Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Promiňte 2kg to jsem trochu přehnal, ale bylo toho fakt moc (2kg jsem jenom typoval protože to tak vypadalo) Ještě jednou se omlouvám, doufám že jsem tím nikoho nepohoršil
Jo misto toho perlitu tam dám písek ,vcera sem byl na pískovisti :-) a jeste nejaky biohums z zizal, nekdo tady psal ze je dobre dat na spod kousky rybiho file, tak nevim jestli se do toho pustit, potreboval bych si to nejak overit
no jednu vec tu nikdo nezminil......jak to bude s obem kvetniku/vyska ? Mam na zahrade 6x12l u kterejch bych nechtel vic jak 2m a na terase mam nektery presazeny do ca 7l kvetinacu...myslite ze bych stech terasovejch udelal treba nakej hustejsi kerik tak kolem 70cm? A jak je to palice/obem kvetniku? Jestli kdyz bude malej ale osypanej, nebo se zachova pomer palic a velikosti stromku?
Ja mam na balkone 4 kvetinacky a kazdej jinak velkej. Loni v hlinenym asi tak 20l objem (aspon myslim) me vyrostla krasne 2,5m kytka bohuzel samec objem/vyska nekde udavat je blbost vyska zalezi na odrude jak moc to strihas jak moc to hnojis cim to hnojis a vubec jaky si to kdo udela takovy to ma. bohuzel nemam zkusenosti s jinymi pestebnimy medii nez je hlina takze v tomhle prispet nemuzu.
Bamboo: ne ze bys nemel pravdu, ale v 1l kvetniku ti asi nevyroste 2.5m... de mi o to, ze potrebuju tu kytku trochu omezit ve vysce a kdyz uz se mi tohle povede, chci vedet jestli je mozny ji donutit aby se treba na mensi vysce osypala stejne (mnozstvi) jako treba ve 2x vetsim kvetniku (tzn. stejne palic pri min vetvich...hustejsi porost).
tak to nevim ,ale čím větší kýbl tím víc toho sklidíš takže třeba s 5L sklidíš míň než v 10L,jestli chceš mít menší paldy a hustější tak zastřihávej aby se to víc větvilo ,zkus udělat Fim jak já a uvidíš ,taky hodně závisí na vzorku ,některé se moc netáhne do výšky a hodně se větví ,nekterý model naopak,ale když párkrát zastřihneš tak z toho 12L víc jak 2m mít nebudeš.
JA měl svoje milačky v 5litrovych květinačich a jedna kytka mě přerostla ta měla asi 185cm a to jsem ještě neměl fotak a to mě mrzi a pak ten zbytek kytek jsem zastřihl a ty měly do 150cm ale pěkne křaky!!!
mno ja som tiez daco zasadil na balkoniku a rozhodol som sa ze mi bude stacit ca 4l kybel, pretoze nechcem mat na balkone junglu, pretoze byvam len na 2jke a susedka je riadna trubka.. Pri 4l ked to sem-tam pohnojim {ja uz pouziwam len prirodne hnojiwa} tak z toho bude krasny bonsajik{dost velky!}, dost mohutny s kopou paliciek, ked sa to optimalne zastrihne. Inac kamos mal raz za oknom durban poison v POLLITROVOM!!! kwetinaci a vyrastol mu 1.2 metrovy matros s 9 konarmi... fakt som len cumel.. sucheho toho bola dost dobra kopa. sranda je v tom, ze to polieval len vodov z vodovodu!!!! ziadne hnojivo!!! takze pratele vidite aj zazraky sa deju . . . :}}]
caute lidi, mam kytiz za voknem, sou este slabounky tak je davam ven jen dys je hezky a jak se otepli tak tam zustanou, ale bojim se jestli jim dost sluni sviticko, mam wokna i balkon na zapad, slunicko tam sviti asi od 2 h. odpoledne az do vecera, akorat mam na balkone pres sklo na zabradli takovou bilou folii, ale chystam se ji co nejdriv sundat ale vubec to nejde, zkousela sem uz i toluen a je to na hovno... co myslite pre sklo asi 3 az4 mm tlusty, takovy to s dratkama nebo cim vevnitr, bude jim to stacit? Prset na ne nebude tak se praskyrice zachova a vode budou mit jen do kvetniku, to sklo by snad mohlo fungovat jako lupa, ale bojim se ze budou mrnavy, jak sou z takovejch kyttek velky palice?
kamarat mal okno na VYCHOD!!! a palica sa mu tak rozrastla v izbe ze mu skoro vobec neprenikalo svetlo do izby.. proste sa nalepila na cele okno a musel ju dat potom von, aj ked to snou neplanoval.. zalezi od semena, ale ked od 2 svieti az do vecera, tak to to najlepsie slnko nema,.. ale daco z toho bude neboj..
ake velke ich budes mat to zalezi aj od zeme, velkosti kwetinaca, hnojiv... good luck
ja to rozjel v 10l kyblu noname ale ocividne silny model, sand to nebude samec uz ma 5 pater a posledni sem zastrihl, tak uvidime, uz jet o 5tyden takze bych asi mel hnojit uz co?
Co se tyce kvetinacu, ja zkousim igelitovy pytle. Soused v tom ma kazdej rok rajcata a pochvaluje si to.. Co me trapi je, ze mam balkon na zapad, tak se bojim, ze rostlinky povali slaby stonky zoufale za svetlem. Pomuze s nima otacet jak radi Host v prispevku 20? Nebo nejaka jina vychytavka? Ma to vubec cenu zkouset, nebo to radsi vysadit vsecko nekam na lesni mytinu??