Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pravě,že oni už ted maji přistroj,kterej ti to pozna a dokažou ti to celkem přesně. Nemužou vymyslet zakon,kterej to potom nemuže nějak zjistit. Každopadně když řidim,tak nehulim a to,že někdo piše,že se mu řidi lip a je v pohodě,tak nato jednou dojede. Řidit=NEHULIT.
kolumbijec - vím,že ten přístroj mají,ale stojí tušim že něco přes milion a je jich strašně malo,ale nato bych se nespolihal. Každopadně kdo hulí za volantem,tak kapat viziny. Ten test ti udělají,když to na tobě vidí. Taky zaleží jak vypadaš,pokud maš drdy po zadek,poslouchaš v autě boba a zavaní to tam skankem,tak jsi první adept.
logicky ti prostě nemůžou sebrat papíry, okud sis někdy před třema tejdnama dal brčko, nebo nedejbože nějakej koláček, protože v tu chvíli, kdy potom řídíš, už prostě NEJSI POD VLIVEM. to dokážeš za pomoci doktoraraz dva. je to nedomyšlený, a neozkoušený, takže tohle podle mě časem změní, nemůže to takhle fungovat. smyslem toholde je NEŘÍDIT, POKUD NEJSI ZPŮSOBILÝ. s tim nemá nějaký několik dní starý zbytek thc v krvi co dělat.
oni jen asi něvěděli, jak to limitovat, to množství v krvi, neuměli určit hranici tak dali nulovou toleranci. nevim, jak je to jinde ve světě.
sancha - souhlasím,ale chtělo by si to ten zakon přečist,aby jsme byli chytřejší(třeba už jsi ho četla-nevim,ja ne) Každopadně by mě taky zajimalo jak to chodí jinde ve světě.
Mad lion-muselo přišlo,ale pořad se to podle mě dokazuje huř než chlast,kterej třeba ja za volantem odsuzuju. Neřikam,že brka za volantem jsou v pohodě,ale pořad jsou zhulení lidi za volantem lepi než vožrali lidi za volantem.
Původní příspěvek od oton před několika lety se mi stala nehoda, při níž zemřel muj dobrej kamarád, spolujezdec, já jsem byl 6 měsíců v nemocnici, narazil do nás vožralej zmrd s nějakým pežotem, no a moje škodovka byla v píči, zmrdovi se samozřejmě nic nestalo a u soudu vyfasoval za zabití kámoše a muj 6ti měsíční pobyt v nemocnici podmínku :-)) a to měl při bouračce v krvi 2,6 promile, dobrý ne...
tento zážitek mě utvrdil v přesvědčení, že i když to vypadá v pohodě a vy si věříte, že na to máte, nikdy, nikdy se nevyplatí sedat za volant zhulenej natož vožralej, to je vše čus...
Je to sice starsi prispevek,ale reaguji na nej...a jak to vidis ted???mohl jsi za to ty,ze si byl zhulenej???myslim ze ne a ten hlavni problem je,ze nikdy nevis jakyho magora naproti tobe potkas....zhulenej sem opatrnejsi,ale o to vic se bojim tich ostatnich...ja davam bacha na sebe a na t abych nikomu nic neudelal,jedu v klidecku,podle predpisu...a najednou kolem tebe debil pred zatackou ve 160ti...tohohle ja se bojim,ne ze bych neco provedl,ale ze nekdo neco udela me...protoze silnice jsou plny blaznu...moje heslo je radsi dojet o pul hodky dyl,nez nedojet vubec...
Původní příspěvek od Kubííííík Pravě,že oni už ted maji přistroj,kterej ti to pozna a dokažou ti to celkem přesně. Nemužou vymyslet zakon,kterej to potom nemuže nějak zjistit. Každopadně když řidim,tak nehulim a to,že někdo piše,že se mu řidi lip a je v pohodě,tak nato jednou dojede. Řidit=NEHULIT.
nebo dojede na to,ze potka tebe....prece jen strizlivyho typka,ktery si mysli,ze jak se strizlivej,muze reagovat jinak a blablabla....zalezi jak dlouho hulis,co ti to dela a jestli bys nemel hulit ani normalne....nestava se s tebe magor,co jede s pedalem na podleze,do zatecek v protismeru a tak dale....
prestav si,ze u nas sejmul tejpek jednu zenksou vecer...hadej,byl strizlivej,ale zenska nemela svetylko a z vesnice do vesnice nejsou krajnice ani patniky,jediny co ji zbylo,bylo skocit do prikopu...a hadej proc???protoze byla krava a sla v totalni tme po silnici...
co tim chci rict???ridit,klidne do toho hulit,ale nebejt magor....prece jen nemas potom obri ruce,nemotorny nohy...
a ted jsem videl nejaky testy v anglii a tam mel typek za strizliva tu trat projetou hur nez za zhulena...asi jak kdo....kdyz vam to nedela dobre,nehulte vubec,nemusite mit halusky za volantem....
jak to tak ctu, tak me az mrazi! Jestli nekdo zabil pod vlivem jakykoli latky nekoho autem, tak je to naprosto sileny!! Sem mirnej clovek a pacifista, ale lidem, ktery takovymhle zpusobem riskujou zivot svuj i ostatnich, tem bych lamal ruce lopatou, aby uz si na volant NIKDY nesahli. Je sice prima ze je clovek "subjektivne" opatrnejsi, ale fakt je, ze reflexy jdou vetsinou doprdele a to vsechno, co se muze stat... dokazali byste se kouknout do zrcadla potom, co byste rozsekali na prechodu cloveka, protoze ste se zrovna nekam zakoukali???
sorry, ale tot muj nazor
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
proto to chce jezdit v bezpecnejch autech, nejlip MB W140 SEL, heheh.
svoje rizeni ovlivnit muzes ale ostatni ne. proto je dulezity jezdit v bytelnym auta z hmotnosti pres 1,5 tuny a ne v nakupnich tazkach typu golf a podobne. to uz rovnou muzes jezdit na motorce.
dneska je doba zla, auta se musej delat tak aby neposkodili pri srazce chodce (za to zbiraj hvezdicky v testech bezpecnosti) crash testy se delaj v 50km/h (uplne smasny to pak proleze i matiz).
jinak ta W140ka se delala jen chvili pac byla jak se dnes rika ,,nesolidarni z mensimy vozy,, prosti si pri narazu zvejkla to cizi auto pod sebe a z hmotnosti 2 tuny jim projela jak maslem. tomu se rika auto, ne ty koncernovy sracky vod fauve.
jiste ze bych se dokazal podivat do zrcadla kdybych nekoho sestrelil skourenej, neni v tom pro me rozdil jestli sem zkourenej nebo strizlivej, vzdy je to moje chyba, ne chyba drogy.
to je jasny, ze je to tvoje chyba (...byla by). Nicmene sance nekoho sestrelit, kdyz si skourenej ponekud vzrusta (duvody jsou badatelne...). A dle meho jenom hlupak muze neco takoveho riskovat.
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
nemam jedinyho kamarada kerej by nekouril kdyz ridi. spis naopak podobne jako ja za strizliva ridit nechtej. spis mi prijde ze to je jako bych boural pod vlivem kavy, nebo nikotinu. proste latky kery bezne celej den konzumuju a neprikladam jim zadnou vahu. travu taky kourim vod rana. prece neprestanu ridit jen kuli tomu? mam to do prace sockou mozna skoro dve hodiny. a namerit mi to muzou i strizlivymu, takze to stejne nema cenu resit. jezdim dokud mi fizl nerekne ,, tohjle mi oliznete,, pak slusne odmutnu a koncim na rok z rizenim.
Tady vubec nejde o cajty a naky postihy, tady jde o tvou osobni zodpovednost za sebe i ostatni. Tobe (i tvym kamosum) drzim palce, aby se jim ani nikomu dalsimu nic nestalo...
holt co clovek to nazor, ale z tohohle mam fakt strach. Taky sem jel na koncert zhruba 150km po speku co sem dal asi nekolik hodin predem, je fakt ze si to clovek "vic uzije". Ale dekuju Bohu, ze se nic nestalo a napriste si to hodlam hlidat, abych se do takovyhle prekerni situace nedostal...