Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, klasika..ocb, smokingy, nekonečný ocb, taky nekonečný modrý rizzly+..osobně mám radši stovkový Rizzly+ modrý:-)) zlozvyk no:-) a cíga do toho co mají v trafice:-)) a měli vážky:-) filtry si kupuju,jinak vizitka rulezz:-)
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Ja najradsej balim do OCB cierne....a neviem preco ale zacinal som s RIZZLAMI....je pravda ze dobre nelepili....no na tabak kupujem doteraz jedine oranzove Rizzla te mam fuckt rad a som s nimi spokojny....na dovolenke som sa dostal k bledomodrym rizzlam a bol som tiez velmi spokojny...u nas niesu k dostaniu nikde....
tagze: 1. OCB black
2. Rizzla orange krátke (pouzívam len na tabak)
no, kdyz jsem jeste papery potreboval, kupoval jsem si - sice drahy, ale dobry - ruzovy OCBcka
kazdopadne ted jsem papery nepotreboval asi 1/2roku, davam si radsi slukarnu, bongo ci kybl...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
dneska jsem koupil zelený smouky, taxem zvědav, jaxe osvědčej..
jiný už neměli
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tyto pejpry jsem si přivez z Valencie....z těch zelených vycházejí takové dlouhé, atletické špekuldy, ale ten papír nejni moc dobrý (při kouření jde cítit), ale ty červené, ty byly luxusní...
Právě jsem se vrátil z dovolené v ČR. V Grow-shopu v Bořislavově ulici jsem nakoupil řadu věcí. Pokud jde o papírky, jeden sympatický prodavač mi doporučil OCB Premium Slim černé a Smoking King Size Slim červené, ty se podle jeho názoru prodávají nejčastěji. A musím říci, že měl pravdu. Pro úplné labužníky je to pochopitelně Pure Hemp.
nekonecne papirky sou bestOCB a ted sem mel moznost vyskouset papirky PAW-PAW a ocb budou asi lepsi jinak klasicky papirky sou pro me nej asi Smoking-cerne,stribrne pak OCB
zdarec...
tak ja balil do cehokoli, hlavne kdyz se to pak dalo kourit....ted uz teda jen bonguju....ikdyz nejradsi jsem mel asi OCBblack a zlaty Smokingy....ne ze bych si kupoval vyhradne tyhle, ale bylo to vzdycky takovy automaticky...odpovidal jsem driv, nez jsem si uvedomil, jak ze to vlastne papirky chci)