Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po filtrování konvici se ph nezmění....a v hydru jsem vodu z konvice nezkoušel....jestli máš v hlíně ph 7 a kytky neprijimaj živiny tak je problém někde jinde a ne v ph...v hlíně mám odjety kola i kde jsem neupravoval ph s organikou a rostlo to úplně normálně....voda 7.6 a po přidání Biobizz ph 7.0...kytkam spíš vadí velké výkyvy ph v jednotlivých zalivkach.....odtok u hliny neřeším.....
tady to nabírá na obrátkách Hele klídek.. další patra se krásně zelenaj a jedu teměř bez defektu... jak sem četl.. co je v hajzlu už se nezachraní ale zase ne všechno se mi chce stříhat. i když je list nemocný tak přeci pořád bude sloužit jako zasoba energie ne ? opravte mě jestlis e mýlím...
Jinak dnes poprvé pozoruji rapidní svěšení listů i se stonky.. jakby si říkala o vodu .. den po zalití ! je pravda že veliký už asi budou sosaat víc
tak mám pocit že holky nemaj co jíst... zkusím tedy experiment... rozdělím je napůl .. jedněm budu davat ted víc jidla druhým mín kterým to prospěje víc
Tak mě čeká První Test !!! 2,1 2017 Příjdou na odečet vody A elektřiny naštěstí pokoj se stanem procházet nebudou a na topení zadný měřák taky nemám takže tenhle byt ideální 2,65 za kWh ... hlídam si spotřebu tak zatím je to Cajk
Zavolej primo odecitaci a muzes se s nim domluvit, ze mu to vyfotis (vodomery a elektromer) a posles mmskou. A nepujdou ani do bytu :-)
A kdyby nee, tak odecitacum je stejne jedno co mas v byte a jakou mas spotrebu. Oni to chtej mit rychle za sebou - jsou placeni od kusu :-)
Pokud se podíváš na ty paldy,tak to je běz a hrůza.Přesně takové paldy jsem měl já a věř tomu,že to není 240g.Je to nehorázna lež!
Pokud udělal 80g tak to bylo hodně.
LinChi uvidíš sám kolik budeš mít.
Na filtru z konvice sem začínal před pěti lety do pokojové hlíny..Jako jde to..Kytky občas hodí tečky na listech ale jde vypěstovat tak 6-7 kytek v malých kochlech..Filtr vydrží tak tři týdny dobře,pak se to už projeví na kytkách.. Stějně tak věřím že jde pěstovat v dobré půdě úplně bez kontroly PH. Stějně tak jako "na zahradě"..
Já mám dobrou zkušenost s vodou ze studánky v lese. PH:6,8 EC:0,38 ale člověk táhá kanystry..
Já mám z kohoutku PH:7,9 EC:0,39 a jedu úplně v poho v hlíně.
Za tři týdny sklízím...
Dafy:ani nemusí nic fotit pokud nebude doma nebo třeba v práci,tak stačí opsat stav na papírek nalepit na dveře a oni si to o píšou.. 😉MMS to už je moc velký luxus 😂😂