Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejdriv jsem se ucil na prijimacky (VS) jeste v dobe, kdy jsem se nejvic vyhejbal vojne....
jeden priklad jsem nemohl dotahnout do konce, kdyz jsem dostal napad - zhulit se, jako ze do toho prikladu vic proniknu.
.
.
.
.
.
neproniknul, ale stalo se tohle
po rotaci jsem tam nasel dalsi dva charaktery,... puvodne to mel byt navrh pro jednu typku na panev,...
sou to takovy (moje ) cmaranice v kamoshove sesite na tema na jsem.cz, Spanelska vesnice.... chtel sem to v corelu trochu poupravit, ale jelikoz je otec kokot tak sem to vzdal... jinac jen tak halabala cmarance...
znate z psychologie termin Stav proudeni?
To je ten nejvetsi mazec, ktery se da na kresleni zazit, v priloze je vec, kterou jsem vubec neplanoval, a za pet minut to lezelo predemnou hotovy, ani jsem nevedel jak>
Bohuzel, neumim kresli zrovna vesely veci, takze zase pesimie na tema zniceni jedne civilizace-kultury v symbolech...
podobne zkusenosti?
...jen muzu dodat, ze tenhle stav se mi dostavuje tak trikrat do roka,... shit.
2lister
na skolnich sesitech (lavicich) jsem zacinal, pak prisly tabule, po vyucku jsme se z kamosem zdrzeli, nabehli nekomu do tridy a slo se na vec. Z ty doby (mel by tam byt videt rok) mam svoje prvni veci, takze zraly az dozraly v OLDskul, teda aspon pro me....
lobotomi: Dík, aj tvoje sú velice zaujímavé, dobré halušky...
Neskor ešte naskenujem a priložím ďalšie, ale niektoré obrázky mám ešte pár stránok predtým (tuším okolo 17, 18 str.)
-oprava str. 16,17