Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V kabince obroskýho ruskýho kola v zábavnym parku v Itálii. Brutal zážitek )
Jo ještě jednou s kámošema jsem postavili na střechu auta vodní dýmku a hadici protáhli střešním oknem do auta. Lidi chodili kolem a mohli si ukroutit hlavy.
To sme byli jednou takhle s kámošama u vody, ale všude plno lidí a nechtěli sme lézt až někam do pr..., tak sme vzali lehátko a uprostřed velkýho rybníka sme se zhulili jak motyky..
Ve vytahu v obchodnim dome, jezdili jsme nahoru a dolu, porad dokola.
Na maturitnim plese meho kamose. (chudak nemohl)
A na lehatku na rybniku
2 Ahoy:
Vypada to, ze jste stejne ulitli jako my
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Slušný kousky. My jsme jednou jeli na přednášku o drogách do Blaníku a jak začali mluvit o trávě tak jsem dostal hroznou chut' a tak jsme to tam odpálili.
na detskym hristi na prolejzacce zavesenej hlavou dolu
v byte (rodice nebyly doma;uz se mi to asi dlouho nepovede)
v kinosalu
urcite jich bylo vic,ale mam trochu deravou pamet
tak sem jednou sel do skoly, a napadlo me /jak jinak/ ze si zahulim... no tak jsem smotnul, odpalil, kouknul na hodinky a dal se do chuze, kdyz jsem ho za chuze u skoly dokuroval uvedomil jsem si, ze jsem prosel celnici mezi CR a rakouskem... chodim tudy do skoly denne, tak uz me to asi ani neprislo divny... jinak mista jako treba doma ve vane, na strome pri upevnovani kvetinacu /to je pak zajimavy slezat dolu/, na dost hodne vysokem komine, pak taky s par prislusnikama nasich ozbrojenych sil demokracie atd... je toho hromada, ale kdo si to ma pamatovat...