Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Classic Zdravím, to znám je to z přesolení a tím vysoké PH 6,5 je na květ dost,pomalu bych to snižoval až na 5.7-5.9 čistou upravenou vodou
Díky za odpověď, ale když se dívám na pěst machra přímo ze Sweet Seeds viz: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=66605 tak tam je při květu na Ph 6,4. Na růstu tam má 6. Ještě se mi nestalo, že bych s BioBizzem zasolil. Nebo to opravdu jde zasolit půdu organickým hnojivem?
Nemůžu ti to potvrdit na 100% ale tohle mi to vždy dělalo v květu, a příčinou bylo moc vysoký EC, a bacha biobizz se strašně pomalu dostaává ze substrátu a hromadí se tam, a při květu se většinou spíš snižuje PH, protože při nižším PH jsou dostupné prvky které jsou pro květ potřebnější.
Můj názor
jj, to bude nějaká plíseň, houba, něco takového.
Ostříhat napadené listy a zkus to stříknout něčím na plíseň jestli nejsi na konci květu.
Třeba Champion, Kuprikol nebo Dithane DG Neotec.
Třeba někdo poradí něco šetrnějšího.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od jakubi nevim jestli to je Ph nebo prehnojene
Ty fotky jsou k ničemu.
Musíš změřit Ph = sežeň si Ph metr.
Jestli to je přehnojené... a jak to mám asi vědět. Nikde nepíšeš co tam leješ ani v čem to roste.
sorry, mam to v biobizz light mix, hnoj: Advanced nutrients , 2ml /l B52 a sensi grow, root juice . kvetinace 11l a zaleval jsem 2x tydne 0.3 l ,1 x voda a 1x hnoj, svetlo 600w,postrik 1x denne na listy cista voda.... Ph a Ec nevim,,ale na listy vypada ze chybi fosfor nebo neco? zmenil barvu na tmavou fialove
Původní příspěvek od jakubi vypada ze chybi fosfor nebo neco? zmenil barvu na tmavou fialove
jo něco tomu chybí, to je jasný. Ale než začneš zjišťovat co, změř si Ph zálivky, protože když je špatný Ph, kytka žrát nebude i kdyby ses na hlavu stavěl.
Jestli to myslíš vážně, kup si kvalitní Ph metr. Toť má rada.
Je až s podivem, jak se dá tato rada používat. Kdybych na každou otázku ,,co s barvou?'' odpověděl ,,Kup si Ph metr'' v 90% případů se trefím do živého.
Ahoj, mám problém s listy u jedné kytky poradí někdo?
Hlína Biobizz all- mix
Ph - 6,5
Hnojeno biobizz Top max, Blomm a Groow
Jednou týdně zálivka hnojivem a jednou týdně zálivka vodou
Odrůda Chees CBD