Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od haagen Čau, potřebuju s něčím poradit dneska mi došlo všechno na svícení jen u toho nejsou žádné dráty kterýma to mám propojit. Jaké dráty teda k tomu musím ještě dokoupit? sehnat je by problém být neměl ne?
díky jo jo příště první víc pohledám jestli to tady už není .. jinak asi budu potřebovat ten vysokonapětový kabel nebo ten CYSY 3Cx1,5. Kdybych si nebyl jistý, tak se zeptám v elektru
cau, muzete mi nekdo poradit jak zapojit rvs/R, na vstupu jsou na cokolade 3 dráty ale u výstupu jsou 4, bilej, zlutej, modrej, cervenej, nevite jak na to ? diky
hele je to rvs-r prave ze u nej jde otočit ten chod, tlačitko navic proti rvs, mas ho taky ? kdyby jsi kdyžtak nahodil fotku, pac pres ele nejsem moc zdatnej :-) kazdopadne diky za odpoved :-)
Původní příspěvek od Wilsh Zdravim ..
Chcel by som vediet či mam dobre zapojeny sodik ....
Malo by to byt zretelne viditelne na fotkách
Len potrebujem vediet ci to mozem spustit
mam dotaz, jde do tohodle zapojeni normalne nasroubovat metylhalogenidka ?, proste jen vysroubovat hps a nasroubovat mh ?? diky
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
zdravim, potřeboval bych poradit se zapojením lampy.
Vše chápu,jen si nejsem jist, jestli je jedno do jaký dírky dám jakej kabel co vede s předřadníku do objímky,protože z objímky mi vedou 2 kabely do čokolády,ale ty kabely jsou bíle potažený a neni púoznat jakej je hnědej a jakej zelenej.
zeleno zluty je zem modry nulak a hnedy faze vetsinou byva faze na pravo u objimek nulak na levo a zem nekde na stinidlo pripevni ale neni to vzdy pravidlo jinak dej foto jeste vnitrku objimky
prosim o radu dá se zapojit 400w elektronicky predradnik na zasuvku ktera je z kabelu 1.5?
neni ten kabel slabej? bohuzel jiny nemam k dispozici podle toho musim volit předřadnik bud 250w nebo 400w. vsem dik za radu
ahoj z el. hlediska by to mělo stačit, na 1,5 kabel jsou napojené rozvody světel po celém bytě nebo domě a když svítíš večer skoro všude tak to v poho utáhne. 2,5 by byla lepší, ale 1,5 to v poho zvládne...počkej ještě na další rady ale podle mě to ten kabel zvládne
Ahoj,
potřeboval bych poradit. (Ano použil jsem tlačítko hledání a ne nenašlo nic )
Potřeboval bych přes čidlo spínat větrák. Takže víc jak 30° větrák sepne. Méně než 23° větrák vypne. Někdo poradí ?? Díky a mějte se !!