Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já jsem nakonec neodolal a zase něco objednal...
Přišlo mi totiž, že můj seznam je dost indikoidní a CBD, tak jsem objednal ještě nějaké sativky:
Copacabana Super Auto - Flash Seeds
Mexican Airlines Auto Feminised - FastBuds Seeds
Stress Killer Auto - RQS (to je zase něco medikamentního)
Pulsar Auto - Buddha Seeds
- bohužel u toho Pulsaru se ukázalo, že mi místo něj přišel klasický fotoperiodický Pulsar. Tak jsem to na seedsman.com reklamoval a oni že prý tento model už v nabídce nemají, a že nechápou, jak jsem si je dokázal přes jejich web objednat. No ale mohu si prý místo toho vybrat něco jiného zdarma...
Myslíte že je dobrá volba na sezónu 2019 AutoEuforia od Dutch Passion ? Už dlouho nějaký ten rok ji chci vyzkoušet, tak ji asi tento rok objednám. Díky předem za odpověď.
zdar,
ze své vlastní zkušenosti doporučuji killer kush auto a cream mandarine auto (obě od sweet seeds/). Killer kush je fakt zabiják :-) a pojedu ho znova
Tak já mám přichystáno 21x bcn critical xxl auto-sensi seeds to určitě nezklame
Pak mám od legalizace Amnesia nr 7 - exotic seeds
Greenpeace Poisson xl auto - Sweet seeds
2nebo 3 x US speciál fair seeds
BlackBerry gum -sensi seeds
Něčí z Ameriky 1x
A ještě něco se najde,no bude toho celkem dost přemýšlím o předplatné Magazinu konopí s 2x autoflpwer seeds.
Chci se zaměřit hlavně na Autoflowery.
koupil jsem si Autoflower od Dinafemu (Auto Haze CBD a Dinamed Auto CBD). Na jejich webu píšou, že rostliny by v outdoor měly vcelku vyrůst a tady na fóru čtu, že budu mít z autoflower sklizeň tak na dva jointy. Ještě jsem auto nepěstoval, co mám teda očekávat? Co jsem tak pochopil tak auto nejde řízkovat? Díky
Vôbec sa toho neboj, autoflowering akurát je zvyčajne podľa odrody od tých 70-100 dní ready. Zasaď do finálneho kvetnika alebo rovno do zeme, nepresádzaj ich ani nezastrihávaj a neklonuj, menej hnojek je niekedy viac, takže pár krát prihnojit podľa návodu výrobcu a hlavne nesaď do predhnojeneho substrátu lebo ich spalis (agro 6 týždňov predhnojeny kristalonom prisiel som o 50 kusov) a pekne slnečné miesto, žiadny polotien ako tu pár ľudí písalo a kľudne ti môže autoflower hodiť od 20-200g podľa genetiky a ak nič nepokazí š tak GL
Centurion skús napr auto Mazar od Dutch Passion, Northern Light auto od RQS, Big Devil XL sweet seeds, Magnum Budha seeds. Hokuspokus urob potom threat som zvedavý na tie novinky od fairu, tento rok som nemal chuť experimentovať a uvidím ako ti to povalí a nejaká dobra genetika tam s toho bude. Ten Magnum a big evil som zvedavý ci sa to bude rovnať originálom
Dík za nápady. Zatím toho mám na zkoušku hodně. To co jsem psal budou první na řadě. Rád bi sem doplnil nové druhy co tu nejsou k nalezení. Jeden automat zrovna zkouším pod lampou. Fotky jsou: první pokus doma.
Sakra furd nic a nakonec 3 fotky.
Ja od fairu každoročne beriem auto Blueberry s tým som naozaj spokojný a fakt bejzbalky po lakeť. Tento rok idem tiež auto BB a mam od fairu ešte Northern Light fast version, takže uvidím ci ich fasty za niečo stoja. A mam auto NL od naturalu tiež som zvedavy