Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Psychedelické filmy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Strach a hnus v Las Vegas je NÁŘEZ!!!
Viděl jsem jenom začátek, ale i to mi stačilo...
Ten film chci

Old Post 09-11-2004 v 19:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Strach a hnus je masakr mám ho v knižním vydání, z filmu jsem viděl jen kousek bohužel. Větší mazec ani není možný, konečně autor knihy Hunter S. Thompson je brutalista, jezdil nějakou dobu s Hells Angels a napsal o tom knihu ... která je taky pěknej mazec.

"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.

Old Post 09-11-2004 v 20:45 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

existuje kniha? hmm... to by ma celkom zaujimalo... film uz poznam naspamat )

Tajomstvo voňavého šatníka

Old Post 10-11-2004 v 07:30 AM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jj, knížka je gut - zajímavý že tam se to překládá strach a svrab...
už sem to psal a napíšu ještě jednou - snad se filmuje další film podole Thompsonovy knížky Rum Diaries snad i s Deppem a Torciem

hele ten thread má takovej zavádějící název - copa to nějak přejmenovatz?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-11-2004 v 08:41 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

dude: poraď jak. Nebo to přejmenuj na "psychedelický filmy"

Old Post 10-11-2004 v 10:09 AM
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

hells angels asi nejsou zfilmovaný že? knížku mám - mám i strach a svrab, ale rád bych anděly viděl na plátně, byť to byli zvířata a jejich kodexy správného chování jsou mi cizí. Každopádně není špatný si to přečíst je tam spousta drog sexu a starýho dobrýho násilí a jiných šíleností. Aspoň jsem zjistil že pravý motorkář se neobléká do kůže ale do pořádné prošité rifloviny, kůži nosili dřív jen gaygangy

"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.

Old Post 10-11-2004 v 11:28 AM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red-eye
Nový Člen

Karma uživatele Red-eye - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Myslim že Kubrickovy filmy jsou výborný (jak Clockwork orange, Olověné vesty i ty ostatní) ale určitě by se nemělo zapomínat na mistra Lynche a jeho psy- díla. Všechna stojí za to - ty pochopitelný (Sloní muž, Duna...) i série nepochopitelných (Mazací hlava, Mullholand drive, Lost Highway

Old Post 10-11-2004 v 11:40 AM
Red-eye je offline   Profil uživatele Red-eye   Find more posts by Red-eye   Foto galerie člena Red-eye   Click here to Send Red-eye a Private Message   Add Red-eye to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

Problém Lynche je ten, že je geniální šílenec a chápe ho jenom málo lidí

Old Post 10-11-2004 v 17:16 PM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

............... Příspěvek č. 25

kubrick- RESPECT

Old Post 12-11-2004 v 19:57 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Až budete mít možnost, koukněte se na film The Doors - úžasnej zážitek; teď jsem dal brčko a koukam na to a je to perfektní, jak po umělecký, tak po příběhový stránce.
Doporučuju!

Old Post 13-11-2004 v 14:35 PM
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

strach a hnus je mazec, když sem to viděla po 2. přivzala jsem máti, sice jeto hodně tolerantní a otevřenej člověk, ale tohle už ji tolik nevzalo
knížka zní zajímavě, myslim že sijí brzičko seženu

Old Post 13-11-2004 v 14:50 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

Jo, a zkoukněte někdy Woodstock: Three days of peace and music - záznam z prvního Woodstocku, fakt úžasnej zážitek, neni to jenom muzika, ale i to všechno okolo, má to asi 4 hodiny a je to HUSTÝ

Old Post 14-11-2004 v 15:12 PM
whatever
Stálý Člen

Karma uživatele whatever - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

skunka : jo, hodne dobry film , nejlepsi sou ty rychlosrtrihove pasaze s uzivanim drog..a tky super hudba tam je...
red eye: jo mullholand drive jeste pochopit jakz takz jde ale lost highway netusim co ty ? pochopil jsi to nejak?

Old Post 30-11-2004 v 17:56 PM
whatever je offline   Profil uživatele whatever   Find more posts by whatever   Foto galerie člena whatever   Click here to Send whatever a Private Message   Add whatever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

skunka >> requiem pro sen se povedl - celkove zanecha na kazdim kdo mysli a vidi na vobrazovku, zajimavej dojem

ted se s temahle psychzamerenejma filmama roztrhl pytel a tak to normalni clovek nestiha pobirat ale kdys uz se nekdo k tomu dosstane - je zazitek tyhle filmy videt - ja vosobne na ne ciham v pa pred nebo huh po brcku

Old Post 01-12-2004 v 19:34 PM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

BE! BE BE EXCITED!

Requiem je hodne kvalni film, i kdyz jsem z neho zatim videl jen pulku...
Easy rider figuruje v me topten, stejne jako Kubrickova tvorba. Clockwork, Shining, Odysea, Eyes Wide Shut... to jsou filmy ktere opravdu muzu...
Jedine co jste uvadeli, a co se me moc nelibi, je Fear and Loathing In Las Vegas. Natocenyho je to perfektne, je to mozna tim ze kdyz jsem se dival tak jsem nemel tu spravnou naladu, ale uz tak od pulky filmu jsem se nudil.
Dalsi psycho filmy co jste jeste neuvadeli? Co treba Zabriskie Point?

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 01-12-2004 v 20:28 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Psal jsem to už do toho druhýho thredu o filmech ,ale když je řeč o mistrném dílu Lynchovu tak jedině BLUE VELVET
§§kuma!faka§§

Old Post 02-12-2004 v 09:32 AM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
31-01-2002 - Psychedelická zkušenost - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás