Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejradsi sleduju TV a připadá mi že bych moh dělat profi kritika protože vidim každou chybičku ale zatim každou věc na kterou sem koukal nenávidim třeba ranč u zelené sedmy a nebo 3 mušketýři . jináč se my střídaj stavy introvertní a extrovertní prostě asi podle nálady no.. a navíc mám supper moc autosugesce prostě si řeknu ted bych moh mít takovejhle stav a v tu ránu ho mám
Tak já když se zhulim tak sem většinou taká zamyšlená...Všici si myslí že sem unavená a že bych spala, ale já vůbec nespím, taky se bojím že se ztrapním a myslím pořád abych něco neudělala špatně...když někdo něco řekne vztahuju si to na sebe..asi sem nějak paranoidní nebo co..jednou, což bylo nejhorší co sem se zatím zhulila sem viděla jak mě někdo znásilňuje, prostě úlně horor...Když sem s hulením začínala smála jsem se...ted už moc ne...docela závidím těm co se smějou, ale třeba to ještě časem přijde:-D...Myslím že u mě záleží na společnosti...Když koukám na film tak to vůůůbec,ale vůbec nechápu:-D...ale zase když poslouchám písničky úpně je prožívám...:-D
Původní příspěvek od MadEGG 2marry: prestan tak na mesic az na 3 hulit a pak se zase budes smat. a hul sativy ne indiky.. po tech se spis zasmejes
Tak to asi těžko anežko!
Přestal jsem na půl roku hulit,ze dne na den a až jsem zase začal, tak se to více-méně vrátilo do původního stavu, když jsem hulíval.
A žádný pak se zase budeš smát se nekonalo.
Tohle konstatování je celkem nepravdivé! Pohledem mýma očima a subjektivním názorem mého mozku!
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
2herbsman: tak to ses asi nejakej divnej a nebo hulis indiky. Jako je jasny, ze se to casem vrati zase do normalu. ALe jak uz proste nebude telo na THC zvykly, tak tech prnich par zahulu po delsi pauze je peknej odvaz.. sam jsem si to takhle vyzkousel uz mnohokrat. Nejsem zadnej zelenac Po delsi pauze uz jsem hulival jenom tak jeden krat do tydne a vyhledaval jsem sativy a rezal jsem se casto tak, jak kdybych hulil poprvi v zivote. Ale tak je mozny, ze to na tebe pusobi jinak. Nvm, neni muj pripad
hehe pred tydnem jsem si po 11 mesicich zahulil, bylo to docela krusny, strasne se mi uvolnily svaly a ja mel co delat s koordinaci, musel na me bejt moc peknej pohled :-))
ja sa strasne bojiim, ale iba ked som medzi urcitimi ludmi, lebo som utlejsej postavy a bojim sa takych tych namakanych chlapov, bojim sa ze si vsimnu ze som sfajceny a zbiju ma a nedaj boze ked je ich viac, raz sa mi stalo ze som sa s takimi troma stretol v ulicke v tescu a racej som sa otocil a isiel inou ulickou,
U mňa je to tak, že si najradšej zahúlim s jedným človekom, alebo ešte radšej sám niekde v prírode, sedieť si len tak na lúke za pekného počasia a čítať si knihu, prípadne ulietavať na hudbe alebo zvukoch prírody - nie je nič krajšie Keď húlim s viac ľudmi, zdá sa mi ako keby kecám nasilu, ale aj tak je vždy sranda , i keď už to nie je, čo to bývalo. Ganju berem, nie z toho konzumného hľadiska, ale skôr ako prostriedok na ujasnenie myšlienok + niečo čo vás bližšie približuje k prírode a má tiež vplyv na to, že už netúžite po materiálnych veciach, ktoré vám dožičia iba krátkodobé šťastie. Mám rád túto bylinu, ale najradšej sám...
People fear death even more than pain.It's strange that they fear death.Life hurts a lot more than death.At the point of death, pain is over... /J.Morrison/
Záleží na modelu obvykle hulíme v partě takže vysmátost. Když si dám sám tak je to dost jiný a skoro bych řek že horší. Důležitý je podle mě pohodový prostředí ne jako třeba ráno před školou což mají někteří kámoši ve zvyku.