Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
JJ Ob je fajnová odrůda hlawně pro začínající growery. jeho pěstování není tak složité a dosahuje jak pěkných výnosů,tak kvalitního high.
OB je spíš model pro greenhouse v našich podmínkách při pěstování venku neukáže swoji prawou twář. Pěstowal jsem OB wenku a zjistil,že nemá čas dozrát Tady je živý důkaz:
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 12-04-2005 v 23:30 PM
Přátele doma mi ve sříni vegetí OrangeBud, seeds jsme obednali z Dutch Passion z Amsteru (feminizovaný).S groweřením začínam a modýlek takovýho farmátu jsem ještě nebalil. Vždycky to byl takovej norm skunk. Kyti se maj k světu... zatim na růstu. Ale co je hlavní včera jsme s kámošem jen tak z hecu ubalili stofkáče z listů... jako co to udělá. Pravda nic brutál to nebylo ale nebál bych se říct že stav jak z kvalitní čudky. Krásnej povznášjcí stav tak na hodku. A záchvaty smíchu . Na květ se těim jako malej kluk na vánoce. Keep Growing http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17340