Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains

Mam teda na tebe pak otazku.
Kdyz das zalivku , treba PH 7 a musi si to ten substrat teda jeste vyrovnavat na 6,2 (jelikoz light-mix ma PH 6,2) jak pises , coz je o 0,8 stupne rozdil coz je 8x zasaditejsi nez 6,2, nebo 5x zasaditejsi nez 6,5.
Domnivas ze to kytkam dela dobre , kdyz musi jeste cekat nez si to ten susbtrat srovna ? Preci jen v tom okamziku zalivky korinky maji styk s 5x zasaditejsim roztokem nez je idealni. Neni lepsi davat stale stejnou hodnotu , proste tu idealni , coz je 6,5 ?

Me nevadi srovnat PH na 6,5 , prace na 3 min , kdyz je to pro ne idelani PH..
Chapu do PH 7 je jeste v jaksi "norme".

Jenomze to je prave to "kouzlo" biobizzu.
Ja tam 7 nedam, kdyz sem to jeste meril tak biobizz mi to vzdy stahnul na cca 6,2 - 6,4 coz je podle me okej. Ze by stesti na vodu?

Ted jedu coco+wormhumus+trochu hliny a funguje to taky paradne. A jo i do kyblu hnojky odlejvam od oka, je to furt stejny, stejna odmerka, tak se zhruba trefis a +/- 1ml v deseti litrech si myslim nehraje takovou roli.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 25-07-2019 v 22:53 PM

Old Post 25-07-2019 v 22:24 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 274

crazyben - Ja tech 7 uvadel jako priklad , protoze tak jsem to pochopil podle toho co jste s Pitrem oba napsali do jineho vlakna . Tak to totiz od vas opravdu vyznelo ...." liju Biobizz podle oka, jednou PH 7, jedno 6, jednou 5,8 "

Dobre , reknu ted primo aktualni stav...
Daval jsem pred tim 0,4 grow 0,3 bloom na litr zalivky.
Vcera uz jsem dal 0,5 grow a 0,4 bloom a PH bylo 7,4 tak jsem to preci musel snizit az budu davat 2-3 ml na litr taky , me to stahne ten Biobizz na PH 6,5.
Kdyz pak v pozdnim kvetu davam 4 ml tak se to snizi az na PH 6 , to samozrejme taky neresim ... mezi PH 6 a PH 6,7 je jeste v norme.

Jak napsal Subatomic 6,9 tak to uz je samozrejme prilis kysely a zvednul bych nad tech 6 ale pod PH 6 jsem se nikdy nastesti nedostal.

Ted pristi zalivku uvazuju o zvyseni na 0,8 ml grow a 0,5 ml bloom na litr zalivky.
Proste , mel jsem na mysli ze tu zalivku snizuju jen ted , kdyz tam davam po hodne malych davkach teprve jen 2x sem pridaval Biobizz , uz me rozumis?
Ja uz jsem te pochopil , proste to delas priblizne stejne, taky neresis 6-6,7.

Akorat ja to davam ted do vicka Bibizzu a pak strikacku nasaju hnojky a striknu obsah do kanystru ze zalivkou. Nemam odmerku ale tu bych mohl pouzit az kdyz budu hnojit vic. Ted musim jeste odmerovat.

Takze si mel upresnit.
Napsat neco jako.... PH zalivky v rozmezi 6,2-6,4 neresim.( 6-6,7)
To bych chapal. Do hlavy , co ma namysli nikomu nevidim.

Old Post 26-07-2019 v 06:14 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 275

6 DEN 12/12

Old Post 26-07-2019 v 10:28 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

jo mas pravdu, zhruba to tak delam... ale uprimne opravdu nevim kolik presne, jsou to cisla co jsem mel v hlave kdyz jsem meril.

Merim jen kdyz vidim ze je neco spatne, ale normalne si me nahlodal a pristi kolo si to zmerim. Ted sem na konci a uz leju jen vodu (tu imho upravuju).

Ty mas lightmix nebo allmix? Se mi zda docela malo 0,8ml a 0,5ml /l

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 26-07-2019 v 10:43 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 277

Mam tam Light-mix - davam sice malo ale kazdou zalivku ted zvyssuju , dnes hnojil teprve po treti. . Nechci spalit spicky, kdyz jsem dodrzoval hnojeni dle tabulek tak vzdycky byly spalene.

Ten substrat dodaval ziviny celkem mesic bez hnojeni, bez defcitu.

Old Post 26-07-2019 v 11:34 AM
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Mam tam Light-mix - davam sice malo ale kazdou zalivku ted zvyssuju , dnes hnojil teprve po treti. . Nechci spalit spicky, kdyz jsem dodrzoval hnojeni dle tabulek tak vzdycky byly spalene.

Ten substrat dodaval ziviny celkem mesic bez hnojeni, bez defcitu.

Ahoj všem. Tak to tady tak pročítám- máš to pěkný, kytky vypadají zdravě, jen tak dál!
Jen ji nejde do hlavy jedna věc- když jsem zde začínal s indoorem a prosil sem lidi o pomoc, tak jsi mi radil, že když budu hnojit přesně podle tabulek, tak se mi zaručeně nemůže nic stát. A teď tu píšeš opak...
Neber to jako buzeraci, ale takových věcí bylo i víc- radil si mi, že ocet do organiky nepatří a teď ho sám používáš...tak nevim co si z toho vzít.
Jak už jsem psal během prvního kola- sám sem si přišel během pěstu na to, že hnojit BioBizz přesně podle tabulek je nesmysl, pokud teda nechceš mít kytky přehnojený už během růstu. Jakmile sem tohle sem napsal (do svého vlákna) tak mě tu pár lidí div neukamenovalo...
Ať se daří!

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Freedom is a state of mind

Old Post 26-07-2019 v 11:43 AM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

proč tady furt melete podle tabulek? ty hodnoty sou jen orientační a záleží na podmínkách.. až budete svítit 1000w + super lumen (1200w) a několik takových výbojek, tak to podle tabulek bude.. nehledě taky na genetiku, každá má ráda něco jiného a některé si ve vysokém ec jen chrochtaj. Já se podle tabulek řídím jen abych věděl poměry kolik čeho dát..

Old Post 26-07-2019 v 12:44 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

citace:
Původní příspěvek od V@ly
proč tady furt melete podle tabulek? ty hodnoty sou jen orientační a záleží na podmínkách.. až budete svítit 1000w + super lumen (1200w) a několik takových výbojek, tak to podle tabulek bude.. nehledě taky na genetiku, každá má ráda něco jiného a některé si ve vysokém ec jen chrochtaj. Já se podle tabulek řídím jen abych věděl poměry kolik čeho dát..

Dyť jo, já souhlasím a nikdy sem nic o tabulkách nemlel- teda krom toho, že tabulky jsou jen orientační a řidit se s nima nelze- tak jak píšeš. Měj se!

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Freedom is a state of mind

Old Post 26-07-2019 v 12:46 PM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

jo to nebylo myšleno na tebe, ale celkově.. nechápu, proč se tady furt někdo opírá podle tabulek.. třeba podle advanced nutrient calculatoru se fakt jet nedá, jel sem cca poloviční koncentrace a i tak to bylo moc

Old Post 26-07-2019 v 12:53 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 282

citace:
Původní příspěvek od trisuli

tak jsi mi radil, že když budu hnojit přesně podle tabulek, tak se mi zaručeně nemůže nic stát.

že ocet do organiky nepatří a teď ho sám používáš.
Ať se daří!

Ahoj , rad ti to vysvetlim.

Jel si prvni kolo, ze,....kdyz pojedes orientacne podle tabulek tak dopestujes v pohode . Ja rikam podle tabulek ale vzdy koukat co na to kytky , kazda odruda ma jine naroky na ziviny. Jsou odrudy ktere si proste budou v tech davkach podle tabulek Biobizzu lebedit a pravdepodobne se najde par odrud kterym ty davky stacit nebudou.

A jsou odrudy nenarocne na vyzivu a tem se proste pali spicky kdyz se zacne hnojit uz v druhem tydnu.
Pak take zalezi na zdroji svetla a na podminkach v boxu, vlhkost, co2 a dalsi a dalsi faktory.

Co se tyce toho octa - Ano s tim soushlasim a stojim si za tim.
Ale ty ses me ptal na ocet vseobecne v te dobe me nenapadl jiny nez
lihovy-kvasny a ten by se opravdu nemel do organicky davat.

Pozdeji jsem se dozvedel o octu jablecnem a to je uplne jina liga- bylinky , nez ocet lihovy. V te dobe co si jel prvni kolo tak jsem o jablecnem octu ani nevedel .

Clovek se uci cely zivot.

Taky te samozrejme preji at se ti dari !

Old Post 26-07-2019 v 18:06 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 283

Me zase radil Metracek co se tyce organiky a byl ...je nejaky org. Pan zahradnik.
Tez radil jed podle tabulek a nic moc hroznyho by se nemelo podelat.
A to o tom octu vim od Metracka tez.
Ale taky pravdepodobne mluvil o tom octu lihovem.

O organice sem hltal kazde jeho slovo, jsem zvidavej
Bohuzel tady po sobe vsechno co napsal o organice smazal.
Skoda.

Old Post 26-07-2019 v 18:49 PM
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Co ti to visi v boxu na prvni fotce z prispevku c. 275? To mas nejake teplotni cidlo?

Old Post 27-07-2019 v 10:56 AM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 285

Jesli myslis ten bilej drat tak teplomer , vlhkomer.

Naposledy upravil Madical-Strains 27-07-2019 v 17:03 PM

Old Post 27-07-2019 v 16:46 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 286

10 DEN 12/12

Dnes zalivka - davkovani 1.,5 ml grow , 1,5 ml bloom, 1 ml top-max na 1 litr zalivky.

Dost me trapi me vysoka vlhkost vzdy po zalivce 88% vlhkosti za dva dni klesne na 70%. Asi to delaji ty "skvely" textilni kvetinace ze kterych se to dost rychle odparuje.
Zvysil jsem Prima-klimu na maximum ale s vlhkomerem to ani nehlo.
Jesli to takhle pude dal tak v kvetu me brzy potka plisen a to nemluvim ani o pachovym filtru kterej se brzy oddela.

Budu muset asi od 3 tydne kvetu kvuli te vysoke vlhkosti , mit permanentne otevrenej box z cehoz nejsem teda moc nadsenej.

Jeste se mi zda ze ten nakvet je dost pozadu , mozna kvuli tomu odlistovani.
Preci jen prepinano na kvet v ten den odlisteni a odvetveni.

Old Post 30-07-2019 v 08:58 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

skontroluj si prietok z odťahu či to nemáš zanesené a či máš dostatočný odťah. Je jasné, že tie textilné kvetináče spôsobujú vyššiu vlhkosť. Je to nepomerne vačšia plocha, než klasický kvetináč.
Pokiaľ tú vlhkosť nezrazíš, tak v závere si fakt koleduješ o problém. Ešte to máš krpaté a málo olistené, tým pádom, ak máš 70 percent RVH, tak to začni riešiť už teraz. Hlavne treba zabezpečiť to, aby ten nasávaný vzduch z miestnosti mal optimálnu "suchosť" pokiaľ sa to neodvetrá z toho priestoru, tak to bude ešte horšie.

Old Post 30-07-2019 v 09:08 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

čaues... zase po dlohe době vstoupím do koment sekce se svým "odborným" názorem..
většinu svého zahradnického umu jsem věnoval hydroponii
voda v boxu voda před boxem voda okolo boxu voda všude... když se vyměňuje roztok zvedají se plovoučky.. občas to přeteče někde něco když se vypouští no ... ted k tý vlhkosti

v mém osb boxu je květ okolo 50tého dne .. vlhkost 65-75 je na denním pořádku vůbec se neboj vkhkosti .. to že by měla být někdo okolo 40ti je sice pravda ... ale dej tam pořádný vítr pěkně až se paličky houpou pod náporem .. postarej se o to aby v boxu pořádně cirkuloval vzduch aby nestál a pořád se točil... odtah na max vítr pořádně a v pokoji kde máš box nech pernamentně otevřené okno takhle to mám ja a nevdím jediný známky nemoci nebo plísní se vším se dá nějak bojovat zytečně se stressuješ... a nechápu .. setkal jsem se s tebou už snad před dvěma lety tady na g. a pořád jsou tvoje témata nejvíc obsahlý a přemegamoc dlouhý

bože jak to děláš.. a odjedeš už konečně kolo .. podle toho co jsi nasbíral informace a neuděláš thread delší než 10 stránek od semínka do sklizně... ??
samozřejmě to neber jakože sem ti tu přišel nadávat... velmi křekhké vztahy na groweru a madiho zahrádka je pro mě vždy zdroj pobavení a novinek ze světa organiky od hnojení vlastní chcankou až po upravu ph jablečným octem

at se daří a vlhkosti se neboj ..

Old Post 30-07-2019 v 09:33 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás