Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Supr. Moc díky!!!
Ale:1. Uz sem dostal docela dost odpovedi a ta tvoje to moc neujasnila. 2. Uz sem psal, ze sem to vyresil a ze je to vpoho! 3. Prihnojovat rizky je pekna picovina. 4. Rockwool ktery stoji ve vode rizkum taky moc radosti do zivota neprida. A za 5: U kazdeho prizpevku je vlevo dole datum a cas kdy byl napsan. Tim chcu naznacit, ze tento problem sem vyresil uz pred rokem :-)
Jinak vubec nic ve zlem. Kazdy sme nejak zacinali, ale doporucil bych ti si to tu trochu lip precist, nez zacnes prizpivat do for a hlavne nez zacnes davat rady.
Mir
vochomůrka - řízky vyžadujou 70 - 80 % vlhkosti - lepší je mít v pařníčku než je sušit - pokud máš všechno vydezinfikovaný tak ti plíseň nehrozí
Killdarian - žloutnutí je tim že rostlina vyčerpala zásobní látky v listech - ještě nemá vytvořené kořeny a zpomaluje se jí metabolismus - jediný co s tim můžeš udělat je zkrátit dobu zakořeňování na 7 - 10 dní - neboli udržovat vlhkost 70 - 80 % teplotu do 27 stupňů - nejlíp topit zespoda topnou matračkou - zajistit výměnu vzduchu (kvůli CO2) - a hlavně řezat zdravý silný prcky z mocný matky - jednou nebo dvakrát můžeš řízky i přiživit nějakou vhodnou listovou výživou (Rhizotonic nebo Alga Total) - rosení vodou nijak nepomůže - rozhodně by taky ty kostičky neměly stát ve vodě - samozřejmě že se z toho řízky dostanou - ale zabrzdí je to do určité míry a není to nic optimálního
good luck
Snarky
caf pani. Mne to robi nieco podobne a tie klony vo vrchole akoby strácali to zelene farbivo. Klony idu na aero. V záhradkárstve mi povedali, že je to nedostatkom železa a predali mi postrek na listy, ale že je to vhodné aj na korene. Neskôr prihodím nejake foto. Ph je OK a EC tiež.