Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
undergroundman - podle informací co sem si přečetl se to nedoporučuje
Ale někteří tvrdí že zaštipují paličky, ale sám to zkoušet nebudu možná na jedný
Peace
ma niekto skusenosti zo zastrihavanim v 11 poschodi? myslim tym ze nechate rast jedenast poschodi a to jedenaste odstrihnete pocul som ze by mal stoho zostat pekny krik.....
Původní příspěvek od kacerik ma niekto skusenosti zo zastrihavanim v 11 poschodi? myslim tym ze nechate rast jedenast poschodi a to jedenaste odstrihnete pocul som ze by mal stoho zostat pekny krik.....
Jestli chceš pěknej keř, tak určitě nemá smysl štípat takle rostlou kytku. Je dobrý vědět jaký máš geny a podle toho kytku jet už od začátku, záštipy, roztahování, tvořit s hlavním stonkem, témat je tady o tom dost.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ahoj, jsem totální laik, na kytce mám 5 pater (děložní lístky samozřejmě nepočítám). Nemohl byste tady někdo na nějaký fotce namalovat kde to mám přesně uštípnout? díky moooc.
U mého noname se osvědčilo to že kyti mělo dvě patra listů od zhora a pokud na třetím dolním patře se ukázali boční větve tak jsem je nechal trošku narůst a odstřihl listy na tom patře.
Kyti sice jelo pomalu a až mělo 7-8 pater teprve jsem skoušel FIM(ale spíš klasika) tedy spodních 6 pater bez listí jen boční větve kiti se sice přibrzdilo v růstu ale za to šlo do keře a na balkon ideální výška -nehnalo tolik nahoru.(ty tendence tam byli)
Vidět to je na fotce v Galerce jak se krásně větví a výška jde do 80-90cm což mi na balkon bohatě stačí a čumilové mají smůlu.
Už teď se objevují první blizničky všude a asi kiti už začíná pomalu nakvétat,hnojka jde dál 1x týdně a asi už nebudu nic trhat od listí .