Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem to měl ůplně pohodově vychytaný, jenže jaxem tam šel s kámošem tak to bylo všechno v pi.. neoškubal to ale šel se tam sám podívat a jeden takovej mamrd ho viděl...jak to asi dopadlo??musel jsem to vyškubat a přesadit a pokud ne tak BENGA...hááájzl!!!!!!!!docela mě to nasralo!!krásnej skleník+dobrej vzorek ne fakt radši na ty kámoše kašlete ikdyž jsou sebelepší tak náhoda je blbec a škoda by byla určitě veliká!!!
...a paxe zhulíme, a bude nářez neEEeejvěětší......
Pokud jde o takový ty kámoše, se kterejma někde občas hulíte, tak to bych fakt nedoporučoval.... Já za kámoše považuju lidi, kterým fakt věřím, dobře je znám a už jsem s nima lecos zažil.... vím, jak se chovaj v nějakejch mezních situacích, znám jejich žebříček hodnot atd...
Souhlas s chOdcem - fuckt dobrejm kamosum to rict muzu a muzu s nima i pestovat. Ale jen s tema nejlepsima. Ty znam tak dobre, ze vim, ze i kdyby sme se pohadali a treba se uz nikdy nechteli videt, tak si stejne urodu rozdelime rovnym dilem. Sou to ferovy lidi - teda doufam
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
Jo jo záleží na lidech s kámošem pěstujem už čtvrtým rokem a je to v poho a taky je to fajn když sem nemocnej nebo nějak jinak indisponován kámoš zařídí potřebné věci ... a naopak samozřejmě
Původní příspěvek od chOdec No ono záleží, jaký "kámoše" máte na mysli...
Pokud jde o takový ty kámoše, se kterejma někde občas hulíte, tak to bych fakt nedoporučoval.... Já za kámoše považuju lidi, kterým fakt věřím, dobře je znám a už jsem s nima lecos zažil.... vím, jak se chovaj v nějakejch mezních situacích, znám jejich žebříček hodnot atd...
Sou kámoši a kámoši!!! Človek musí vedět který kamoši sou ty pravý. My pěstujem pět lidí, každej sám ale kousek od sebe a tak si vzájemně pomáháme a pravda je že když člověk jede pryč tak je jenom rád že má kámoše který mu jeho poleso obslouží (a nesklidí)......
Najlepsie poličko sa robi tam kde vies že tam nikto nechodi. Ja som si take nasiel mama to pri potoku za asi 2metrovou koprivou poda je tam vlhka tak že to ani nemusim poriadne polievat.A 2 mam v lese poda je tam pieskova ale vykopal som jamu 2m krat 2,5m (mam tam iba 3 rastlinky) a dohlbky asi 1,2m a nasipal som tam rašelinu a posadil rastlinky v takomto pocasi (snko a teplo) to chodim polivam keždi 3den a raste mi to ako dive
Kámoši vpoho, první rok o mym poli vědělo tak 20 lidí a vpohodě
Pěkně sis to připravil to políčko, přidej další fotky, držim palce.
Když sem začínal pěstit, inspiroval sem se otcovo pěstěním rajčat a šlo to.
Prostě dobrá zemina, zrejt, dost místa pro každou kytičku, vobčas zalejvat a pohnojit a sluníčko udělá svý hustýýýýý
UŽ néééé!!!
tady u nás ve Frýdku-Místku siC skoro každej hulí.....a z nich spousta lidí pěstuje, ale sklizí to pravidelně někdo jinej!!!Všechno tady vypadá jako by tam nikdo nechodil a co jsem mluvil s HAFO lidma tak spíš sklidili jiné pole nežto svoje!!!Je to divné!!!
Máme s kámošema taky kytky na políčku, ale to sme jen tak odflákli a ještě sme tam ani jednou nebyli!!!Je to v lese na místečku kde svítí celej den slunko takže je tam malá pravděpodobnost že něco přežilo, ale naštěstí máme ještě Kyti (každej pár + můj supr TRS) u kámoše na balkóně!!!
Balkón, skleník, skříň, strom.....všechno lepší než pole ve F-M!!!
My pestujeme 4. Je to dobre ked sa moze clovek na niekoho spolahnut. Ked sa nemozes tak aspon vies koho mas nakopat do zadku. Ale...
Co ked prides na pole a zostanu ti tam len stonky? A zistis ze to nebol ani jeden z nich?!
Ja pestujem prvy krat. Nieje toho ani moc. Sadil som na miesto kde je dost intenzivny pohyb vysokej (srny a svine). Kamos mi odporucil to tam cele ochcat a porozhadzovat hovna (vlastne/ bleeee, fuj). Tak ako sme nad tym tak traja spekulovali tak prisiel stvrty a hovori:,,Chlapci neviem ci je to dobry napad lebo prave na mocovku a taketo sracky sa vabi svina!" hmmmm
Tak sme sa len na seba pozreli a nechali sme to tak.
Tak teraz neviem....
Ale pravdou je jedna vec. Kazdy tyzden je tam jeden z nas aspon raz sa pozriet na zahradu. To znamena ze tam predsa len necha stopy cloveciny. A dalsia vec je ze vsade okolo je to od svini len tak rozkopane. A stale toho pribuda.
A este jeden typ (ale to je tu uz niekde popisane...)
Najlepsie je sadit tam kde rastie vela kopriva. Ja som sadil do koprivy ktora vyrasta normalne do vysky 220cm a na zahradu som uz neraz chcel zobrat macetu aby som sa tam vobec dostal. Ale bol by som blby keby som tym prezradil miesto....
To MaO:
Klikni na odkaz odpovědět v levým dolním rohu a pak si najeď dole na volbu "připojit obrázky"... většinou se připojujou ke konkrétnímu příspěvku (to je pak ještě musíš potvrdit spolu s tím příspěvkem), ale myslím, že do tvý galerie jdou dát i bez něj... napiš když tak na pm, poradím