Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minule som po jednom velmi hodnotnom tripe prisiel mimo ine na to, ze zbalit brko je jedna z tych lepsich veci, ktore sa s touto realitou daju spravit . A tiez ze je len jeden dovod preco robim veci co robim: pretoze ich robit chcem.
A víte že ani pořádně nevím proč vlastně hulím?
Asi proto, že hulí většina mých kamarádů a být nezhulený v partě zhulených je prostě na hovno.
A taky asi proto, že už když jsem si prvně pufnul, zjistil jsem, že svět může být i veselejší, než jaký skutečně je.
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Původní příspěvek od Celller Hulim, protoze hulim dlouho a moc, kdyz nehulim, je mi divne, sem nervni. Snazim se to omezit, kdyz nechci, nedam si.
Kdyz nehulim, piju pivo. Vetsinou oboji. Kdyz nehulim ani nepiju mam radost, ale je mi blbe.
Snazim se omezovat, ale kvuli slabe vuli a znamym to nejde, umim odmitnout, ale kdyz potkam nekolik znamych, nebo se nekdo stavi, tak se huli porad.
A na zaver me to posledni dobou prestava bavit, lahvovy piju jako vodu, hulo me nechutna, hulim sam hasis, a zacinam si uvedomovat, ze ta trava a jeji produkty me pekne zatemnily mysl, kdybych nehulil, asi bych se tolik nenasmal a nezazil spoustu peknych veci, ale taky bych se mel asi lip, a uvedomil si, ze realita je jina, je jednoducha, ale zhulenymu me prijde vsechno hrozne lhostejny, pak tezky a nakonec pomalu neresitelny. Unik od reality na kazdodennim poradku, zadny stres, ale uplna neschopnost resit banalni veci, treba jit do obchodu. Zhulenost je podle prostredi a ucinkujicich jina, hlavne ze vim, ze sem sam a sem jen jak kousek hase na spendliku, co pomalu kouri a klesa ke dnu, ale aspon se snazim a budu omezovat raus, venovat se okoli a uvedomit si, ze si musim vseho co mam vazit, a uzivaz si zivot i bez travy, a brat ji jen jako zpestreni a ne hulit jako spousta znamych, co kouri v hospode nekolik jontu za hodinu a nevedi, jestli sou zhuleny, nebo ne, ani si nepockaji a uz motaji dalsi. To uz je vec kazdyho z nas, jak to vede a bere, pro nekoho zprestreni, uvolneni, nebo kazdodenni vec, zalezi na kazdym, jak si to zaridi.
Jako by si mi trochu mluvil z hlavy. Taky si uvědomuju kde bych mohl bejt bez hulení, ale třeba si říkám, že to zbytečně moc řeším. Štve mě jak se lidi dneska přehulujou, já myslím, že se dá s kouřením perfektně manipulovat a to ve smyslu jeho užívání, žádný brutální přehulování jak píšeš ty joint za jointem a úplně bez smyslu. Snažím se taky nehulit každou chvíli, nebo den a víc si ty jointy potom užívat. Taky je pravda, že tydle myšlenky často přicházejí po sklizni
Jak píšeš, že realita je jiná ,,jednoduchá" tak v tom vidím podobnou pravdu, dny kdy fakt nehulím a někdy se mi to podaří celejch několik dní, jsou nejvíc v pohodě, mizí deprese a ukazuje se jednoduchost problémů, který jdou nakonec řešit tak v klidu a nakonec je vše OK, po takovým dobrým pocitu ty jointy fakt líp chutnají, zaslouženě
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Proč?Asi jenom tak :-D Dřív jsem třeba půl roku nečadil,pak zas jo atak.K některým situacím to bezesporu patří,podniknout na jaro nějaký výlet do natury s jonathanem je fajne,relax . . . . .
hm to ma nenapadlo zatial ale tak chuti mi to :-P a po tazko tyzdni
alebo dni padne take bono aelbo spek velmi vhod zabudnem na problemy
a na druhy den fungujem normalne so super naladou
hulenie mi otvorilo v mysli dvere do inej dymenzie / ale niektore dvere privrelo.../trava mi vonia , chuti proste ju mam rad...vdaka nej som spoznam zopar ludi...vdaka trave sa dokazem povznies nad problemami nad ktorymi sa normalne povzniest neda...trava zblizuje a uvolnuje ...
PS:njn...a vdaka nej som mal najlepsiu dobrotu vo svojom zivote...HORALKU ...ale vtedy chutila neopisatelne dobre a prisla vhod ako kebyze na pusti najdete chladene pivo ...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Zaujimave ako pisete ze vam triezvym pride realita jednoduchsia.. ja to mam naopak.. s cistou hlavou niekedy moc riesim veci, tisic naraz, niekedy som schopny sa cele hodiny zaoberat a zozierat sa hlupostami.. ale ked sa zhulim, ako keby si v hlave stisim volume.. z rozburenej rieky vyplavam do pokojneho slnkom zaliateho jazera . Preto ju mam tak rad
Líbí se mi ten stav, praskání a vůně pálících se palic, zamyšlení,teorie,uvolnění....celkové pocity.. je to parádní odreagování, všechno mi po tom chutná a skvěle se spí
hulim preto lebo mi to chuti ale dava mi to aj inspiraciu..............no proste je to zazracna rastlina.............vela mi to dava a zatial nic neberie...........
Protože je to dost mystycký,,,s kámošema co sem si někam vyjel a sedli sme si v noci pod hvězdnou oblohu ,tiše pokuřovali a pak se dlouho bavili o všem možnym mam mnohem lepší vztahy ,než s kámošema nehulícíma...Často nehulim,snad tak 6x za měsíc ale vždycky to stojí za to....Jinak ,úplně se mi příčej hopeři a jiný mladý bukvy co nepěstujou,kouřej jen skera za 250,- a jen co si ho seženou,tak si to hnedka vyhulej na mrazu za rohem mc donaldu,,nechápu je a když snima přídu do styku ,tak si říkám ,že jim by to nemělo vůbec přijít do rukou...Nemaj k tomu vůbec úctu...PEACE
Původní příspěvek od master Hulim protoze me to bavi. Ale posledni dobou me to nejak bavit prestava. Huli porad mladsi decka a neustale sockujou. Misto toho, abych si vychutnal s partickou kamaradu speka, musim posilat do prdele bandy prisravacu.
Navic uz ani ti lidi, ktere jsem dost zhuloval, nevraci:-(((
Proste se z ganjy stava komercni droga, stejne jako chlast a cigara. Povede to sice k legalizaci, ale nevim jestli mam stat o ty bandy vyhulenych taky-skejtaku s mlikem na brade.
Jo priznavam, zacinal jsem ve 14ti. Jenze jsem si sehnal seminka a vyrostli mi venek. Kdyz nekdo pozval me, ja pozval jeho. Neprisraval jsem se nikam - byl jsem zvan.
nechapem co su to za sproste keci toto....shak teba vobec nemusi zaujimat ci ostatny hulia pretoze je to cool alebo ze sa im to naozaj paci...
mno jasne travka je super vec da sa na nej zazit naozaj vela svet je nezvycajny pre mna ako v rozpravke....ale treba s nou aj trocha pracovat aby clovek ked ju nema nebol iba vypeceny debil ale aby si dokazal spomenut na to ako sa citil pred tym a to mu pomohlo prekonat problemi...navyse sa daju na nej robit aj veci ktore ma inak nebavia...prajem vsetkym prijemne hulenie...a vela travky aj v tejto uzimenej zime...