co treba Zabriskie Point?
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash