Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen aby nedošlo k mýlce: Tím jsem chtěl říct, že to neschvaluju. Myslím, že když tím proháníš horký vzduch a vdechuješ to, měl bys mít co největší jistotu, že je to ze zdravotně nezávadných materiálů. Což v případě "fejků" z Číny nemáš ani náznakem, ba naopak. Hawk
Původní příspěvek od hightweek Jen aby nedošlo k mýlce: Tím jsem chtěl říct, že to neschvaluju. Myslím, že když tím proháníš horký vzduch a vdechuješ to, měl bys mít co největší jistotu, že je to ze zdravotně nezávadných materiálů. Což v případě "fejků" z Číny nemáš ani náznakem, ba naopak. Hawk
Rozumím, no ten můj zatím funguje v pohodě a žádnou chuť plastu jsem nezaznamenal. Ještě ho teda prohlídnu, jestli to je, nebo není fake.
Používám asi půl roku, téměř každodenně. I kamarád. Od minulého týdne už i sestřenice. Funguje perfektně. Ty detaily, v kterých se může fake lišit, jsou tak nenápadné, že je nedokážu ani identifikovat.
se podivej kolik ma vazit original a zvaz ten svuj. jednoduchy.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
zdravim, po ctyrech pracovnich dnech od objednani mi prisel Pax3 full packet z namastevapes.de ze skladu z anglie. z vybavy chybi pouze pytlik na vapik , coz je jedine prislusenstvi, ktere me nechybi. vapik jsem spojil bluetoothem s telefonem, tedy se zrejme jedna skutecne o original Pax 3. Za ceskou cenu 6500 bych ho nekoupil , to bych radsi zvolil Craftyho. Pax 3 za 2900,- je ok. vypar je chladny bez pachuti. jsem spokojeny.
recenze je treba brat s rezervou. v pripade spokojenosti vetsina lidi recenzi nepise ( berou to jako samozrejmost), pokud neni nekdo spokojen a citi se byt poskozen , ma potrebu se vybrecet a napise recenzi vzdy. budu muset nastudovat jak funguje 10-leta zaruka dana primo vyrobcem.
Já si nedávno pořídil toto: https://utillian.com/utillian-721/ je to vapík z Kanady. Mám na stole i Arizer extreme Q a vyzkoušel jsem si i dost přenosných vapů, jak na plyn tak i na baterie. Tohle je jasně a jednoznačně nejlepší co jsem měl. Srovnatelný se stolním, ale ten vlastně ztratil smysl a už se na něj práší.
Dlouze jsem hledal a našel pěknou stránku, kde jsou žebříčky i recenze. Bohužel se jich tady spousta ani neprodává. https://vapesterdam.com/category/va...ble-vaporizers/
Já ho koupil v Německu, kde je jediné zastoupení. S poštovným, náhradní sadou gumiček a sítek, náhradní hlavou a náústky vyšel na 4700,-. Bez těch věcí navíc pod čtyři. Jako dárek jsem dostal ještě grinder Zeus bolt, který je opravdu vychytaný.
Za mě jednoznačné doporučení, když si nechcete ničit plíce.
Čau lidi, dlouho jsem se nezúčastnil diskuse, dnes přicházím s dotazem, kdo z vas má, používá a nebo zna vaporizer mighty od storz and brickel, mam doma volcano digy a muj přenosný flowermate me prestal uspokojovat. Budu rad za kazdou zkušenost a nazor.
Původní příspěvek od PaBlo Čau lidi, dlouho jsem se nezúčastnil diskuse, dnes přicházím s dotazem, kdo z vas má, používá a nebo zna vaporizer mighty od storz and brickel, mam doma volcano digy a muj přenosný flowermate me prestal uspokojovat. Budu rad za kazdou zkušenost a nazor.
mam Crafty uz dlouho, je fantastickej a doporucuju - nicmene trochu lituju ze jsem rovnou nekoupil Mighty, mel jsem obavy ze to je velky a tak.. dneska bych koupil Mighty rovnou bez debat a na jinou znacku nez Storz and brickel ani nekouam
Původní příspěvek od PaBlo Čau lidi, dlouho jsem se nezúčastnil diskuse, dnes přicházím s dotazem, kdo z vas má, používá a nebo zna vaporizer mighty od storz and brickel, mam doma volcano digy a muj přenosný flowermate me prestal uspokojovat. Budu rad za kazdou zkušenost a nazor.
tiez mam Volcano a po rokoch som kupil Crafty .. para z obidvoch je skoro na nerozoznanie .. rozdiel je iba v teplote pretoze je to maly stroj a ten nedokaze tak ucinne chladit .. riesil som to navrtanim 3 malickych dier do chladica aby to tahalo "falosny vzduch" a je to o dost lepsie.. Mighty bude to iste len ma dve baterky .. mozem len doporucit .. inak Crafty sa mi 3 krat dosral .. reklamacia riesena vzdy vymenou za nove balenie .. na reklamaciu som vzdy poslal iba "holu" jednotku bez vsetkeho prislusenstva .. cize mam teraz zopar nabijaciek , chladicov , gumiciek .. .. vapefully.com
... do vapiku davam maximalne presuseny matros .. pretoze ak je co i len trosicku vlhky , tak prve potiahnutia sa ta voda odparuje a neprijemne podrazdi hrdlo! ..
ps: ak si kupis Crafty alebo Mighty , tak Volcano budes moct odlozit do krabice
Pánové zajímalo by mě u přenosných vaporizerů jestli jste zkoušeli ho zapnout naprázdno? Mám tady od kámoše jeden vaporizer ALD Amaze V2 a vcelku mě u toho zarazilo to, že když ho zkusím zapnout na prázdno, tak se z tý keramický komůrky lehce čoudí... No to by nemělo ne? Pokavaď by to bylo z kvalitního materiálu, tak by se z toho nemělo čoudit, ne? Jde mi o to, že bych nerad inhaloval nějakej sajrajt ve formě tavícího plastu (i když z pohledové strany se nic netaví) apod...
Nebo je to normální a děje se vám tohle i u drahých přenosných vaporizérů? Popřípadě jaký přenosný vaporizér doporučíte? Na ceně vůbec nezáleží, zdraví je přednější Jediné priority u přenosných vapiku mám, abych tam mohl měnit baterii a nastavovat teplotu + samozřejmě vyrobeno jen z těch nejkvalitnějších materiálů, které jsou zdraví neškodné...