Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sopka Zdravím, já mám momentálně špatný skušenosti,poslal jsem 4.2 cenný psaní do DP,po měsíci jim prý nic nedošlo,požádal jsem na poště o reklamaci,za týden mě potvrdily že si to adresát převzal 9.2,psal jsem jim znovu-odpověd-v Holandské poště se taková zásilka neoběvila.Česká pošta prý není povinná mi předat papír s podpisem od DP abych věděl kdo to převzal-volal jsem až na ústředí do Prahy.Kdo má ted pravdu?
Zdar, mne sa to isté stalo pred pár rokmi.. Neviem ako presne funguje ČP, ale ak si to posielal ako poistenú obálku na pošte ti musia dať potvrdenie kto to prijal. Tiež sa im to najskôr nechcelo riešiť, vraj pošta musí čakať mesiac či sa to niekde nenájde, až potom môžu vydávať takéto potvrdenia, tak som tam prišiel o mesiac, vytlačili prefotili potvrdenie o prevzatí, hneď som to poslal do DP a o týždeň som mal zrno s ospravedlnením že nevedia kde sa stala chyba doma.
Chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s objednávaním semien z Grower.sk? Mám na mysli to, že keď si objednám napríklad Tajga alebo Tundra, že mi proste Tajga alebo Tundra príde... Pretože napríklad na dutch-passion stoja obe (10ks fem.) 80 €... Na Groweri obe stoja (10ks fem.) 75 €. Máte teda nejakú skúsenosť?
takze dnes mi akurat dorazila zasielka z Grower.sk objednaval som klasicky cez stranku po registracii 5ks fem. Durban poison a 5ks Orange bud samozrejme ze od Dutch passion, phy-tamin 100ml a PH indikatory...
Bolo to v stredu vecer 19.5.10 vo stvrtok mi prisla mail, ze to registruju a podvecer prisiel mail ze je to odoslane .... takze najvecia spokojnost
balenie bolo seriozne v obalke a z nutornej strane bola este bublinkava a semiacka boli v dalsej takej istej ale mensej samozrejme takze sa im nemohlo absolutne nic stat
Původní příspěvek od crowe1 takze dnes mi akurat dorazila zasielka z Grower.sk objednaval som klasicky cez stranku po registracii 5ks fem. Durban poison a 5ks Orange bud samozrejme ze od Dutch passion, phy-tamin 100ml a PH indikatory...
Bolo to v stredu vecer 19.5.10 vo stvrtok mi prisla mail, ze to registruju a podvecer prisiel mail ze je to odoslane .... takze najvecia spokojnost
balenie bolo seriozne v obalke a z nutornej strane bola este bublinkava a semiacka boli v dalsej takej istej ale mensej samozrejme takze sa im nemohlo absolutne nic stat
Zdravím,chtěl bych se na něco zeptat dneska sem udělal objednávku u Seedboutique, když sem jí dokončil a znovu se podíval na vybranej produkt tak byl Out Of Stock to doufám znamená že jsem koupil poslední balení a počítají se mnou? Nemám snimi žádnou skušenost a nerad bych posílal peníze na něco co už nemají!
nechci zakládat nové vlákno tak to píšu sem.
Chci si objednat od http://www.dutch-passion.nl/
fem. semínka Durban Poison 10 kusů a tu novou nakvétačku autoExtrem 7 kusů.
Celkově to vychází na 130E.
Stačil by mi někdo, kdo by do toho šel na půl protože to stejnak všechno nevysadím.
Ještě uvažuju o Kannabii, tak kdyby se chtěl náhodou někdo přidat, nebo něco doobjednat dejte mi vědět.
více v PM.
zdar whiskey
Durban Poison se prodávaj i po pěti kusech. Automaty jsou na outdoor, takže na to máš zatím čas a nebo to chceš na indoor, což se, mám pocit, nedoporučuje.
Pěstu čest.
Původní příspěvek od Connoisseur zdar whiskey
Durban Poison se prodávaj i po pěti kusech. Automaty jsou na outdoor, takže na to máš zatím čas a nebo to chceš na indoor, což se, mám pocit, nedoporučuje.
Pěstu čest.
Radši jich vezmu víc za lepší cenu.
Vše jde na out jaro je tu hned a taky než se tady s někým domluvím taky chvílu trvá...
Objednal jsem ze seed-bank.cz a semínka jsem měl doma druhej den (:
super akce 2+1 je vlastně 33% sleva, to jinde nemaj a kvalita super.
19 z 20ti klíčí do 48h
Neviem konkrétne či sa to tu preberalo ale aký máte názor na túto stránku,minulý rok som objednával odtial semenaShaman a ak mam pravdu povedať bolo to tip top 👌