Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam najradsej vodnika(vodne bongo) ale tak tiez som toho nazoru ze joionty su minimalne rovnako dobre az nato ze sa pri ich vyrobe spotrebuje vela materialu a to si ja nemozem dovolit(kupujem este nemam vlastnu urodu)....
Ja sem taky pro NOD!!!SČekujte Ten RUSKý KýBL
DOcela haluzová věcička
dáte si prda a nastane takové zakašlání jaké ste ještě nezažily!!!prostě půlhodinový kašel strašné vybuchy kašle atd...Prostě mazec Věcička!!!5litrů kýbl ale tak hustý dým to sem jestě nežral!!!
V blízké době vám sem dám 4 šlauchovů vodňaču
z 20L Kanystru a Finské Lázně+Nataša
Ani newím proč to hulím???
ale chci to hulit!!!
a mám to moc rád!!!
doma len kýbel , vonku šlukovka , minule mi kamoš ubalil Boba , obrovský joint , sám som ho vyfajčil a myslel som , že zomriem ...studený pot ...kýblov za den asi 6-12 dla potreby...
Původní příspěvek od jjaman doma len kýbel , vonku šlukovka , minule mi kamoš ubalil Boba , obrovský joint , sám som ho vyfajčil a myslel som , že zomriem ...studený pot ...kýblov za den asi 6-12 dla potreby...
no tak ja kdybych ti natahl jeden kybl tak budeš tak mrtvý že bys ani chodit nemohl
---->
ale chci to hulit!!!
a mám to moc rád!!!
asi mesiac s kamošmy , prebehli sme celý ostrov , čo sa stihlo...veget, všade hrá ska , ludia vonku peču na ulici kurence , su velmi priatelský , belochov je tam strašne málo , my sme boli pre nich atrakcia , ale aj v Mexicu sme boli gringos....
letenky su drahé , neviem už ..asi 35 litrov na jamajku , Mexico asi 27 , Kolumbia , Venezuela 26, teraz su asi drahšie , išli hore príplatky , na mesiac ked sa uskromníš tak 1500 usd stačí , v Mexiku bohate , tam je lacnejšie ako u nás , jointy lacné , 10 g stojí 10 usd...najlacnejšie boli vo Venezuely a v keni , na Jamajke zadarmo , prípadne si vypýtal cigaretu---
35lirů slovenských???
to je dost i na české
ale tak třeba příští rok prodá se hodně G.???
a mozná jo!!!Ta jamaika musela byt krutá!!!
to musely být skuny jak prase!!!
ale chci to hulit!!!
a mám to moc rád!!!
Původní příspěvek od jjaman letenky su drahé , neviem už ..asi 35 litrov na jamajku , Mexico asi 27 , Kolumbia , Venezuela 26, teraz su asi drahšie , išli hore príplatky , na mesiac ked sa uskromníš tak 1500 usd stačí , v Mexiku bohate , tam je lacnejšie ako u nás , jointy lacné , 10 g stojí 10 usd...najlacnejšie boli vo Venezuely a v keni , na Jamajke zadarmo , prípadne si vypýtal cigaretu---
Omnihash nebud kokot...načo si vymýšlať ...v novembri som mal štyridsiaty let...vždy spíme v hotely a stravujeme sa v reštauráciach, hotel na osobu je asi 150-200sk , to nemáme ani na doma ani v Cechách, len EU je skurvene drahá , inde sa dá bežne za 80-100 tisíc sk si vonku mesiac a užívaš si , ale dá sa ja za menej, na Mexico ti stačí na den 500 sk , hotel + 3 krát strava v reštaurácii, Jamajka je drahšia, ale uplne iná ,to hovorím o indivindi cestách , letenka to predraží...prenajmeš si tam auto a pobeháš čo sa dá, kurva vo Venezuely stál liter benzínu 1,2 sk ....
Ja jsem si docela oblibil takovou fajfku s uhlikovym filtrem co mi kamos prines z Nemecka. Fakt vychytana vec, huleni neskrabe, clovek fakt nema pocit ze je to takovej napor na plice jako pri pouziti jine inhalace. A pritom je to porad chutove ono, coz neni treba pripad vaporizeru. Hulim uz pres deset let a tohle mi prijde opravdu nejlepsi kompromis chuti a zdravi. Hulbe zdar http://www.smart-smoking.de/