Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
The Chemical: Řeknu ti, co bych udělal já. Ty nemocný vršky bych ustřih (stejně se nevzpamatujou), aby pod tím zbyly dvě tři zdravá patra. A pak čekat, jestli se to začne růst. Pokud jim ještě zbyl nějakej potenciál, v novym médiu by se měly rozjét, ikdyž pomalu.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nevi nekdo co to zpusobuje ? deje se to pouze u dvou kousku ( Alegrie a Veneno ) napada me zelezo ale ze by ho meli moc/malo jen dve kdyz je o vsechny starano stejne ?
Zdarec growerstvo, prostě mi není tenhle pěst přáno - po stresu po přesazení přes nedostatek fosforu jsem se dostal to fáze takové : Už kvetu, prosím pomožte !!
čest, s listy se mi děje to, že mi okraje jakoby zhnědnout. Někdy se to udělá třeba i uprostřed listu. Svítím 2x 24w, zalévám 1 týdně a hnojím co 2 týden. Mám problém i se smutnicema, to ale řeším lepovými deskami. Přihodím i foto...
Díky za odpověď, stačí poslat PMkou.
Původní příspěvek od KME čest, s listy se mi děje to, že mi okraje jakoby zhnědnout. Někdy se to udělá třeba i uprostřed listu. Svítím 2x 24w, zalévám 1 týdně a hnojím co 2 týden. Mám problém i se smutnicema, to ale řeším lepovými deskami. Přihodím i foto...
Díky za odpověď, stačí poslat PMkou.
Lepová deska je v případě smutnic použita víceméně jako indikátor. Smutnice samy o sobě rostlinám nijak extra neškodí, samičky ale nakladou do půdy vajíčka a z nich vyrůstají larvy, které se živí kořínky především mladých rostlin a ty následně usychají.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od EnemYD Nevi nekdo co to zpusobuje ? deje se to pouze u dvou kousku ( Alegrie a Veneno ) napada me zelezo ale ze by ho meli moc/malo jen dve kdyz je o vsechny starano stejne ?
Nezapomínejte při jakémkoliv větším problému bývá na vině ph,proto nejni od věci čas od času si zaměřit(zálivka-půda-výtok,,teda pro hlínu)..Co dáš to dostaneš..
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Původní příspěvek od EnemYD Mysak dik za nazor , nevis jak ten nedostatek napravit nebo spis cim ho napravit . PH zalivky mam 6.2 a ph vytoku 5.5 to je asi malo na hlinu co
nooo takovy problem jsem zatim neřesil ale +-3 strany z5 tu nekdo aplikoval nejaky postrik ze železa a mel naopak deficit fosforu..pohledej
jinak to zvedni-PH to je min co muzes udelat zatim pro tu kytku..