Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Kreslíte si ? – Galerie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

takze.... Příspěvek č. 289

snad to klapne...

nejdriv jsem se ucil na prijimacky (VS) jeste v dobe, kdy jsem se nejvic vyhejbal vojne....
jeden priklad jsem nemohl dotahnout do konce, kdyz jsem dostal napad - zhulit se, jako ze do toho prikladu vic proniknu.
.
.
.
.
.
neproniknul, ale stalo se tohle

po rotaci jsem tam nasel dalsi dva charaktery,... puvodne to mel byt navrh pro jednu typku na panev,...

lObOtomI

Naposledy upravil lobotomi 25-05-2004 v 08:45 AM

Old Post 24-05-2004 v 11:08 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmicgirl
Stálý Člen

Karma uživatele cosmicgirl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

ciao, ciao...

tak sem prihodim taky par vecicek, jsou uz starsi, protoze neni tolik casu... a hlavne ted me bavi foceni...

1) Ex libris- linoryt

a pak 2 suche jehly

2) To je moje segra
3) Jesus, vlastne ve skutecnosti je to david Gilmoure

Life is sick...Dogs cough...Bees sail...Birds hack...Trees saw...Woods cry...Men die...Ticks try...Books lie...Ants fly...Goodbye

Old Post 04-06-2004 v 21:05 PM
cosmicgirl je offline   Profil uživatele cosmicgirl   Find more posts by cosmicgirl   Foto galerie člena cosmicgirl   Click here to Send cosmicgirl a Private Message   Add cosmicgirl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

Lobotomi: nadherny ;] podobnyma utvarama mam pocmarany skoro vsechny sesity do skoly... jen sehnat nakej scaner...

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 08-06-2004 v 21:08 PM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

... Příspěvek č. 292

sou to takovy (moje ) cmaranice v kamoshove sesite na tema na jsem.cz, Spanelska vesnice.... chtel sem to v corelu trochu poupravit, ale jelikoz je otec kokot tak sem to vzdal... jinac jen tak halabala cmarance...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 09-06-2004 v 19:44 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

výkřik Příspěvek č. 293

kresleno černou 0.3mm fixou na čtvrtku. upravené v Adobe Photoshop 7.0

Old Post 13-06-2004 v 23:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Palec nahoru stav proudeni Příspěvek č. 294

znate z psychologie termin Stav proudeni?
To je ten nejvetsi mazec, ktery se da na kresleni zazit, v priloze je vec, kterou jsem vubec neplanoval, a za pet minut to lezelo predemnou hotovy, ani jsem nevedel jak>
Bohuzel, neumim kresli zrovna vesely veci, takze zase pesimie na tema zniceni jedne civilizace-kultury v symbolech...
podobne zkusenosti?
...jen muzu dodat, ze tenhle stav se mi dostavuje tak trikrat do roka,... shit.

lObOtomI

Naposledy upravil lobotomi 14-06-2004 v 10:27 AM

Old Post 14-06-2004 v 10:12 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Karma uživatele clothinguntero - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

nejáký kresby ale nejsou moje

Ubalíme čistý brko????????

Old Post 14-06-2004 v 19:03 PM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Příspěvek č. 296

2lister
na skolnich sesitech (lavicich) jsem zacinal, pak prisly tabule, po vyucku jsme se z kamosem zdrzeli, nabehli nekomu do tridy a slo se na vec. Z ty doby (mel by tam byt videt rok) mam svoje prvni veci, takze zraly az dozraly v OLDskul, teda aspon pro me....

2cosmicgirl
pekna prace,....

lObOtomI

Naposledy upravil lobotomi 15-06-2004 v 11:28 AM

Old Post 15-06-2004 v 11:22 AM
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

1. The wall - po zhliadnutí filmu Pink Floyd- The wall, staré tuším 3 roky

2. Týpek s motýlikom na hlave

3. Fuck - ešte z obdobia na strednej škole spred asi piatich rokov

4. tiež nieco inšpirované Pink Floyd-om (podľa bookletu Division bell)

Tajomstvo voňavého šatníka

Old Post 17-06-2004 v 00:18 AM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Příspěvek č. 298

2 LuB

dobry veci,,... kdyz tak priloz, rad se podivam

lObOtomI

Old Post 17-06-2004 v 09:19 AM
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

lobotomi: Dík, aj tvoje sú velice zaujímavé, dobré halušky...
Neskor ešte naskenujem a priložím ďalšie, ale niektoré obrázky mám ešte pár stránok predtým (tuším okolo 17, 18 str.)
-oprava str. 16,17

Old Post 17-06-2004 v 09:57 AM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Příspěvek č. 300

Niečo z mojich mat-fyzáckych čias... vytrhnuté zo zošita, nuda na cviku

Old Post 18-06-2004 v 11:04 AM
LuB
Stálý Člen

Příspěvek č. 301

A ešte čosi

Old Post 18-06-2004 v 11:06 AM
lobotomi
Stálý Člen

Příspěvek č. 302

....docela se to tu rozjelo, zkouknul jsem ted vsechny veci. Trosku priostrime,... do ted nechapu, kde me napadlo, ze nakreslim zrovna tohle...

lObOtomI

Old Post 21-06-2004 v 08:11 AM
lobotomi
Stálý Člen

Příspěvek č. 303

....zrovna jsem v praci neco dodelal, potreboval bych to pojmenovat. Co myslite?

lObOtomI

Naposledy upravil lobotomi 23-06-2004 v 14:33 PM

Old Post 23-06-2004 v 11:31 AM
moloko17
Nový Člen

Karma uživatele moloko17 - 0% Pěstitelská

Nuda na praxi Příspěvek č. 304

Tohle jsem kreslil na praxi kdyz jsem se nudil.

Old Post 11-07-2004 v 21:11 PM
moloko17 je offline   Profil uživatele moloko17   Find more posts by moloko17   Foto galerie člena moloko17   Click here to Send moloko17 a Private Message   Add moloko17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás