Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vlhkosti bych se taky nebál, není proč to hrotit. Během květu sem taky měl vlhkost kolem 60% a úplně v pohodě- chce to dobrý odtah a ofuk, jak píše LinChi
Zatim se jeste nestresuju ani nic nehrotim , vim ze je ted bourkovy obdobi a venku je vysoka vlhkost ktera snad jednou pomine.
Prutok vzduchu v rourach sem zkontroloval jako prvni vec uz pred tremi dny , i pachac , fuci to na plny pecky jak blazen , stejne jako v predeslem kole. V pachovym filtru tez neni uhlik zhrudkovately , teda zatim...
Bohuzel mam jen pasivni pritah takze to nasava ten vzduch z pokoje ktery je ted 73%.
Odo , v boxu mam 88 % , ne 70%. Krpate znamena ze jsou kytky jeste male?Nebo jak s to myslel?
Prima-klima bezi naplno, dvere od balkonu permanentne pootevrene , vlhkost z boxu vyveden rourou na ven na balkon od zacatku pestu .
Venku je uz ctvrty den u nas kolem 60- 65 % vlhkosti a je dusno tady u nas , v mistnosti ted aktualne 73% a v boxu 88%. Doufejme ze az venku pomine dusno a vysoka vlhkost a klesne na 35-45% ze se situace zlespi i v tom boxu , doufejme.
OK , pridam jeste jeden ten samy velky vetrak , ktery jsem si koupil pro sebe do pokoje ale az se ukazi nejake palicky. Bohuzel je v boxu malo mista na to abych ten vetrak nechal otacet , takze ho tam mam jen zaveseny vzhuru nohama bez otaceni.
Za 11 dni budu zase odlistovat , pokud se neco nepodela , tak se tim na nejakou dobu tez vlhkost snizi.
Jsem s temi text-poty v in-dooru silne nespokojenej , spatna manipulace , pomala zalivka zdrzuje , prinesly me jen problemy .
Vysychaj fakt neskutecne rychle, spravne bych je mel zalevat denne, zalevam ale obden vsechny najednou a v tech texitilnich kvetinacich je substrat uz trochu preschlejsi nez by mel na vcasnou zalivku byt a v plastovych je jeste naopak dost vlhky.substrat.
Asi je mozna lespi nez ten plastovej ale nekam ven , nebo na balkon ale urcite ne do boxu v mych podminkach a jeste k tomu napul s plastovejma.
Ano , spravne ale bohuzel jen o 1% ve vysi vrcholku je 79% , vys by to nedavalo zase smysl, plisen se tvori na listech a paldach.
Tam to musim merit , ne az u lampy.
K te vlhkosti...nepomohl by jeste jeden mensi odtah, ktery bys mel dole ve skrini na urovni kvetinacu? Jestli bys ho tam teda vubec vmestnal i s pachacem. Nebo aspon aktivni pritah, ktery by hnal vlhky vzduch od podlahy smerem nahoru k odtahu?
Odvlhcovacku asi nemas? My si ji pri stehovani do domku poridili a jsme s ni spokojeni...obcas ji pouzivam i u kytek Je to teda ale investice par tisic...
Naposledy upravil anon8791313 30-07-2019 v 19:10 PM
Nastesti uz ta vlhkost po zalivce rychle klesa o 28% , rychleji nez pred tim , takze
ted vecer uz je " jen" 60%.
Tak se to uz lepsi ta vlhkost v boxu .
Do tretiho tydne by to melo byt jeste ok , ofuk tam mam od zacatku fakt silnej , jen se pro nedostatek mista v boxu neotaci .
AZ se paldy trochu zvetsi tak pridam jeste jeden ofuk pokud bude v boxu stale jeste nad 50%. .
Dnes opet prorez vetvi , jelikoz na spodnich vetvickach se uz tvori uz zbytecne kvitka , tak aby rostlnky nemusel plytvat zbytecne energii na kvety ktere stejne budou odstraneny.
Detail nakvetu indic .
Dve holky sativy jsou trosicku pozadu s nakvetem oproti jinym sativovym ale to snad dozenou.
Trochu jsem prohazel kvetinace a dal jsem blize ke svetlu , ty co jsou s nakvetem trochu pozadu.
EDIT: Oprava preklepu a doplneni co jsem zapomel napsat.
Naposledy upravil Madical-Strains 03-08-2019 v 10:33 AM