Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a toto ? dva listy se mi tak udělali. Manganu nebo něčeho málo?
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Nickes to se mi stáva taky a vždycky jsem našel zespod toho listu, který je nejvíc tečkovaný nějakou malou potvůrku (zkoušel jsem ji vyfotit, ale nešlo mi to). Taková malá bíla jakoby blecha třeba ale bílá. Ja je normalně jen zabíjím. Zatím to totíž nevypadá zle.
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
jak to zabijis ?
Krome te chemie se doporucuje dost ten tabakovy odvar, ten by mel chodit na vsechny potvory jako msice, svilusky, trasnenky apod .....
Původní příspěvek od Travojed Nickes to se mi stáva taky a vždycky jsem našel zespod toho listu, který je nejvíc tečkovaný nějakou malou potvůrku (zkoušel jsem ji vyfotit, ale nešlo mi to). Taková malá bíla jakoby blecha třeba ale bílá. Ja je normalně jen zabíjím. Zatím to totíž nevypadá zle.
Ahoj lidi, neustale mam problem s zkroucenim listu vzdy po zalivce.
Ph 6.3 cista voda odstata. PH zeminy 6.0 Vzdy az kytka vyschne, tak pak se listy zase narovnaji. Prelite to neni. vzdy to necham vyschnout, zalivam co 2 dny. Podlite to take neni. Svilusky, ani zadne nemoci ci parazity to nema. Osvetleni , vetrani a vlhkost je ok .......... opravdu by mne zajimalo vcem je problem. Kytka neni nijak problematicka, vse je ok listi je zelene, nikde neschne ( zatim ) ..........
Jen to krouceni a to uz je cca 14 dnu .............
Skutecne by mne zajimalo vocojde .........
prosim o pomoc, je to jedna z troch rastlin, jej strata bude dost citit. Zacali sa na nej robit taketo skvrny, teraz asi na 70% listoch, rychlo to postupuje, zacina sa to tvorit aj na rastline vedla. Niektore listy sa pozdlzne krutia do seba ale len minimum. Nove vyhonky su v poriadku. Pripada mi to ako deficit boru alebo vapniku, avsak voda na zalievku je dost tvrda. Doteraz hnojene boli kristalom start, teraz plagron bloom, 1,5 davky. Mozu to byt nejaki skodci alebo plesne? Na listoch zospodu som nic nenasiel. Co myslite ze to moze byt?
Původní příspěvek od bluewave65 Ahoj lidi, neustale mam problem s zkroucenim listu vzdy po zalivce.
Ph 6.3 cista voda odstata. PH zeminy 6.0 Vzdy az kytka vyschne, tak pak se listy zase narovnaji. Prelite to neni. vzdy to necham vyschnout, zalivam co 2 dny. Podlite to take neni. Svilusky, ani zadne nemoci ci parazity to nema. Osvetleni , vetrani a vlhkost je ok .......... opravdu by mne zajimalo vcem je problem. Kytka neni nijak problematicka, vse je ok listi je zelene, nikde neschne ( zatim ) ..........
Jen to krouceni a to uz je cca 14 dnu .............
Skutecne by mne zajimalo vocojde .........
Koukal sem k tobe do galerky, ten kytkam nic neni, maximalne jsou spokojene a krouti listy nahoru za svetlem, jsou hezky zelene
Původní příspěvek od caseage zdravim nevite nekdo co to je ?děkuju za odpovědi
Par moznosti, na vsechno by si mohl prijit sam, za prve se podivej na ostatni kytky, zda to maji take, mohla by to byt plisen. To zalezi, jak cirkuluje vzduch v pestirne a jakou mas vlhkost. Na tom vrchnim suchem listu je plisen.
Par moznosti, na vsechno by si mohl prijit sam, za prve se podivej na ostatni kytky, zda to maji take, mohla by to byt plisen. To zalezi, jak cirkuluje vzduch v pestirne a jakou mas vlhkost. Na tom vrchnim suchem listu je plisen.
Tak je to na 3 z 10 prehnojene to neni takze plisen muzete mi doporucit nejakej prilravek nejlepe bio
ahoj vsichni,mam problem s listky zloutnou az belaj a trosku i ruovi.hnojim gro tek jiz na kvet. 2 kyti to nedavaj ostatni v pohode kvetou.cetl jsem tu neco o dusiku a vapniku ze by jim mohl chybet,ale nechci tam cpat neco navic.predem dekuji za rady
To samé mám i u casey jons, hnojím a hnojím ale stejně takovou barvu má, u zbytku mi žloutnou spodní listy, proste vycucaly všechen dusík a další prvky z hlíny, pokud ti nežloutne cela (jak jsem vydět na dalším fotu) tak to neřeš, prostě už nepotřebuje listy tak je zahodí
U toho tvého, zkus pohnojit více s dusíkem, so máš za hnojvo od grotekk? některé jsou bůstry nebo stmulátory a k tomu musíš dávat i jiné hnojivo aby měla všeho dostatek