Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Gypsy Nirvana Seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
TSUBA
Stálý Člen

Karma uživatele TSUBA - 55% Pěstitelská

Dotaz Dotaz Příspěvek č. 17

Tohla je omyl - upravoval jsem až jsem doupravoval. To admin: kdyz tak to smaž.

[Edited by TSUBA on 01-09-2001 at 03:58 AM]

Old Post 01-09-2001 v 02:44 AM
TSUBA je offline   Profil uživatele TSUBA   Find more posts by TSUBA   Foto galerie člena TSUBA   Click here to Send TSUBA a Private Message   Add TSUBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TSUBA
Stálý Člen

Re: Dotaz Příspěvek č. 18

Mám dotaz:
Pokud jsem to dobře pochopil, pak správná posloupnost objednávání semínek u seedsdirect (Gypsy Nirvana), je:
1. Napisu dopis: "Objednávám u vás 10 semen X a 10 semen Y".
2. Dopis a příslušnou sumu peněz (nebo šek) vložím do obálky a odešlu to doporučeně na adresu Gypsy do Anglie.
3. Oni mi poslou maila, ze jim to prislo a pak jen cekam az to prijde.
Je to tak, nebo jsem to pochopil spatně?

[Edited by TSUBA on 03-01-2002 at 01:06 PM]

Old Post 01-09-2001 v 02:49 AM
TSUBA je offline   Profil uživatele TSUBA   Find more posts by TSUBA   Foto galerie člena TSUBA   Click here to Send TSUBA a Private Message   Add TSUBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jo, pochopils' spravne.
Ten text bych samozrejme poslal Anglicky
Pokud Ti do toho muzu kecat... mne se ty seminka z Gypsy zdaji nejaky drahy... ja osobne vzdy nakupoval pouze od samotnych breederu, protoze porovnej ceny v guldenech a v librach/dolarech:

----------------------------------------------
Gypsy Nirvana:
Jack Herer
In Stock £85 / $130 - 15 seeds

V prepoctu 4866,30 (prevod z dolaru).

Sensi Seeds:
Jack Herer
Art.nr. 2310 - fl.330.00

V prepoctu 5141,70 (prevod z guldenu).
----------------------------------------------

Pouzity kurzy platne 3.zari 2001, kdy 1NLG = 15,581 Kc a 1USD = 37,433 Kc.

Osobne myslim, ze ten rozdil je docela citit - takze proc objednavat za draho z Britanie (nepocital jsem jeste postovne - to bude rozdil jeste vetsi), kdyz mohu mit levneji z Hulandska a jeste to nebude z nejakyho meziskladu, ale primo od producenta.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 01-09-2001 v 11:13 AM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Dotaz to OK Příspěvek č. 20

Hele kde si vzal ty ceny? Ja myslel ze de vo tohle:
http://www.seedsdirect.to/cgi/calls...breeder=Nirvana

Nekde sem cet ze to maj tak levny, protoze vemou njakej vyslechtenej model a pak si ho lehce upravy /nakrizi este s necim/

Old Post 01-09-2001 v 11:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TSUBA
Stálý Člen

Nápad Nirvana Příspěvek č. 21

To OK: No jasně, mrkni se tam, co rika Colek.

[Edited by TSUBA on 03-01-2002 at 01:13 PM]

Old Post 01-09-2001 v 22:25 PM
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

me od nich po trech tydnech neprislo nic :-(

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 16-09-2001 v 09:57 AM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OŇAF
Nový Člen

Karma uživatele OŇAF - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Žádná celnice.Chodí to v CDčku je na něm napsáno něco jako že je to CD za 10liber.V Pondělí sem poslal 40 doláčů Gipsy a v pátek mi to přišlo vše OK.Zasadil sem 10 semínek Power Plant za 20 doláčů a vzklíčili všechny, po 14 dnech sou z nich pěkný keřiky.Takže jen doporučuju.

Old Post 17-09-2001 v 13:19 PM
OŇAF je offline   Profil uživatele OŇAF   Find more posts by OŇAF   Foto galerie člena OŇAF   Click here to Send OŇAF a Private Message   Add OŇAF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Gypsy Nirvana Příspěvek č. 24

Taky jsem to vyzkoušel, objednal jsem Mazar, od Dutch Passion, za 40 dolců, poslal jsem to včera, až něco přijde, budu informovat, o klíčivosti a ostat. detailech samozřejmě taky...

Old Post 14-10-2001 v 12:56 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Tak to došlo... Příspěvek č. 25

Konečně to přišlo, no vlastně to byl celkem fofr, protože to tady bylo za 6 dní... objednal jsem Mazara - regular, od Dutch Passion, oni mi ještě k tomu dali Pure Power Plant od Nirvany jako "bonus", no uvidim...
Přišlo to v CD, myslim, že dosti diskrétně, takže není čeho se bát...
Každýmu Gypsy Nirvana doporučuju, pro toho kdo má míň peněz je tam taky celkem slušná nabídka...
O klíčivosti a poměru samice X samec ještě poinformuju, ale chce to čas....

Old Post 21-10-2001 v 14:41 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Obecné Misty Příspěvek č. 26

Co rikate na Misty ?

Naposledy upravil inVALIDa 14-04-2005 v 19:45 PM

Old Post 03-11-2001 v 16:47 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ianick
Stálý Člen

Karma uživatele ianick - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

.

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 08:09 PM]

ianick

Old Post 13-11-2001 v 20:24 PM
ianick je offline   Profil uživatele ianick   Find more posts by ianick   Foto galerie člena ianick   Click here to Send ianick a Private Message   Add ianick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OŇAF
Nový Člen

Karma uživatele OŇAF - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

S Powerplantu od Gipsy Nirvana mi vzklíčili všechny kytky 8 samic a jenom 4 samci takže celkem dobrý.

Old Post 14-11-2001 v 07:24 AM
OŇAF je offline   Profil uživatele OŇAF   Find more posts by OŇAF   Foto galerie člena OŇAF   Click here to Send OŇAF a Private Message   Add OŇAF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kudri
Nový Člen

Karma uživatele kudri - 16% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 29

Já jsem si objednal u gipsy Orange Buda a z deseti semínek jich 8 uhnilo 1 ani nevyklíčilo a z toho posledního je pěkná matka s několika dětma samicema na květu.Takže přece spokojenost.Jinak mi k tomu poslali ještě sáček mix semen a z toho mám pěknou indicu ale nevim co je to za odrůdu tak kdyby to někdo věděl budu rád.

Kudri

Old Post 15-11-2001 v 16:30 PM
kudri je offline   Profil uživatele kudri   Find more posts by kudri   Foto galerie člena kudri   Click here to Send kudri a Private Message   Add kudri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack
Nový Člen

Karma uživatele Jack - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 30

Jo je to tak - od Gypsy Nirvana. Objednal jsem si od nich White Widow (10semen) a ještě mi k tomu grátis přidaly NL5xBigBud (10semen). Teď dávaj ke každý objednávce 15semen Skunku 1. A jsou i dost rychlý - peníze jsem poslal normálně poštou a semínka jsem měl za 14dní. Pokud budete platit pres Western union bude to ještě rychlejší. Tady je link: www.seedsdirect.to

Old Post 28-12-2001 v 17:29 PM
Jack je offline   Profil uživatele Jack   Find more posts by Jack   Foto galerie člena Jack   Click here to Send Jack a Private Message   Add Jack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jo, jo gypsy jsou f klidu. Taky doporučuju.

Haman - Flying smokers

Old Post 02-01-2002 v 14:37 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

POZOR! Pokud budete objednávat od Gypsy - neposílejte prachy přes Western Union!!!!! Už to nejde, vrátily by se vám zpátky!!

Haman - Flying smokers

Old Post 10-01-2002 v 13:44 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-05-2013 - Pandora seeds - 38 odpovědí
25-02-2016 - Nirvana Seeds - 47 odpovědí
28-02-2009 - Kaya od Nirvana seed bank - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás