Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vyjel jsem do Prahy navštívit kamarády a při té příležitosti jsem nakupoval hnojiva.
V Bauhausu na Pankráci jsem zakoupil Wuxal super a OBM. ten mne udivil svojí šílenou koncentrací fosforu a cenou 42 kč kurva to je pohoda-zkusím to na 1 kytce a uvidím. Při placení jsem se otočil doleva a uviděl jsem něco, co mi vyrazilo dech. No jo o tel. číslo už jsem se bál zeptat. Kdo ho zná, dejte mi do Pm zprávu.
ano tento titul si zajisté Bořivojova 95 zaslouží. Vždyť to byli oni průkopníci tohoto byznysu u nás.Dnes je growshop v každém větším městě. Při návštěvě Prahy jsem neodolal a navštívil tyto prostory. Bohužel neprodávaj nic od mých milovaných Bio Bizz. Co se dá dělat
Nicméně s prázdnou jsem neodešel:
100 ml phytaminu se hodí vždy
AH mne udivilo svojí prací s Final Solution tedy rozhodl jsem se vyzkoušet další přípravek-Growth/Bloom excellator....
na Bořivojovce je sympatické, že zapůjčí vaporizér na zkoušku za zálohu....zkuste sami
prosím Matrixi rozepiš se tady trochu o Ah-vzpomínám si na jarní rozhovor
bohužel mi spadl fotoaparát ze stativu-je konec fotografování na nějakou dobu.....................................jsem nešťastný
stávám se podobným osobě na obrázku
bez finančních prostředků odkázán na šmejdy fotáky
no snad ho ještě opraví...
Noooo, tak tomu rikam zahradka.
Ses zrejme predurcenej ke kytkopesteni, kazdopadne to se jentak nevidi. Mas vychytany mista s hromadou slunicka a to ze ti nekdo neco capne, s tim nejde asi nic delat. I houbari sou nekdy svine. Je jich sice obrovska skoda, ale to co ti roste dal je donebevolajici
to el_castillo:
zas tak moc slunce nemám-je to ale vždy aspoň 3 hodiny přímého slunce a to stačí
nemaje foťák, jsem jak bez ruky
vše strašně rychle dokvítá a nestačím jezdit na místa a ošetřovat květiny-každý den je to několik hodin-[ gross končí kdopak si na tu loutku vzpomene za 10 let?]
* je extremně plesnivo
plíseň jako všechno v přírodě má i pozitivní účinky-je možno huliti a kytky jsou silnější -co tě nezabije to tě posílí-
*postupně se sklízí-další hodiny přebírání a odrbávání listů-ted už jen čekat na kouřový signály
*foto je z 8/9/2005
dnes jsem tu kytku z kopřivového hájemství vytrhl i s kořeny a sušíme...je to hempstar x špaňalsko-podle paliček to jde krásně určit
bohužel jsem bez 3 oka-oprava objektivu 4 000 kč a až za měsíc...je mi to moc líto ale s fotkami je konec-
tahle mazar x špaňalsko je kytička nepřetržitě kvetoucí od začátku května-spodní šlahouny jsou pomalu přezrálé..a nahoře stále vypadá jako by měla 3 týdny před sebou
ořezal jsem spodní šlahouny-je toho tak 20 g a nechal horní stožár........
opět 3 týdny pomalého sušení
Tak na toto nemam slow...ozajstny milownik prirody so swojimy kamaratmy ktori ticho nacuvaju jeho hlasu a plnia jeho prikazy..
Biele a mega welke palice...teda prikazy splnene do bodky
vratme se na začátek příspěvek č.6 tohoto threadu
z odpadkového koše byly květinky přestěhovány na místečko krásně prohnojené plagronama, bionovama, biobizzama, kravincema, výluhem z listů ganji ..........vivat venušan
jojo dnes jsou to pěkné obludy- 3 boggle gum a 1 zakrnělá mazar x španalsko
co dodat.....................bravo
*foto jsou pouhé výřezy kvůli anonymitě venušana ...jsou na ní bg, bg x egypt na 1 fotce, na druhé i jiné traviny z venuše ...změna avatara: stávám se medvídkem
zakoupil jsem si lampičku na maminky parametry
výrobce firma BioGreen
lampa Lumino 15 w
modely>KC33xSuperskunk, BigBudxSS, AuroraindicaxAfghan dík gangster za genetiku
dík phillipz za zapůjčení fotáků
pod lampičku přistály další genetiky..
*1 foto z těchto rostlin vzaty spodní šlahounky...díky hastrmane sairajte
*2 foto vpravo jsou vidět nové slečinky-zatím pouze šlahounky v stimulaxu píchnutý do země+rozdrcenná durmanová semena / homeopatický přístup k léčení psychotických stavů/ ...dnes dostaly i jména: Bohnice 31, Jihlava 2
Máš to krásné, k+ tě nemůže minout. Jinak jak jsi na tom s plísní? A co je to za model ta Venuše? Tak máš pojmenovaný nějaký svůj noname? A ten je zasazený taky v květináči nebo ve volné půdě? Je fakt super. M.
to madatuk: píšeš k+ tě nemine
proč mi to píšeš, když to potom ani neuděláš...podle dat tvých příspěvků jsi mé příspěvky přečetl a odpověděl během dvou minut
fuck you nic ti neřeknu, je to totiž napsaný