Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak každej člověk má právo se jen tak zeptat.Zato ty lidi co se zaregistrujou a pak se tu už nezastaví tak ty zrovna nemusim.Třeba tento host má potřebu se jenom na něco zeptat a pak se sem už nikdy nevrátí?Naco registraci?A neni důvod bonzovat.
ŽALOVNÍČEK ŽALUJE,POD POSTELÍ MALUJE
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
to host:
Nesmíš se divit že takhle někdo reaguje,tebe by asi taky nebavilo když se každej tejden objeví někdo kdo chce něco podobnýho co ty,přitom by mu stačilo do hledání napsat "třeba" SKLENÍK a vyjedou ti odkazy na každej thread kde bylo to slovo napsáno+nějaký to info.
Myslel jsem že tak fungujou i jiný servry.Ale mi jsme ty huliči no
Nechci prudit,jen mě trochu rozhodil příspěvek č.5 .l
A nejni to Atak na tebe
Jinak ke skleníku:
stříhat,zaštipovat,případně do květináčů-omezíš velikost kořenů-takže i kytí.
Hlídat vlhkost-můžou se objevit plísně spíš než venku ->čili také již zmíněné větráky či větrání okny.
Dají se sehnat modely který se ve skleníku cejtěj opravdu jako doma,takže do toho,ať se máš čim blejsknout