Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosim vas muzete mi nekdo poradit co je to s myma kyti? Listy my zacinaji od kraju zoubku zloutnout a misty se objevuji i male zlutohnede flicky. Substrat je predhnojeny.vyrobce na obalu udava ph 5-7 N 150-400mg/l P 80-250mg/l a K 250-600 mg/l muze to byt tim substratem ze ma moc hnojiv? Nebo me napadlo ze by to mohlo byt spaleno svetlem, svitim 250tkou na plochu 70*50 ale to bych podle me vyloucil protoze zloutnou od spod.
Tedka mam taky ten samy problem se zloutnutim novych listu. Zacal ale az kdyz jsem nasadil ze 4kilaMH 6kiloHPS. pHckem nebo nedostatkem prvku to asi nebude, dyt ve hnojivech je vsech prvku dost. Zvedl jsem lampu o 10cm. Uvidim za par dni co se bude dit.
Problém z příspěvku 135 vyřešen ale jen z části. Začíná se to zhoršovat. Oranžové tečky se začínají rozšiřovat a začínají žloutnout listy. Nevím si rady.
Jedná se o přebytek vápnáku. Laboratorní rozbor ukázal nadmíru vápnáku v odpadní vodě. Zajímalo by mě, jak lze toto redukovat. DOufám že nějaký způsob existuje. Zkuste prosím napsat své nápady. Díky
Taky bych souhlasil stím že jim chybí voda. Toto se mi stalo taky, když jsem zasadil nedostatečně prokořeněný řízek a začal na něj svítit hned plnou palbu. Možná to chce zvednout lampu co nejvýš, nebo nějak jinak snížit teplotu a zvýšit vlhkost
vcera jsem to prolil s hnojkama tak uvidime jak se jim bude darit ted jeste zajdu koupit nejaky vitaminy tak se uvidi snad se mi z toho chudery vzpamatujou
Nemyslím si že je to vitamínama něbo nějakým nedostatkem hnojiva. S hnojením bych to nepřeháněl když je taková malá. spíš jí udělej opravdu vlhkčí prostředí. Třeba nějaký sáček okolo ní omotej nebo jestli máš zvlhčovačku, tak přidej výkonu. Určitě je to slabá vlhkost nakombinovaná možná s horkem a lampou, která je moc nízko
je to mozny protoze vypadavala zvlhcovacka a obcas to skocilo k 40% ted uz je jina a porizenej klipsnak na ofuk vlhkost jsem zvysil na 80%a mam postrikat listy phyt-aminem ted jsem to dovezl a jeste jsem poridil BIO RHIZOTONIC od BioCanna
to je uplně fuck jaká je vlhkost....to vidíš sám že to vadne..pokud byl ok řízek s kořeny a nepoškodil si je při přesazování je to normální...trvá chvilku než se chytne...holt jiný prostředí.normálně bych to zalil...někdo přiklopí PETflaškou a musí se chytit...nevím jestli jedeš kokos ale asi jo páč bys tam asi nelil ze startu hnojiva
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-