Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej ludia... ja som síce Anarchysta a vládu mám na háku ale... hmm... nechcete sa náhodou dať dokopy 150 a založiť si poriadnu stranu s poriadnou propagáciou...??? (len treba nato v tejto skurwenej dobe cash, keby bol spravím si to aj ja...) je tu niekto čo má nejaký ten milión , 2,3,5,10 naviac???
Ten kto robí zo seba zviera oberá sa o bolesť z toho že je človekom. Dr. Johnsson
Původní příspěvek od MastaHBlastaH legalizacia na slovensku je otazkou casu,tak ako je to vsade inde,staci ked sa do parlamentu dostanu ludia nasej generacie a veci sa zacnu menit.... Tak ako pisal dStanly,oplati sa odtialto cim skor odist,lebo zmeny budu prichadzat az za dlhu dobu....
..mudro hovoris, az mi je to divnô.. and peace
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
"...je lepšie nechať ľudom nejakú jednoduchú drogu, ožratý dementný alkoholik čumiaci v krčme do steny predstavuje pre systém nulové nebezpečenstvo no spoľahlivú pracovnú silu. Ako osol."
"Že ujo policajt alebo teta hlásateľka v správach povie že áno deti, drogy sú zlé. Prečo ? Lebo sú zlé. A potom vidí, ako ujo prezident sa stretol s druhým ujom prezidentom a pripíjajú si navzájom vodkou a whisky. A potom sa začnú športové správy a dieťa vidí že všetky ligy a mužstvá sú oficiálne sponzorované tými, čo predávajú drogu. Ich rodičia pijú alkohol pri každej možnej príležitosti. A fajčia krabičku denne."
2: ...som anarchista....
stranu??? si robis srandu ne... pokial viem taq existovala strana LIST.. mala aj svoje stranky.. no uz ani neviem ci to este funguje... tu sa ludia nedokopu ani k pidiplagatikom alebo ani k nalepkam... atd,..
inaq ono to je trosku aj na tej "verejnosti" mam pocit, ze tie informacie presakuju na povrch a hovorit sa o nich bude.. ci to niekto chce, ci nechce..
Kazdym rokom pribuda konzumentov a pestovatelov... taq go go go..
PS planujem polepit par nalepiek s textom
MARIHUANA
ZABIJA
agresivitu
EDIT: znie to trosku cudne.. no aspon sa to dostane ludom do hlav
PPS.. par odkazov co podla mna presiakli na povrch
stranu??? si robis srandu ne... pokial viem taq existovala strana LIST.. mala aj svoje stranky.. no uz ani neviem ci to este funguje... tu sa ludia nedokopu ani k pidiplagatikom alebo ani k nalepkam... atd,..
PS planujem polepit par nalepiek s textom
MARIHUANA
ZABIJA
agresivitu
al;ebo daco taqe.
nieje nahodou propagacia omamnych latok zakazana zakonom? Je dost tazke apelovat na spolocnost,ked je to zakzane robit efektivnou formou...
mastablastaH: šhak aj petovanie je zakazané a čo keď nalepiš jednu nalepku si myslim že sa svet nezblazni ja lepim list a cez stred je napisané www.gafor.host.sk a 100% ten čo chce tak si to prečita a ten čo nekce tak sa na to ....(asi 98% staršich ľudí na to sere) sprav si aspoň jednu nalepku a daj ju na najviac navštevované misto v tvojom okoli a pozeraj sa že čo sa bude diať ostaneš prekvapený tak ako ja_!
V boji proti prohibicii su nalepky bezmocne,ale aspon ukazaju ostatnym hulicom,ze je tu niekto,kto rozmysla ako oni.Skoda,ze nemame moznost,aby sa sirsej verejnosti dostali pravdive informacie o marihuane,na zaklade ktorych by si mohli utvorit vlastny nazor..
Původní příspěvek od MastaHBlastaH V boji proti prohibicii su nalepky bezmocne,ale aspon ukazaju ostatnym hulicom,ze je tu niekto,kto rozmysla ako oni.Skoda,ze nemame moznost,aby sa sirsej verejnosti dostali pravdive informacie o marihuane,na zaklade ktorych by si mohli utvorit vlastny nazor..
myslis, ze sa k sirsej verejnosti dostanu pravdive informacie.. akoze... nikto nic... vsetci budeme cusat.. a zrazu pride naky konopny jezis a kazdeho osvieti.....
citace:
Původní příspěvek od MastaHBlastaH
nieje nahodou propagacia omamnych latok zakazana zakonom? Je dost tazke apelovat na spolocnost,ked je to zakzane robit efektivnou formou...
Aka propagacia... myslis ten textik??? alebo co.. nerozumiem???
citace:
Původní příspěvek od Dr*Skunk mastablastaH: šhak aj petovanie je zakazané a čo keď nalepiš jednu nalepku si myslim že sa svet nezblazni ja lepim list a cez stred je napisané www.gafor.host.sk a 100% ten čo chce tak si to prečita a ten čo nekce tak sa na to ....(asi 98% staršich ľudí na to sere) sprav si aspoň jednu nalepku a daj ju na najviac navštevované misto v tvojom okoli a pozeraj sa že čo sa bude diať ostaneš prekvapený tak ako ja_!
fpodstate mi len ide o to aby, sa ("starsim") ludom ulezalo slovo marihuana v hlave, a aby si uvedomili.. ze to nieje len BU bU bu bu STRASIAk , ale je to normalna sucast sveta ktora je vsade okolo nich, a nie je to len zalezitost party narkomanov v nakom zavsivavenom doupjeti, kde sa po zemi valaju pouzite striekacy a mrtve novorodeniatka...
spsemi..... nicvzlom
mozno prave kladieme zakledne kamene nasej ziarivej buducnosti
ak niekto spravi kvalitnu stickeru sem s nou..ja by som sa urcite pridal s propagaciou v BA
mozno nieco kreativne sa pokusim aj ja vymysliet ak nebudem lenivy...
2Spsemi: tym,ze je propagacia omamnych latok trestna,je nemozne zalozit obcianske zdruzenie na boj za legalizaciu marihuany....Zmenu v legislative ako obcania vlastne nemozeme urobit,najvhodnejsim riesinm je prestahovat sa do krajiny,ktora ma tolerantnejsi postoj voci marihuane.
2Jurasek:do tej stickery by som isiel,pozeral som nejake na inspiraciu a najviac sa mi paci ta,ktoru prikladam k prispevku
Naposledy upravil MastaHBlastaH 03-04-2007 v 21:39 PM
propagacia je trestna? a co potom setky tie plagaty tricka obrazky knizky casopisy nalepky hrnceky ciapky prstene nausnice atd s motivom marihuany? vznik obcianskeho zdruzenia je prvy krok k rieseniu problemu
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Původní příspěvek od HeRB propagacia je trestna? a co potom setky tie plagaty tricka obrazky knizky casopisy nalepky hrnceky ciapky prstene nausnice atd s motivom marihuany? vznik obcianskeho zdruzenia je prvy krok k rieseniu problemu
Propagacia fajcenia marihuany ako drogy je trestna... Privesky,tricka a pod. priamo nepodoporuju fajcenie,preto su legalne. Obcianske zdrzuenie vie urobit vela pre vyuzite konopy,ale s postojom zakona voci marihuane ako hulivu nespravi nic.
je nas 5 čo to tu tiešia a nevieme sa o to postarať aby či už to pomôže alebo nie tie nalepky lepiť aspon pre dobrý pocit spravte niekto dobrú nalepku a naj by bolo tlačiť všecky rovnaké
MastaHBlastaH:
Obcianske zdruzenie samo o sebe nemoze zmenit legislativu ale jeho funkcia je taka, aby ludia pochopili ze sa tu nieco deje a ze nejde len o par fetakov, ale ze je to celospolocensky problem, ktory dosiahol take rozmery ze sa to tyka vsetkych a preto vzniklo toto zdruzenie, ktore bude davat stimuly a podnety autoritam. A potom sa uz tento problem bude musiet riesit. Snad aj pozitivnymi legislativnymi zmenami.
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
2HeRB:Na slovensku je hlavne problem,ze politici a mafia maju prospech zo sucasneho stavu veci.Ja osobne si myslim,ze politici su plateni mafiou na to,aby presadzovali represiu voci marihuane a tym vytvaraju priestor pre cierny trh. Zufala situacia.
Co sa tyka nalepiek,tak si myslim,ze obcianske zdruzenie by bolo vhodne hlavne kvoli nim,mohli by sme odvadzat 2percenta dani,z ktorich by sa dalo financovat tlacenie nalepiek a plagatov.