Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
listy-nelisty..
som zhrozeny,sokovany,sklamany a smutny..strasne najeban* na to vyjeban* skurven* pocasie!!!
CHCE SA MI PLAKAT!
tak sa dnes vychystam,na miesto trestneho cinu,ze spravim niejake pekne foto a...
2 z 3 shamanov miestne dazdive podmienky omracili natolko,ze zacli uplne stornovat a nakoniec uplne zvadli.(preziju?!)
skunky popadali na zem..
dari sa len durbanu p.
ma niekto skusenosti s takou galibou?
vykopal som odvodnovaci kanal a rastlinky som podoprel haluzami. viac ma nenapadlo..
ak mate skusenost,alebo niejaky napad piste. dik
chOdce,chlape ty si ma potesil.
uz sa tesim,ako na buduci rok budem pisat zazitky zo stromov. :-)
-respekt tvojmu optimizmusmu-
..raz,ked som siel zaliat kytky,vedla nich rastli sampiony...
HLAVNE,ZE JE SRANDA
Kámo když vidim ty tvije fotky tak je mi tě docela líto. Dáš si s tim takovou práci a ony prostě zvadnou!
To letošní počasí je vakt shit. Já už sem zace naopak nevidel tři neděle kapku a tak zalejvam třikrát týdně....... hrozná dřina.
Nevim co ti poradit ale každopádně ti přeju aby se ti jich co nejvíc vzpamatovalo a abys měl z čeho mít na podzim rados!!!
Drž se...
musim rict,ze tvoje prvni galerie [prvni prispevek f tomhle threadu] a jeho devata fotka,me fakt dostala,takhle sladeny sem to snad este na groweru nevidel.
Skoda bourek,u me to vypada uplne jinak zlenivel sem a kytky sem nechal na balkone
POLIčKO JA A KAMOšš s.r.o.
fotky vznikli dnes doobedu(konecne je pekne)
rastie nam tam shaman,early sk. a dajaka neznama dobrotka dovezena z Prague(je to ta co ma sisule)..ostatne rastlinky zatial len sem-tam chlpok vytrcili na slniecko sa vyskerili..
mame to v kriakoch(pestujeme tam uz druhym rokom)
prehnojil som to len na jar kurincami a kr. hnojom. Mmuuuuuuu
Vsimol som si,ze vela ludi predpestuje rastlinky doma,ja sadim SEMIENKA rovno na miesto.
NECH PREZIJU LEN NAJSILNEJSIE.
zas som TU a so mnou aj niejake nove fota.
ako 1. posielam moj bonsaj z domacej zahradky.
je sotva vecsi nez kapusta..
je to samosejka z minulorocnej urody.(rodicia neznami)
velmi sa tahal/a/ za slnkom,tak som zopar konarikov popriviazoval a tu je vysledok..
2.-dve rastlinky,neviem isto ci lampovky dovezene z Alp,nesuce meno ALPIN.
je to taky fajny skunk co sa tu v meste da zohnat(na to ja se*em),ja som si zohnal len semena..
tu su fota.(moje oblubene bonsaje)