Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 289

Minule som po jednom velmi hodnotnom tripe prisiel mimo ine na to, ze zbalit brko je jedna z tych lepsich veci, ktore sa s touto realitou daju spravit . A tiez ze je len jeden dovod preco robim veci co robim: pretoze ich robit chcem.

Old Post 26-11-2008 v 12:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_jOq_
Stálý Člen

Karma uživatele _jOq_ - 95% PěstitelskáKarma uživatele _jOq_ - 95% PěstitelskáKarma uživatele _jOq_ - 95% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 290

Hulím, protože marihuana léčí... a já přece chci bejt zdravej.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42685

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42688

Old Post 27-11-2008 v 08:36 AM
_jOq_ je offline   Profil uživatele _jOq_   Find more posts by _jOq_   Foto galerie člena _jOq_   Click here to Send _jOq_ a Private Message   Add _jOq_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mickjack
Nový Člen

Karma uživatele mickjack - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

Proč hulím ? Rád poznávám cizí věci, cizí stavy vědomí. Mám rád slova jako zvláštní, cizí, nepoznaný a podobně... A samozřejmě se rád směju...:-D

Wazzup....
Žij, dýchej... Hul a píchej...

Old Post 28-11-2008 v 09:23 AM
mickjack je offline   Profil uživatele mickjack   Find more posts by mickjack   Foto galerie člena mickjack   Click here to Send mickjack a Private Message   Add mickjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

A víte že ani pořádně nevím proč vlastně hulím?
Asi proto, že hulí většina mých kamarádů a být nezhulený v partě zhulených je prostě na hovno.
A taky asi proto, že už když jsem si prvně pufnul, zjistil jsem, že svět může být i veselejší, než jaký skutečně je.

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 30-11-2008 v 00:19 AM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 293

citace:
Původní příspěvek od Celller
Hulim, protoze hulim dlouho a moc, kdyz nehulim, je mi divne, sem nervni. Snazim se to omezit, kdyz nechci, nedam si.
Kdyz nehulim, piju pivo. Vetsinou oboji. Kdyz nehulim ani nepiju mam radost, ale je mi blbe.

Snazim se omezovat, ale kvuli slabe vuli a znamym to nejde, umim odmitnout, ale kdyz potkam nekolik znamych, nebo se nekdo stavi, tak se huli porad.

A na zaver me to posledni dobou prestava bavit, lahvovy piju jako vodu, hulo me nechutna, hulim sam hasis, a zacinam si uvedomovat, ze ta trava a jeji produkty me pekne zatemnily mysl, kdybych nehulil, asi bych se tolik nenasmal a nezazil spoustu peknych veci, ale taky bych se mel asi lip, a uvedomil si, ze realita je jina, je jednoducha, ale zhulenymu me prijde vsechno hrozne lhostejny, pak tezky a nakonec pomalu neresitelny. Unik od reality na kazdodennim poradku, zadny stres, ale uplna neschopnost resit banalni veci, treba jit do obchodu. Zhulenost je podle prostredi a ucinkujicich jina, hlavne ze vim, ze sem sam a sem jen jak kousek hase na spendliku, co pomalu kouri a klesa ke dnu, ale aspon se snazim a budu omezovat raus, venovat se okoli a uvedomit si, ze si musim vseho co mam vazit, a uzivaz si zivot i bez travy, a brat ji jen jako zpestreni a ne hulit jako spousta znamych, co kouri v hospode nekolik jontu za hodinu a nevedi, jestli sou zhuleny, nebo ne, ani si nepockaji a uz motaji dalsi. To uz je vec kazdyho z nas, jak to vede a bere, pro nekoho zprestreni, uvolneni, nebo kazdodenni vec, zalezi na kazdym, jak si to zaridi.

Jako by si mi trochu mluvil z hlavy. Taky si uvědomuju kde bych mohl bejt bez hulení, ale třeba si říkám, že to zbytečně moc řeším. Štve mě jak se lidi dneska přehulujou, já myslím, že se dá s kouřením perfektně manipulovat a to ve smyslu jeho užívání, žádný brutální přehulování jak píšeš ty joint za jointem a úplně bez smyslu. Snažím se taky nehulit každou chvíli, nebo den a víc si ty jointy potom užívat. Taky je pravda, že tydle myšlenky často přicházejí po sklizni
Jak píšeš, že realita je jiná ,,jednoduchá" tak v tom vidím podobnou pravdu, dny kdy fakt nehulím a někdy se mi to podaří celejch několik dní, jsou nejvíc v pohodě, mizí deprese a ukazuje se jednoduchost problémů, který jdou nakonec řešit tak v klidu a nakonec je vše OK, po takovým dobrým pocitu ty jointy fakt líp chutnají, zaslouženě

Old Post 30-11-2008 v 01:42 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RTW
Stálý Člen

Karma uživatele RTW - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

Proč?Asi jenom tak :-D Dřív jsem třeba půl roku nečadil,pak zas jo atak.K některým situacím to bezesporu patří,podniknout na jaro nějaký výlet do natury s jonathanem je fajne,relax . . . . .

Roll It

Old Post 15-12-2008 v 19:32 PM
RTW je offline   Profil uživatele RTW   Find more posts by RTW   Foto galerie člena RTW   Click here to Send RTW a Private Message   Add RTW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

hm to ma nenapadlo zatial ale tak chuti mi to :-P a po tazko tyzdni
alebo dni padne take bono aelbo spek velmi vhod zabudnem na problemy
a na druhy den fungujem normalne so super naladou

peace

legalize it

Old Post 15-12-2008 v 19:44 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

hulenie mi otvorilo v mysli dvere do inej dymenzie / ale niektore dvere privrelo.../trava mi vonia , chuti proste ju mam rad...vdaka nej som spoznam zopar ludi...vdaka trave sa dokazem povznies nad problemami nad ktorymi sa normalne povzniest neda...trava zblizuje a uvolnuje ...

PS:njn...a vdaka nej som mal najlepsiu dobrotu vo svojom zivote...HORALKU ...ale vtedy chutila neopisatelne dobre a prisla vhod ako kebyze na pusti najdete chladene pivo ...

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 30-12-2008 v 23:58 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 297

Zaujimave ako pisete ze vam triezvym pride realita jednoduchsia.. ja to mam naopak.. s cistou hlavou niekedy moc riesim veci, tisic naraz, niekedy som schopny sa cele hodiny zaoberat a zozierat sa hlupostami.. ale ked sa zhulim, ako keby si v hlave stisim volume.. z rozburenej rieky vyplavam do pokojneho slnkom zaliateho jazera . Preto ju mam tak rad

Old Post 31-12-2008 v 04:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 298

necitm sa slepy ked som zhuleny, skor naopak

Old Post 31-12-2008 v 14:21 PM
universe_star
Nový Člen

Karma uživatele universe_star - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

Líbí se mi ten stav, praskání a vůně pálících se palic, zamyšlení,teorie,uvolnění....celkové pocity.. je to parádní odreagování, všechno mi po tom chutná a skvěle se spí

Lets get high!!

Old Post 03-01-2009 v 18:32 PM
universe_star je offline   Profil uživatele universe_star   Find more posts by universe_star   Foto galerie člena universe_star   Click here to Send universe_star a Private Message   Add universe_star to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička Proč hulim? Příspěvek č. 300

Hulim, protože chci stav...... :-)

Old Post 04-01-2009 v 14:00 PM
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

hulim preto lebo mi to chuti ale dava mi to aj inspiraciu..............no proste je to zazracna rastlina.............vela mi to dava a zatial nic neberie...........

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 04-01-2009 v 16:17 PM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matata
Stálý Člen

Karma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

Protože je to dost mystycký,,,s kámošema co sem si někam vyjel a sedli sme si v noci pod hvězdnou oblohu ,tiše pokuřovali a pak se dlouho bavili o všem možnym mam mnohem lepší vztahy ,než s kámošema nehulícíma...Často nehulim,snad tak 6x za měsíc ale vždycky to stojí za to....Jinak ,úplně se mi příčej hopeři a jiný mladý bukvy co nepěstujou,kouřej jen skera za 250,- a jen co si ho seženou,tak si to hnedka vyhulej na mrazu za rohem mc donaldu,,nechápu je a když snima přídu do styku ,tak si říkám ,že jim by to nemělo vůbec přijít do rukou...Nemaj k tomu vůbec úctu...PEACE

Old Post 04-01-2009 v 19:46 PM
matata je offline   Profil uživatele matata   Find more posts by matata   Foto galerie člena matata   Click here to Send matata a Private Message   Add matata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

citace:
Původní příspěvek od master
Hulim protoze me to bavi. Ale posledni dobou me to nejak bavit prestava. Huli porad mladsi decka a neustale sockujou. Misto toho, abych si vychutnal s partickou kamaradu speka, musim posilat do prdele bandy prisravacu.

Navic uz ani ti lidi, ktere jsem dost zhuloval, nevraci:-(((

Proste se z ganjy stava komercni droga, stejne jako chlast a cigara. Povede to sice k legalizaci, ale nevim jestli mam stat o ty bandy vyhulenych taky-skejtaku s mlikem na brade.

Jo priznavam, zacinal jsem ve 14ti. Jenze jsem si sehnal seminka a vyrostli mi venek. Kdyz nekdo pozval me, ja pozval jeho. Neprisraval jsem se nikam - byl jsem zvan.

nechapem co su to za sproste keci toto....shak teba vobec nemusi zaujimat ci ostatny hulia pretoze je to cool alebo ze sa im to naozaj paci...

Old Post 04-01-2009 v 21:20 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

mno jasne travka je super vec da sa na nej zazit naozaj vela svet je nezvycajny pre mna ako v rozpravke....ale treba s nou aj trocha pracovat aby clovek ked ju nema nebol iba vypeceny debil ale aby si dokazal spomenut na to ako sa citil pred tym a to mu pomohlo prekonat problemi...navyse sa daju na nej robit aj veci ktore ma inak nebavia...prajem vsetkym prijemne hulenie...a vela travky aj v tejto uzimenej zime...

Old Post 04-01-2009 v 21:33 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás