Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ALADIN - skús si prečítať ešte 1x to, čo som Ti už napísal a porieš tu vodu! Máš ju evidentne napytschu! Kým nezačneš používať vodu vhodnu na prípravu živného roztoku, tak nekupuj nové klony a nespúšťaj ďalší pest!
Nekoupil jsem metr za dva a půl papouchu abych měl špatné PH.
Sháněl jsem někoho,kdo by mi půjčil metr na ověření ale nepochodil jsem.
Papírky na smočení jsou úplně k hovnu,podle nich nic nepoznáte.
Když jsem se tak prohraboval krabicí s materiálem,narazil jsem na tyhle spešl proužky,co mi tenkrát koupila žena.Byly dost drahý a já je nikdy nepoužil protože jsem si hned na to pořídil ten metr.
Podle nich (a samozřejmě i kytek) je skutečně PH na píču i po úpravě podle metru.
PH vody 7,2 - snížím podle metru na 5,8-6 ale podle proužku má pořád 7.
Ale u Teba je problémom vysoké Ec na vstupnej vode z vodovodu. Ph je až na 2. mieste. Ideš v hline. Co vlastne chceš overovať? Svoj pH meter nakalibruj s kalibračným roztokom!
PH 7 ti kytky takhle nezničí PG 7 je ve vodovodní vodě běžně spousta lidí to vubec neřešía ph neupravuje a kytky mají přesto pěkný. No když koukám na ten papírek tak tam máš spíš 8 a víc . to už je teda divný to už snad ani neni pitná voda.
MocnyOkurek - To je fakt,teď se to teprve rozjede!!!
Takovýho trápení a peněz v píči,přitom taková banalita.Lepší mít dva měřáky pro sichr.
Už se to srovnává tak doufám že PH-metr dorazí co nejdříve zpátky,bo to ředím tak nějak orientačně podle modelu z netu.Beru,že mám vodu těch 7,2-7,5.
Když pokaždé seženu takové pěkné klony tak to bude paráda.Teď,když už je problém odhalen bych jel rád z nich.Ušetří to spousty času - potažmo peněz.
No,
Cannafest jsem si docela užil a zásob mám na dva měsíce!
Klony nevypadají pořád nijak zvlášť dobře.Lil jsem tam kyselinu podle návodu z netu ale naštěstí mám zpět PH metr s New elektrodou.Dorazil také fotoaparát takže budou zase fotky jako víno.
Jdu na to! V pátek byli po zálivce tak jsem to nechal na dnešek.
nevim jestli planujes vratit se ke kokosu, ale ja v hline ph taky uplne prestal resit a pohoda... navic s biobizzem s vstupni vodou v norme nemusis, to pisou sami. Takze jestli zustanes u hliny bud vklidu a moc to nehrtot... ja mam vodu doma 7,0 - 7,4 a pohoda (metr nemam, ted uz ani kapky a jedou). Upravuju lehce akorat cistou vodu na flush, ale to uz mam vymakany, kapku na konvici co tu mam doma a je to +/- akorat... vic uz to taky nemerim ani.
PS. koukam ze sis taky uzil cannafest
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
AladinWarior: ty voe tak to bych byl pekne nasranej!!! Dat za ph metr pres dva tisice a vydrzet mi cca pul roku... zkousel si reklamacku??? Ja jsem takovej ze bych jako pekne prudil!!!
crazyben:
Jo jo,zatím chci zůstat u kokosu.Klony jsem naposledy přesazoval do takovýho kokosovýho mixu ...hlíny už moc nebylo. Tak cca. 60% hlíny a 40 kokosu.
Jó ...Cannafestík byl celkem parádní.Dobrej byl taky ten zahulenej stan u konopný církve - celkem dobře tam hráli (raggae/dub).Už se těším na další
Taky jsem tam dostal tenhle fajne palmovej rasta list, tak jsem si ho u toho hned vypálil
TommyGun:
No to jsem taky byl pěkně nasranej.Jasně že zkusil.Psal jsem že dorazil zpět s new elektrodou.
Tady jsou fotky z měření a míchání živného roztoku:
PH vody mám 7,4
To co jsem míchal podle internetu s PH sotva hnulo.Lil jsem jim cca. 6,7.
Snížil jsem na těch 5,7 a namíchal cannazym + grow - PH 5,6 a dorovnal vodou na 5,8.
No,
takhle nějak ohlodaně (hlavně po Cannafestu ) vypadá křovajzz - víkendové foto:
Pár detailů květů-trochu jsem to uspěchal s průplachem,jak už jsem psal,kvůli tomu Cannafestu a nějak dlouho to zraje.Už to mělo dávno bejt - asi taky následek toho PH-výživy.
Sehnal jsem ještě jeden PH metr - ten co mi přišel s novou sondou se mi nějak nezdá.Nechce se ustálit hodnota a pořád to nepatrně stoupá
P.S. Pozoruji,že na vrcholcích asi třech šišek,narůstají abnormálně velké listy.
Nevíte někdo co by to mohlo být?Světelný stres a nebo změna PH.Spíš bych řekl tou změnou PH.Máte s tím někdo zkušenost?Zítra hodím foto
Je to týden na vodě (PH 6,0) a asi tři vrcholky začali nahazovat takovýhle listy.
Co myslíte?Nezačalo to zase růst?Světelný stres, jak se na ni v noci svítí?Že by se to projevilo až teď?Změna PH na poslední chvíli?
Co s tím?Tyhle tři štangle asi dost prořídnou než to vůbec dozraje.Velký listy na průplachu zežloutly a odpadly a rostou zase nový ale pořád to nedozrává.
PH metry jsem nakalibroval a ukazujou stejně.Klony dostávají 5,8