Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mega rizek zatim asi moc nerozdejchava to je vzdycky hrozne smutny kdyz kyti umira ... a nemusi to bejt ani ganja smutny sou vsechny kytky krome tech mrte plevelnejch
PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23
dzastel: no to je prawda... nejak se mu nechce, je porad stejnej... neroste, ani nevadne, i kdyz se mi zda, ze uz zacina odshora vysichat... no jak rikam moooc sanci mu nedavam...
kernelerror: doufám, že tomu řízečku před spaním čteš pohádky...!
Taky neškodí pohladit, pochovat, poslechnout si jeho problémy a tak...
To víš, takový ty materiální statky, to umí dát každej taťka, ale tu pravou rodičovskou lásku, tu abys hledal jak jehlu v kupce sena....
Pekne sa ti to zaplnuje v tom skleniku.
Tak za mesiac to tam bude poriadna jungla,
tak sa nezabudni poobzerat po nejakom tarzanovi.
Hlada sa SuperTarzan
Inak K+,prajem veeela slnka a korenov megarizecku..
Je strasne tezky nafotit takovou biomasu kvalitne... ...takze to kvalitne nafoceny neni...
1) No tak to je takovej celkovej pohled na moji oblibenou kytiii... Je ji uz oprawdu poradnej kus, a to jsem vevnitr ostrihal spodni vetve, na kterejch by stejne nic nebylo...
2) Jak vypada u zeme....
3) Pokracujeme smerem nahoru....
4) A tady uz jsme nahore.... Jinak tahle slecna uz pekne nasadila na kvet....
5) Vim ze toho neni moc videt... Musim to priste fotit navecer, ale je tam hlavne takova koule a to je WW...
6) A tady pralesni sativka....
7) Tak nejak komplet....
8) Bonzaika...
9) No a timhle ted budu hnojit na kvet... Dal me to kamos, a je to z rybnicku, kde je malinko vody, a spousta hus.... Takze proste husi-hnus-trus... To budu redit tak 1:1 s vodou, je to totiz dost husty... ale uz je ozkouseny ze ani koncentrovany to nepacha zadny vazny skody...
Naposledy upravil kernelerror 21-07-2004 v 17:27 PM
to znam... taky jsem tim hnojkoval... ale to by snad melo bejt na rust ne???? jinak ja pouzivam na kvet slepiciny, ale tohle by prej melo obsahovat jeste mnohem vic fosforu...
1) Tak tady je ta moje prvni holka.... uz ukazuje mooc chloupku...
2) A tady z jinyho uhlu....
3) Tady je WW a zani muj milej stromecek....
4) A tady White Widow po tri nasobnym prostrihani.... ....o vikendu jsem z ni delal 3x 1l mlika, a muzu vam rict akorat to, ze nevim co jsem o vikendu delal.... ...ale vim ze v patek jsem to prvni nesl na suda a grilovani, a vzbudil jsem se ve 04:37 venku na zidly sam.... zmastilo to tam 8 lidi na totalni vejmaz, takze sud se pil az druhej den....
5) Stromechek z jinyho uhlu....
6) A tady stonecek stromechku... takhle nejak vypada kernelerrorova kytka, kterou se rozhodl letos nezalejvat, kvuli drivejsim zkusenostem...
7) Na vylete v buschi...
8) Ohybame jak muzeme, aneb jak matka vetev ohnula...
Je to moc moc pěkný
No jo, holt skleníček je skleníček... Musí to bejt radost, když vidíš, jak se dílo daří... No ale to máslo vypadá fakt brutál... teda jestli jsem pana Másla dobře pochopil...