Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám dotaz:
Pokud jsem to dobře pochopil, pak správná posloupnost objednávání semínek u seedsdirect (Gypsy Nirvana), je:
1. Napisu dopis: "Objednávám u vás 10 semen X a 10 semen Y".
2. Dopis a příslušnou sumu peněz (nebo šek) vložím do obálky a odešlu to doporučeně na adresu Gypsy do Anglie.
3. Oni mi poslou maila, ze jim to prislo a pak jen cekam az to prijde.
Je to tak, nebo jsem to pochopil spatně?
Jo, pochopils' spravne.
Ten text bych samozrejme poslal Anglicky
Pokud Ti do toho muzu kecat... mne se ty seminka z Gypsy zdaji nejaky drahy... ja osobne vzdy nakupoval pouze od samotnych breederu, protoze porovnej ceny v guldenech a v librach/dolarech:
---------------------------------------------- Gypsy Nirvana:
Jack Herer
In Stock £85 / $130 - 15 seeds
V prepoctu 4866,30 (prevod z dolaru).
Sensi Seeds:
Jack Herer
Art.nr. 2310 - fl.330.00
V prepoctu 5141,70 (prevod z guldenu).
----------------------------------------------
Pouzity kurzy platne 3.zari 2001, kdy 1NLG = 15,581 Kc a 1USD = 37,433 Kc.
Osobne myslim, ze ten rozdil je docela citit - takze proc objednavat za draho z Britanie (nepocital jsem jeste postovne - to bude rozdil jeste vetsi), kdyz mohu mit levneji z Hulandska a jeste to nebude z nejakyho meziskladu, ale primo od producenta.
Žádná celnice.Chodí to v CDčku je na něm napsáno něco jako že je to CD za 10liber.V Pondělí sem poslal 40 doláčů Gipsy a v pátek mi to přišlo vše OK.Zasadil sem 10 semínek Power Plant za 20 doláčů a vzklíčili všechny, po 14 dnech sou z nich pěkný keřiky.Takže jen doporučuju.
Taky jsem to vyzkoušel, objednal jsem Mazar, od Dutch Passion, za 40 dolců, poslal jsem to včera, až něco přijde, budu informovat, o klíčivosti a ostat. detailech samozřejmě taky...
Konečně to přišlo, no vlastně to byl celkem fofr, protože to tady bylo za 6 dní... objednal jsem Mazara - regular, od Dutch Passion, oni mi ještě k tomu dali Pure Power Plant od Nirvany jako "bonus", no uvidim...
Přišlo to v CD, myslim, že dosti diskrétně, takže není čeho se bát...
Každýmu Gypsy Nirvana doporučuju, pro toho kdo má míň peněz je tam taky celkem slušná nabídka...
O klíčivosti a poměru samice X samec ještě poinformuju, ale chce to čas....
Já jsem si objednal u gipsy Orange Buda a z deseti semínek jich 8 uhnilo 1 ani nevyklíčilo a z toho posledního je pěkná matka s několika dětma samicema na květu.Takže přece spokojenost.Jinak mi k tomu poslali ještě sáček mix semen a z toho mám pěknou indicu ale nevim co je to za odrůdu tak kdyby to někdo věděl budu rád.
Jo je to tak - od Gypsy Nirvana. Objednal jsem si od nich White Widow (10semen) a ještě mi k tomu grátis přidaly NL5xBigBud (10semen). Teď dávaj ke každý objednávce 15semen Skunku 1. A jsou i dost rychlý - peníze jsem poslal normálně poštou a semínka jsem měl za 14dní. Pokud budete platit pres Western union bude to ještě rychlejší. Tady je link: www.seedsdirect.to