Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už si jedu 2x Quick one za oknem jako test , jsem zvědavej jak se bude těm samonakvétačkám dařit na balkoně a příští tejden se chystám zasazení Kaya 47 a Ice Kushe , problém je že oboje je růstem spíš sativa takže se bude muse zastřihávat :-/
Chikoo pLs porad mi ozvi se,,, mam též na balkoně devilmatic feminized 2valy moc pjekně jedna vubec ta stojí a druhá má neějaké divné listy.nehnojím zatím vůbec mam tam řízkovací zeminu a prerlit to jest vse. prosím pošly odkaz jak si to dáváš ty protože nepočítám moc s uspěchem,a máš to tež autoflawer.....mám na balkoně udělaný takový menší skleník... pls odpověd co nejrychleji diks vlast,a,.byl bych rád kdyby si mi poradil jak ty to pjest dik zatim cao
Původní příspěvek od Dan.Bass Na budúce sezónu sháním S.A.G.E., Shamana, AK-47 a fialové pheno Mandaly 1 či Durban Poison.
to je zase mrtvolné téma
shamana kašli...za moc nestojí
letošním rokem jsem projel celou u nás dozratelnou nabídku Dutch Passion a nabudúce zůstanu věrný dvěma modelům, které jsou absolutní top, co se týče kvality, kvantity a dozrávání, potažmo problémům s plísní. tedy:
Původní příspěvek od Jay-jay shamana kašli...za moc nestojí
Když já jsem ujetej na fialovějící sativy a tohle je jedna z nich (z toho mála). A četl jsem o něm pěkný věci. Kdyby nebyl Orange Bud čistá indica, jdu do něj...
Původní příspěvek od w33d
a čo by si mi doporučil ?
mazar+orange bud
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
Když já jsem ujetej na fialovějící sativy a tohle je jedna z nich (z toho mála). A četl jsem o něm pěkný věci. Kdyby nebyl Orange Bud čistá indica, jdu do něj...
jakože ano...vzhledově je hezký, stejně jako hollands hope, ale jinak celkem o ničem...
krásný vzhledově je i mazar, který taktéž fialoví, ale spíše zimou než phenotypem, nicméně, mi se líbí více, jelikož hraje všemi barvami plus ty tuny pryskyřice...
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
jakože ano...vzhledově je hezký, stejně jako hollands hope, ale jinak celkem o ničem...
krásný vzhledově je i mazar, který taktéž fialoví, ale spíše zimou než phenotypem, nicméně, mi se líbí více, jelikož hraje všemi barvami plus ty tuny pryskyřice...
Dovolím si prúúúúdko nesúhlasiť. Shaman od DP jednoznačné stoji zato, pestoval som ho rok dozadu, spoločne s Orange Bud hneď vedľa seba, a ten Orange sa teda na Shamana (čierno fialové pheno so sviežou citrónovou vôňou) nechytal ani zďaleka, čo sa účinkou týka. Samozrejme, s konzistenciou palíc bol na tom Orange ako indika stopercentne lepšie, čo sa ale odzrkadlilo na páru splesnetých paličiek, narozdiel do Shamana, kde som nenašiel ani jednu!
Takže ak chceš svieže sativovo energické high plné smiechu, ber Shamana. Orange bol akurát tak na denne pálenie, pohodový funkčný stav, nič viac - nič menej